Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

***************אני בן 15, מי שלא מתאים לו בבקשה לצאת*****************

אז ככה כמו הרבה פה.. אני די אוהב כלי רכב עם כוח .. כמה שיותר יותר טוב.. אבל מה לעשות הרבה פה נשואים +

ואתם לא יכולים להרשות לעצמכם מכונית ספורט שבולסת דלק..

[חוץ מיחידי סגולה כמובן..]

יש לי שנתיים עד הרישיון שכנראה נתחיל אותו ברכב מעפן כראשון [קליטת הכביש..]

אבל בתור מטרה אני רוצה להציב לעצמי איזה M3 שנת 96/7 או איזה STI 2000+ ...

אתם חושבים שמטרה כזאת אפשרית ביחס למחיר ? [80K זה הכי גבוהה שאני יצליח לאסף במשך שנתיים וחצי שלוש ..]

שוב.. המטרה שלי זה ליבדוק אם השאיפות שלי אפשריות.. לא הגיוניות.. כי ילד בן 18 עם M3 זה לא הגיוני...אבל כן אפשרי :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שיתחילו להגיב בעניין השאלות:

איך אתה אוהב רכבים "עם כח וכמה שיותר", בהתחשב בעובדה (אני מניח) שטרם נהגת על רכב כלשהו, או "אחד חזק וכמה שיותר יותר טוב"?

עכשיו אני יכול לצאת, כי "לא מתאים לי".

שבת שלום :)

8)
פורסם

עלויות אחזקה של מכונית כזו בנסועה ממוצעת עשויות לעמוד על 2000-3000 שקלים בחודש. אם בגיל 18 תוכל לעמוד בסכום הזה בתור חייל שמרוויח כמה מאות שקלים בחודש, אז כן, זה אפשרי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

החלומות שלך הם כמו של כל ילד אחר בגילך

אתה חושב שתצליח לעבוד ולעשות 80000 שקל ? אל תשכח שיש לך לימודים ולא תצליח לעבוד יותר מדי בלימודים

אוקיי לא למדת עבדת שנתיים בשביל M3 הרווחת 80000 (4-5 אלף בשביל רישיון אל תשכח) , עוד קצת פחות מ 10K על ביטוח חובה ומקיף נגיד וגם הצלחת להשיג רכב והנה אתה בעל M3 !

עכשיו לך תתחזק BMW (רמז:משכורת חודשית של עבודה בקריעת תחת לא בטוח תספיק)

ואם כן תספיק , אתה תצטרך לעבוד כל היום ולא יהיה לך זמן לאוטו

עבדת ונשאר לך זמן ללילות? יופי , עכשיו צריך להתגייס, כן כן מיד שתסיים י"ב ובזמן הזה תקנה את האוטו אתה תתגייס לצה"ל ולא רק שלא יהיה לך זמן להיות עם הרכב ולא תשתמש בו , גם לא יהיה לך כסף לתחזק אותו.

בקיצור, חלומות זה לעתיד, קשה מאוד לילד בן 17-18 להחזיק רכב יקר ולקנות אותו בעצמו, תעבוד לקראת הרישיון ושיהיה לך בצד 20000 תקנה לך רכב נחמד , לפני הגיוס תמכור אותו או שתשתמש בו לנסיעות לבסיס, אחרי שתשתחרר תעבוד תמכור אותו ותקנה את רכב חלומותיך (בע"ה)

בהצלחה

Miata ND2

פורסם

לא נראה לי שמישהו יכול לנבא את המחיר של רכב x בעוד y שנים. נניח שמבחינה תקציבית זה יכול להסתדר.

אבל מבחינה הגיונית זה מאוד לא רצוי רכב כזה בגיל כזה. די חבל להרוג את עצמך בטרם עת לא?

V5

פורסם

לא נהגתי באחת כזאת,

נסעתי בכמה כאלה..

לא מטורפות אבל מכוניות עם הרבה כוח..

אחזקה של חייל זה לא אחזקה של 2000 ש"ח בהתחשב בזה שחייל גם לא נוהג הרבה..

פורסם
לא נהגתי באחת כזאת,

נסעתי בכמה כאלה..

לא מטורפות אבל מכוניות עם הרבה כוח..

אחזקה של חייל זה לא אחזקה של 2000 ש"ח בהתחשב בזה שחייל גם לא נוהג הרבה..

אל תשכח שתקלה אחת שלא תוכל לשלם עליה כי היא תעלה לך 5-10 משכורות צבאיות של ג'ובניק תשבית את הרכב

Miata ND2

פורסם

שניה,

אני מאמין שכל מי שפה עם רכב ספורטיבי גדוס או משהו בסגנון,

חלם... כולם חולמים,

אני גם חולם ללמוד רפואה, אז תגיד לי חכה 18 שנה שתגיע למשכורת של רופא ואז תקנה ואז אני כל החיים לא יהנה,

גם אם זה בגיל 21, שאמרתי 18 התכוונתי בתור הגדרה של ילד, נגיד ויהיו לי 5 שנים של עבודה.

וסתם הערה לכם,

אם הייתי נכנס לכאן וכותב ככה

שלום, שמי אריק אני סטודנט להנדסה בן 22 עוסק במלצרות ומרוויח ** כסף ב** זמן

אני מוכן להתערב שהתגובות כאן היו פחות ציניות.

פורסם

אף אחד לא ציני, פשוט החלומות שלך לא ריאליים לדעתי. אם תרצה, אז תחסוך וקתנה. אחר כך תחזור לספר לנו בעוד כמה שנים איך היה. אשמח לשמוע.

הסיבה הכי ברורה היא הביטוח. אני רוצה לראות את חברת הביטוח שמבטחת נהג בן 17-18 עם ב.מ.וו M3, או יותר מזה, מעניין אותי לדעת כמה זה יעלה, כי סתם לדוגמה SL65 עולה בערך ה- 45 אש"ח (כולל מקיף) לנהג שהוא לא חדש, ולא צעיר.

אז כמה לדעתך רכב דומה יעלה לנהג חדש וצעיר? באזור ה2500 ש"ח לחודש. תוסיף לזה דלק, טיפולים וכו'... הגעת למינימום של כמה אלפי שקלים בחודש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התגובה בכלל לא צינית. היא פרקטית. אתה עוד צעיר, אין לך מושג לגבי עלויות. אני לא אומר שזה לא אפשרי שבחור צעיר יקנה M3 משומשת. אני רק אומר שזה מאוד קשה. דבר איתנו עוד כמה שנים, כשתבין במה זה כרוך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בואו נוציא מהמשוואה טיפולים,

אחזקה ודלק.

דלק כן תלוי בכמה זמן שאני ינהג,

טיפולים אם אני ינהג קצת אני לךא יגיע לק"מ הדרוש לטיפולים.

תקלות? השורה למעלה .

נגיד ואני לא יהיה נהג חדש,

צעיר אולי כן,

פורסם

לחברת ביטוח לא משנה אם אתה חדש או לא, כל עוד אתה מתחת לגיל 21 אתה מזומבר מאוד, כל עוד אתה מתחת לגיל 24 אתה מזומבר קצת פחות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אחרי צבא,

גיל 21 [צבא בשבילכם זה 3 שנים אני מתכוון ללכת לצמר"ת אם המזל ישחק לי].

אני כבר לא חדש

• תוכן חדש...