Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שזה לא מומלץ לדבר בסלולרי בזמן הנהיגה, אבל עדיין צריך לשים אותו איפשהו.

יש כלכך הרבה סוגים ודגמים, שההחלטה קשה.

כל מה שנסיתי בתקופה האחרונה מחזיק מס' ימים ואז צונח אל המושב במקרה הטוב.

קוראי פורום יקרים, עזרו לי למצוא את הזרוע האולטימטיבת.

נ.ב, עדיפות לזרוע ארוכה ולא קצרה.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

היום קיבלתי את זה: http://www.dealextreme.com/p/car-swivel-mount-holder-w-car-charger-set-for-samsung-i9100-galaxy-s2-68750

בינתיים הרושם הוא שמדובר במוצר חזק ומוצק מאוד. בטוח שזה עדיף מהזרוע דרדל'ה שהיתה קודם ושנשברה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חפש ב-DX או באיביי מוצרים של ARKON. אני קניתי את המוצר הזה (רק ממקום אחר וקצת יותר בזול) - מהרגע שהודבק על השמשה לפני חודשים רבים הוא לא נפל אפילו פעם אחת, גם אחרי שעות של חנייה בשמש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

17 $ ? WTF? :shock:?

תביא לי משהו עד עשרה דולרים כולל משלוחה.

מדהים אותי הפורום הזה ,כל פעם שאני מחפש לקנות משהו פתאום צצה פה שאלה עליו :).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
אני כבר עם הזרוע השלישית מ DX ועדיין לא מרוצה.

אז יאללה ,להמליץ על זרוע במחיר מקסימלי של 10 $ דולר שעושה את העבודה.

פורסם

אני לא יודע מה יקרה אם להחזיק את זה על השמשה באופן קבוע. אני שם את זה רק "פעם ב..." כשאני צריך לסוע עם GPS.

אבל בזמן שזה שם זה מחזיק חזק ולא נופל.

V5

פורסם
אני לא יודע מה יקרה אם להחזיק את זה על השמשה באופן קבוע. אני שם את זה רק "פעם ב..." כשאני צריך לסוע עם GPS.

אבל בזמן שזה שם זה מחזיק חזק ולא נופל.

ואיפה הזרוע יושבת כאשר היא לא בשימוש? אני שואל על מנת לדעת את עמידות המתקן לחום..

פורסם

אחרי חפירות לכל זרוע אפשרית בשוק, Brodit החברה הכי איכותית/יקרה לזרועות לרכב.

https://www.dsldevelopments.com - משווקים אותם באנגליה ועושים משלוחים לארץ, מחירים מאוד יקרים, אבל על מוצר איכותי אני לא מתפשר.

מאוד מומלץ.

פורסם

אני לא אוהב להדביק דברים על השמשה הקדמית. כמה שתהיה גדולה.

לסלולרי אני שם מתקן קטן "כמו פעם" שמוברג לקונסולה בצד הנוסע/ת. יש מתקנים כאלו בהם התופסן המהדק את הכשיר לתושבת נפתח בלחיצה קלה והסגירה נעשיתבדחיפה קלה, ככה שאפשר להניח כל מכשיר BT וגם לצפות בו, אם נורא רוצים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כשזה לא בשימוש זה מאוחסן בתא כפפות/משענת יד.

בינתיים הדבר היחיד שהחום מכניע אותו זה האייפון עצמו, שלפעמים מוציא לי שלט משולש צהוב של אזהרת טמפ׳ :lol:

V5

• תוכן חדש...