Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואפשר (אבל אסור) לזכות בקאזינו החוקי של המדינה. אבל הסיכוי לכך הוא ממש ממש ממש נמוך (סיכוי גבוה יותר למות בדרך לדוכן הפיס, לצורך העניין).

למה למכור לילד חלומות?

אבל קיים סיכוי, נכון?

בלי האפשרות לחלום, אני מעדיף למות - חד וחלק.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בחור דתי, כרגע קראתי את כל התגובות ולהפתעתי כולם היו רציניות ומלאות בניסיון ולא סתם טיפשיות.. (למרות הציניות עם בורגס שלא באה במקום)

ואיך שזה מעליי אמר ? בלי חלומות אין שום תקווה לשום בנאדם לחיות.

בלי חלומות אני מאמין שהפורום הזה לא היה קיים ולא היו קיימות המכוניות (כי מה משהו מכאני שזז?! )

הארץ שלנו זה בסופו של דבר חלום, כושים באמריקה זה חלום (I Have A Dream של מרטין לות'ר קינג להזכירכם)

לנושא:

כן נכנסתי לשוק העבודה, ומבחינה טכנית? כבר מימנתי רישיון, אני עובד כל יום קורע את עצמי בשביל חלומות.

וכן אני גם משקיע ולומד ומשנן חומר של מתמטיקה כדי להגיע לחלום שלי (רפואה) וגם לומד ערבית בזמן הפנוי בדרך לעבודה .

אם הייתי חסר שאיפות אז הייתי קם בבוקר, אוכל ישן וקם בבוקר.

וכן אני מכיר כמה וכמה נערים כאלה...[לדאבוני]

כל בן-אדם חי עם חלומות, אנשים יכולים לשחק אותה ממש ריאלים אבל תמיד יחלמו על למבורגיני בחנייה, והאנשים שבאמת מצליחים? כל אלה שלוקחים את החלום והופכים אותו למציאות, לא נכנעים למציאות אלא מכניעים את המציאות.

יש לי 10K בכיס, ועוד הרבה זמן לחסוך... ציונים בלימודים אחח..אני עובד בשביל זה מספיק קשה בשביל שעוד בן-אדם יגיד לי כמה זה לא אפשרי, טוחנים לאנשים במדינה הזאת את הראש על ריאליזם, ובתכל'ס? הכל אפשרי.

המטרה זה לא פוזה, זה נטו הנאה. אני לא באמת ילד בן 15 שמתלהב מדריפטינג אלא משמ רוצה ללמוד את זה.. כל אחד והתחביב שלו אני מכיר אנשים עם תחביבים הרבה יותר יקרים אבל כן יש להם כסף בשביל שטויות, אז אני יעשה שיהיה לי כסף לשטויות, ולא יתמרמר כל החיים על כמה קשה לחיות במדינה הזאת ואין על אירופה או ארה"ב, כי הכל בתכל'ס זאת צביעות.

אף בן-אדם לא יוריד מהערך של ישראל ליד סבא וסבתא שלו וזה למה ? כי הם עברו מספיק כדי לדעת שגם אם באיטליה עולה פרארי כמו קיה ריו בישראל. זה המקום שלנו...

פיני.

נ.ב

שאפו לכל מי שיקרא את זה... די פרקתי מה שעמד לי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

אז בשונה מהרבה חברים נחמדים שענו לך שלל תשובות ציניות אני כן אתייחס יותר ברצינות מאחר ואני מזדהה עם הסיפור.

אני בן 22, מגיל צעיר מאוד (10-11) תמיד חלמתי לנהוג ברכבי ספורט מיוחדים. בגיל 15 נסעתי לראשונה על ה-SLK מהדור

החדש שבדיוק הגיעה לארץ (אי שם בסוף שנת 2004), אבי נהג ברכב והחצי שעה הזו גרמה לי להבין שזה יהיה הרכב שלי.

באותו יום בערב הלכתי לאירוע חברתי של המשפחה, החזקתי את הקטלוג ביד והודעתי לכולם שכזה רכב יהיה לי. התגובות שקיבלתי

