Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והתגובות שלכם?

הועילו טיפה יותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי, מחקתי את ההודעה. הנה המתוקן, חבל רק שהפירמוט נדפק, קצת קשה לקרוא את זה ככה...

מקור: http://www.nevo.co.il/law_html/law01/073_002.htm#Seif506

אינוס

345. (א) הבועל אשה -

(1) שלא בהסכמתה החופשית;

(2) בהסכמת האשה, שהושגה במרמה לגבי מיהות העושה או מהות המעשה;

(3) כשהאשה היא קטינה שטרם מלאו לה ארבע עשרה שנים, אף בהסכמתה; או

(4) תוך ניצול מצב של חוסר הכרה בו שרויה האשה, או מצב אחר המונע ממנה לתת הסכמה חופשית;

(5) תוך ניצול היותה חולת נפש או לקויה בשכלה, אם בשל מחלתה או בשל הליקוי בשכלה לא היתה הסכמתה לבעילה הסכמה חופשית;

הרי הוא אונס ודינו - מאסר שש עשרה שנים.

(ב) על אף האמור בסעיף קטן (א), דין האונס - מאסר עשרים שנים אם האינוס נעשה באחת מנסיבות אלה:

(1) בקטינה שטרם מלאו לה שש עשרה שנים ובנסיבות האמורות בסעיף קטן

(א)(1), (2), (4) או (5);

(2) באיום בנשק חם או קר;

(3) תוך גרימת חבלה גופנית או נפשית או הריון;

(4) תוך התעללות באשה, לפני המעשה, בזמן המעשה או אחריו;

(5) בנוכחות אחר או אחרים שחברו יחד עמו לביצוע האינוס בידי אחד או אחדים מהם.

(ג) בסימן זה -

"בועל" - המחדיר איבר מאיברי הגוף או חפץ לאיבר המין של האישה;

"קטין" - (נמחקה).

בעילה אסורה בהסכמה

346. (א) (1) הבועל קטינה שמלאו לה ארבע עשרה שנים וטרם מלאו לה שש עשרה שנים, והיא אינה נשואה לו, או הבועל קטינה שמלאו לה שש עשרה שנים וטרם מלאו לה שמונה עשרה שנים, תוך ניצול יחסי תלות, מרות, חינוך או השגחה, או תוך הבטחת שווא לנישואין, דינו – מאסר חמש שנים;

(2) לענין סעיף קטן זה, יראו מטפל נפשי שהוא פסיכולוג, פסיכיאטר או עובד סוציאלי, או מי שמתחזה לאחד מאלה, שבעל קטינה שמלאו לה שש עשרה שנים וטרם מלאו לה שמונה עשרה שנים, במהלך התקופה שבה ניתן לקטינה טיפול נפשי על ידו, כאילו עשה את המעשה האמור תוך ניצול יחסי תלות; חזקה זו לא תחול אם מעשים כאמור החלו לפני תחילתו של הטיפול הנפשי במסגרת קשר זוגי.

(ב) הבועל אשה שמלאו לה שמונה עשרה שנים תוך ניצול מרות ביחסי עבודה או בשירות או עקב הבטחת שווא לנישואין תוך התחזות כפנוי למרות היותו נשוי, דינו – מאסר שלוש שנים.

מעשה סדום

347. (א) (1) העושה מעשה סדום באדם שמלאו לו ארבע עשרה שנים וטרם מלאו לו שש עשרה שנים, או העושה מעשה סדום באדם שמלאו לו שש עשרה שנים וטרם מלאו לו שמונה עשרה שנים, תוך ניצול יחסי תלות, מרות, חינוך או השגחה, דינו - מאסר חמש שנים;

(2) לענין סעיף קטן זה, יראו מטפל נפשי שהוא פסיכולוג, פסיכיאטר או עובד סוציאלי, או מי שמתחזה לאחד מאלה, שעשה מעשה סדום באדם שמלאו לו שש עשרה שנים וטרם מלאו לו שמונה עשרה שנים, במהלך התקופה שבה ניתן לאותו אדם טיפול נפשי על ידו, כאילו עשה את המעשה תוך ניצול יחסי תלות; חזקה זו לא תחול אם מעשים כאמור החלו לפני תחילתו של הטיפול הנפשי במסגרת קשר זוגי.

