Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש עזרתכם בייעוץ לרכישת רכב חדש, בהתחשבות בתנאים כדלקמן:

1) אמינות

2) גיוס כח (כשצריך, שלא "יגמגם")

3) צריכת דלק סבירה

4) סחירות? (יש מושג כזה כיום?!)

5) תקציב - עד 150K (לא חובה לנצל את כולו. אם יש בתקציב מועט יותר - עדיף)

אשמח לשמוע הצעות

תודה

פורסם
אוט'\ידני?

ציינת צריכת דלק, שנדע עד כמה זה משמעותי, כמה ק"מ אתה עושה בשנה?

כמה נוסעים הרכב צריך להכיל?

OK.

1) אני עושה בשנה עד 20K ק"מ.

2) צריכת דלק - כמה שיותר נמוכה (1:11-1:12).

3) כמות נוסעים - כרגע עד 2.

4) גיר - אוטומט בלבד.

פורסם

נשמע שאתה צריך לחפש סופר מיני/קומפקטית עם המנועים המודרניים (טורבו עם נפח קטן). זה ממקד אותך לאירופאיות. VAG, אופל, פיאט, אלפא.

כל אלה בגדול יהיו טובים. אתה מחפש משהו סולידי או שובב, פשוט או מפואר?

פורסם

כפי שהבנת סחירות זה משהו שקשה לנבא וכיום השוק בכלל במצב לא אידיאלי.

אם נניח לסטיגמות של אמינות והשם הרע שיצא לתיבות רובטיות ע''י הטויוטה קורולה.

אלפא רומיאו מיטו רובוטית תספק בחירה טובה,צריכת דלק טובה,ביצועים נאים,נראה שהיא מציגה אמינות טובה והיא לא תחסל את כל התקציב שלך,תשאיר לך עודף נאה.

האסטרה טורבו יכלה להיות אלטרנטיבה אך תצרוכת הדלק שלה לא מרשימה.

כמובן שיש לך את רכבי VAG (סיאט,אודי,VW,סקודה המצוידים במנועים מוגדשי טורבו בנפחים הנעים בין 1.2-2.0) שמציעים פלטפורמות דומות עד זהות שיכולות להתאים לך (איביזה,פאביה,פולו לדוגמא)

פורסם

אני חשבתי יותר לכיוון של מאזדה 3 2 ליטר או פורד פוקוס 2 ליטר.

נשמע שאלו רכבים אמינים ודי ביצועיסטים.

לא כך?

פורסם

הונדה סיוויק יכולה להתאים. יש לה ביצועים טובים, היא אמינה וגם די חסכונית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא כך?

דיברת תחילה על צריכת דלק של 1-12 ורכב ל-2 נפשות מקס'.

לכן רציתי להציע את הפולו TSI שעונה על הדרישות הללו ותספק תא נוסעים איכותי לצד ביצועים נחמדים.

עכשיו אתה מדבר על משפחתיות קומפקטיות זללניות בדלק עם ביצועים בינוניים(ביחס לקטגוריה).

אם בראש מעיינך ביצועים, הרכב שיספק לך את זה הכי טוב בקטגוריה(by far) זאת הלאון 1.8TSI. צריכת הדלק הממוצעת היא 1-10. הייתה לי אחת למשך 3.5 שנים והרכב לא ביקר במוסך מעבר לטיפולים הנדרשים.

פורסם

לא כך?

מונדאו חדשה זה לא בתקציב שלך. גרסת הבסיס מתחילה ב- 160. התפרסם היום שיש מבצע הנחות לזמן מוגבל על מנועי ה-1.2TSI של פולקסווגן - ג'טה פולו וגולף. 109 אלף שקל לפולו 124 לג'טה ולגולף. המנועים האלא חזקים וחסכוניים. ובאמת לא ציינת מה הדרישות שלך האם רק לנהג בודד/זוג או משפחה?

פורסם

אמיגר, ה-3 החדשה באה עם מנוע סקייאקטיב חדש, לא? לכן גם זה מנוע חדש ולא מיושן, שאמור להיות יותר חסכוני בדלק (ראה ערך CX5 למול המתחרות שלה).

ג'וני, הוא כתב פוקוס, מה הקשר מונדיאו?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...