היו מאוד דומות לתגובות שקיבלת כאן.. אבל נחש מה? בגיל 21 קניתי כזו, כסופה! אז כן, חלומות כאלה ניתן להגשים אבל השאלה היא מה הוויתור שתעשה בדרך. מדובר בהמון כסף, אני למזלי הצלחתי להקים עסק מאוד מצליח בתחום האינטרנט שאפשר לי לעשות את השטויות בגיל 17 ועד השטות האחרונה (ה-SLK). ברשימת השטויות שהיו לי bmw 320 קופה בגיל 17, מיאטה NC בגיל 18, פיג'ו 206 CC בגיל 19 ומרצדס SLK (החלום) בגיל 21. איך זה הסתיים? חור ענק בכיס של עשרות אלפי שקלים שהפסדתי כתוצאה מעלויות אחזקה גבוהות, ביטוחים מטורפים וטיפולים שלא נדע... ומה ההבנה שנפלה לי בסוף? זה לא שווה את זה. חסוך את הכסף, תשקיע אותו בתבונה כך שבעוד 10 שנים (מה שנשמע הרבה אבל תאמין לי שלא) תוכל לקנות את המכונית ולא להיות משועבד אליה, אלא להנות ממנה באמת מה שדורש סכומי כסף מכובדים ברמה החודשית. לשיקולך :)

Lexus CT200H

פורסם

בתכל'ס?

אם אני יחסוך ויחסוך..

עוד 10 שני פתאום תבוא חברה, ולא ילדה בת 16 סתם לכיף אלא משהו רציני..

ואז עוד כסף ילך ואז אופס התחתנת .. ואז כבר דירה וילד בכור..

אני כנראה טעיתי וחשבתי שרכב מסתכם ב100K קנייה ראשונית,

ואז עוד 10-15K שנתי בערך

העמדתם אותי על טעותי ...

אבל אני חושב שעל חלום אסור לוותר לדחות?כן. אבל לוותר אסור

פורסם

לא.. אמרתי שעוד 10 שנים בערך תבוא חברה ואז אחרי כמה זמן כבר חתונה..

לא באלי לי למות ערירי בן 89 :idea:

פורסם

יכול להיות שתבוא עוד 10 שנים ויכול להיות שתבוא עוד 5 שנים.

מה שחשוב שלא תחשוב על זה מעכשיו.

באותה מידה, שלא תחשוב מעכשיו איזה רכב תקנה בעוד שנתיים.

תחיה את הרגע.

פורסם

תחיה את הרגע זה נכון

אבל במובן מסוים גם שטותי..

אתה חי את הרגע ואז כמה שנים אחר כך אתה כבר לא תחיה את הרגע..

אני אוהב להיות מתוכנן..

פורסם

אהבה זה לא דבר מתוכנן.

אני אומר לחיות את הרגע. כמובן שצריך לדעת למצוא את האיזון, כמו בכל דבר בחיים. אין מה לעשות, זה לגמריי לא קל להיות פה בכלל ועוד בגלגול הזה..

פורסם

ידוע :evil:

אבל כמה כסף מהעבודות בחופש אני שם על רישיון

וכמה אני שם על רכב..

זה כן אפשר לתכנן

פורסם
בתכל'ס?

אם אני יחסוך ויחסוך..

עוד 10 שני פתאום תבוא חברה, ולא ילדה בת 16 סתם לכיף אלא משהו רציני..

ואז עוד כסף ילך ואז אופס התחתנת .. ואז כבר דירה וילד בכור..

אני כנראה טעיתי וחשבתי שרכב מסתכם ב100K קנייה ראשונית,

ואז עוד 10-15K שנתי בערך

העמדתם אותי על טעותי ...

אבל אני חושב שעל חלום אסור לוותר לדחות?כן. אבל לוותר אסור

חיה תמיד בחשיבה קדימה אבל תמיד תזכור את היום על מנת לאפשר לך להתקדם ולעשות בחירות נכונות.

זה נכון וסביר שבעזרת השם תתחתן בעוד 10 שנים, מאידך, אולי גם תהיה רופא מצליח? איש עסקים מוכשר?

אולי בשנה אחת תזכה בלוטו? אין לדעת מה העתיד צופן אבל מה שבטוח אם תעבוד בתבונה ותשקיע את הכסף

שאתה עומל עבורו קשה יהיה לך יותר כסף, את הבחירה מה לעשות איתו תוכל לקחת בכל זמן נתון בהתאם לאותו הרגע.

לחשוב עכשיו מה יהיה בעוד 10 שנים זה רחוק, אבל זה בהחלט מאפשר לך להתכוונן ולנסות להגיע לשם...

Lexus CT200H

פורסם

אני לא יודע מה יקרה לי,

אבל אני מעדיך לפחות לנחש ולא לחיות על האוויר..

נ.ב זה מגניב... מדיון על החזקת מכונית כנער..

זה נהיה דיון על החיים עצמם

פורסם

תהנה כמה שאפשר עם ילדות בנות 16. זה יד ראשונה מהניילון מה קרה לך..

:biglaugh::biglaugh:

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם
מגיל כזה אתה חושב על חתונה?

תהנה כמה שאפשר עם ילדות בנות 16. זה יד ראשונה מהניילון מה קרה לך..