(א1) העושה מעשה סדום באדם שמלאו לו שמונה עשרה שנים תוך ניצול מרות ביחסי עבודה או בשירות, דינו - מאסר שלוש שנים.

(ב) העושה מעשה סדום באדם באחת הנסיבות המנויות בסעיף 345, בשינויים המחוייבים, דינו כדין אונס.

(ג) לענין סימן זה, "מעשה סדום" - החדרת איבר מאברי הגוף או חפץ לפי הטבעת של אדם, או החדרת איבר מין לפיו של אדם.

אני מדלג על אינוס בתוך המשפחה, מסתבר שיש סעיפים מוקדשים ספציפית לזה. וגם על מעשים מגונים ושנעשו בידי מטפל נפשי, שזה פחות רלוונטי בשביל לענות על השאלה מהו גיל ההסכמה בישראל.

סייג לאחריות פלילית

353. באישום בשל עבירה לפי סעיפים 346(א) או 347(א), תהיה זו הגנה לנאשם שהבדל הגילים בינו לבין הקטין אינו עולה על שלוש שנים אם הקטין הסכים למעשה ואם המעשה נעשה במהלך יחסי רעות רגילים וללא ניצול מעמדו של הנאשם.

למרות הנאמר לעיל אין לבני 30 מה להסתכל על בנות 20 ומטה גם אם החוק מתיר בנות 16 (בהסכמה כמובן).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

שרשור בנושא בעילה ובגרות מינית

מרשים לאן השרשור הגיע

פורסם

rule 34...

כרכב להתנסות בהחלקות, יש פוטנציאל לטנדרים ישנים של שבי/GMC, מנוע 4.2 עם מעט עבודה יוכל להיות די מהנה -לדעתי- וגם זול יחסית כרכב שני. ככה הייתי רוכש רכב יום יום סביר ואת הטנדר הייתי משאיר לנשמה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תרשה לי לשפוך אור על הנושא מנקודת נסיוני כחייל בעל רכב;

אחזקת רכב בזמן צבא זה פרקטי, עשיתי את זה חודש כשחזרתי רק בסופשים וכרגע ביומיות.

המצב דורש ממך או עתודות כסף, או הורים (בשכבה אקונומית יחסית מסודרת, לא צריך אמידות יתר) או לעבוד, שזה במקרה שלנו הכי הגיוני.

דבר נוסף שזה דורש ממך (נימה ביקורתית בדרך) הוא לרדת מהעץ עליו אתה מנסה לטפס, ולתכנן רכישת רכב יותר ריאלי, בדגש על חסכון, אמינות גבוהה, אחזקה זולה וידני מומלץ.

לצורך העניין, טיפול המבוצע פעם בכמה חודשים ביונדאי אלנטרה (לי אישית יש פיאט אבל היא פחות אמינה אז אני לא אזכיר אותה) יעלה נניח משכורת אחת מעבודה ממוצעת שאני עובד, הדלק עוד כ300 ש״ח בחודש עלות נסיעה לבסיס (ואני מגזים) וכל עלות הדלק ביציאות עם חברים מחושבות כהוצאה של היציאה עצמה.

ביטוח עוד משכורת וחצי... סה״כ דבר שניתן לחיות איתו. דורש קצת השקעה אך שווה את הכסף.

רק שאסור לשכוח את הפרמטר האחרון שדיברתי עליו: רכב פשוט. העלויות שאני מתמודד איתן הן אלו של פיאט פונטו משנת 99, אני לא רואה איך במצב דומה תוכל להתמודד עם עלות של יותר מזה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

המטרה שלי זה צמרת

בכ"מ אתה ג'ובניק

בצמרת יהיה לי זמן לעבוד..

לנושא :

טנדר של שבי\GMC?

לא מתחבר לכל המכוניות האמריקאיות הגדולות האלה [הטנדרים בכללי אמריקיות זה אחלה אבל הטנדרים זה מפלצתי מידי]

• תוכן חדש...