0 ק״מ מהיצרן מה שנקרא...

פיני, מקווה שקראת את התגובה שלי. אמרת פה שכמה תשים על רכב אפשר לתכנן.

אני חושב שאפשר למלא 2 עמודים בתגובות של אנשים שאמרו לך בדיוק ההפך. לא בשביל לבאס אותך, בשביל שתבין שדווקא בדבר הזה שנקרא אחזקת רכב ת מ י ד יש הפתעות (אולי חוץ מהרכבים של דניאל :D ).

אולי תצטרף אלפיים לרישיון ואולי גם 6. לך תדע... אני תיכננתי לביטוח 5.5 ויצא לי 6.5. יש משפט שאומר; רוצה להצחיק את ה׳? ספר לו מה התוכניות שלך. החיים מלאים בהפתעות וככל שיעבור הזמן ועוד שנתיים תיכנס לנושא הזה ואתה תבין עד כמה.

אז שוב, בתור אחד שעבר את זה, מאחל לך המון בהצלחה.

תמיד תשאף גבוה אבל אל תעוף גבוה מידי כי צריך גם לנחות בסוף :)

אלון

פורסם

מפתיחת השרשור ועד קריאתו עד לנקודה זו אני עדיין שואל את עצמי את אותן שאלות....

לא אתייחס לכך שמדובר בדיון עקר לחלוטין ולמשהו שעתיד לקרות בעוד שנים מספר. אבל דריפטים? ביצועים? פסילה של רכבים בעלי הנעה אחורית....?! (STI אגב לא בעלת הנעה כפולה?)

החלומות שאני זוכר היו קצת צנועים יותר - הלוואי ויהיה לי רישיון, הלוואי ואשב מאחורי ההגה בכלל.... היה לי קשה לדמיין שיהיה לי רכב וכשקניתי ב-3,000 ש"ח שרייד שנת 85 1.0 יד תשיעית הייתי בעננים, לא היה מאושר וגאה ממני באותם ימים!

נשבעתי לעצמי שאני אהיה ילד טוב ולעולם לא אסע במהירות מופרזת, רק שאעבור טסט.. כן בטח :twisted:

לא נשמע מוכר? דריפטים עם מדריך במגרש הוא הולך לעשות....

הילד כאן נשמע לי כמתאבד פוטנציאלי והרוב מתרכזים בעלויות האחזקה בכלל!

לא חסר רכבים מהנים לנהיגה ועבור נהג חדש הרוב הם כאלה. אני מכיר מישהו שלאבא שלו יש עסק מצליח וכסף לא היה חסר להם. הרכב הראשון שהוא קנה לבן שלו היה טויוטה אוונסיס כי היא הייתה בטיחות מאוד. אתם יכולים להיות בטוחים שהוא גם נהנה ממנה (ומהבחורות) הרבה יותר ממני ב-205 שהייתה לי באותה תקופה (לשרייד הייתה קדנציה קצרה מאוד, אחי ריסק אותה).

"חזקות וכמה שיותר" נשמע לי פשוט לא שפוי גם עם נסיון של 4 שנים על הכביש. נדרש כישרון, ידע, הבנה ומידה גדולה מאוד של אחריות, ממש כמו ב- "ספיידרמן"!!!

נכון, חלק מחברי הפורום בעלי רכבים ספורטיביים ויכולות נהיגה שלוקחים את הרכבים שלהם לכבישים פתלתלים ועושים את מה שעושים. אבל מדובר פה בילד בן 15 שחולם על פעילות בלתי חוקית (נא לא לנסות לשכנע אותי בסיפורי "הנהיגה המתקדמת עם מדריך") עם כלי רכב שיכול להרוג אותו ובמקרה הגרוע ייקח איתו עוד כמה אנשים בדרך :evil:

מבחינתי עצם הדיון על ביצועים ספורטיביים של רכבים חזקים בגיל הזה, ללא כל ניסיון מעשי הנראה באופק, דורש קטילה במקום מבלי להיכנס לפרקטיות הכלכלית של המהלך.

אני חלילה לא בא לזלזל בבחור שעושה רושם טוב מאוד אבל תפיסת העולם שלו היא עדיין כשל נער. אני יכול להעיד על עצמי שעד היום אני חושק לרכב על אופנועי כביש ספורטיביים קלית יחסית ואני לא עושה רישיון מסיבה פשוטה. אני מכיר את עצמי ויודע שלא אעמוד בפיתויים של המצערת ובסופו של דבר איהרג/אהפוך לנכה ואשתי תצטרך לגדל ילדים יתומים מאב/לטפל בעוד ילד למשך כל ימי חיי/ה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...