Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל סופר/ בית מרקחת אתה יכול למצוא חלב תינוקות.

תמיד תהיתי איך תינוק יכול לייצר חלב :roll:

251972_493349100679140_1311739001_n.jpg

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום יצאתי לקניות בסופר - ומצאתי, להפתעתי, שחלב 3% בשקיות של טרה עולה 35 אג' יודר ממקבילו מתוצרת תנובה. וכיון שיש לי בן אחד שטוען להבדל בטעם תטובת תנובה הבחירה היתה קלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יוסי, מזג האויר ועוד משתנים, למשל קסאמים בדרום משפיעים כמדומני על כמות החלב.

האם אני טועה?

האם זה עשוי להשפיע גם על האיכות?

תודה.

אתה מזה צודק, הפרות נהפכות לעצבניות, לא אוכלות טוב, ותפוקת החלב שלהן יורדת פלאים.

אני גר בישוב שהוא סמוך לקיבוץ, בוואדי מתחתי נמצאת הרפת של הקיבוץ, במלחמת לבנון השניה איך שהתחילו האזעקות, הינו שומעים את הצריחות של הפרות מתוך בהלה, מעניין מה הן הבינו.

פורסם

מן הידועות היא שבפסח איכות החלב משתנה לחלוטין מאחר ולפרות אסור לאכול חמץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עדכון:

נשלחה תלונה לטרה, התקבל תוך שבוע מכתב התנצלות עם זיכוי ל-2 חלב וגבינה לבנה.

בלי צעקות, בלי סיפורים ובלי שום קרקס. :mm_yeah:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בעשר השנים האחרונות אני קונה רק חלב טרה. מעולם לא התקלקל אצלי חלב.

אולי יש בעיה במקרר?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בעיה במקרר של 3 חברי פורום שגרים בערים שונות לגמרי? מממ... :lol:

שוב, זאת פעם ראשונה שהחמיץ לי חלב של טרה,

מה שמחזק את ההשערה שמדובר בתקלה נקודתית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ולעולם לא יכול להיות אחרת.

אמרתי או לא אמרתי NEVER SAY NEVER ?

תנובה: חומר ניקוי בקרטוני חלב המשווקים במרכז.

החברה הודיעה כי חדר חומר ניקוי למספר מוגבל של קרטוני 1 ליטר חלב הומוגני 3% מתאריך תפוגה 22 באוגוסט, ששווקו באזור המרכז

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בעקבות הודעתו של באגירה, רצתי למקרר לבדוק את החלב.

מצאתי שתאריך התפוגה הוא 21 ונרגעתי.

עדיין נותרה השאלה התאורטית. איזה חלב נקי יותר? מה 21 או מה22 לחודש.

[ואל תענו לי יטבתה- זו עקיפת השאלה]

פורסם

ואני שואל שאלה אחרת: למה לקנות קרטונים בלמעלה מ-6 ש"ח כאשר ליטר חלב תנובה בשקית עולה 4.5 ש"ח? במשפחה שלי (צריכה של ליטר ויותר ביום) מדובר בהפרש של כ-50 ש"ח לחודש!

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השקיות סגורות על המדף

הפתוח במתקן, כד לחלב

בלי קשר

תנובה בשקית הוא היחיד שרק מפוסטר ולא מפוסטר על ולכן הכי טעים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בדלת המקרר יש מדף המיועד לחלב - עליו מונחות 6-8 שקחות בערימה ובצדן, בתוך כד ייעודי (עם "ברית מילה" לחיתוך הפינה) השקית הפתוחה. הקאץ' היחיד הוא שבעת מזיגה יש להקפיד כי השקית תהיה מתוחה לכיוון הפתח, אחרת החלב זולג הצידה.

אני מחזיק שני מתקנים - כאשר באחד מאוחסנת שקית חלב והאחרת נמצאת במדיח או בארון לאחר הדחה.

פורסם
השקיות סגורות על המדף

הפתוח במתקן, כד לחלב

בלי קשר

תנובה בשקית הוא היחיד שרק מפוסטר ולא מפוסטר על ולכן הכי טעים

לא רק של תנובה;

מזה כמה חודשים קיים ב"רמי לוי" מבצע על חלב בשקית של יטבתה, שהוא מפוסטר בלבד (כמו זה של תנובה) וגם הוא מצויין.

אם תהית מה המחיר של שקית חלב במבצע: 3.99 ש"ח. דרך אגב, זה החלב בשקית שהכי נמכר שם (ברוב המקרים המקרר של השקיות האלו מתרוקן בצ'יק, בעוד זה של טרה וזה של תנובה נשארים דיי מלאים).

בדלת המקרר יש מדף המיועד לחלב - עליו מונחות 6-8 שקחות בערימה ובצדן, בתוך כד ייעודי (עם "ברית מילה" לחיתוך הפינה) השקית הפתוחה. הקאץ' היחיד הוא שבעת מזיגה יש להקפיד כי השקית תהיה מתוחה לכיוון הפתח, אחרת החלב זולג הצידה.

אני מחזיק שני מתקנים - כאשר באחד מאוחסנת שקית חלב והאחרת נמצאת במדיח או בארון לאחר הדחה.

הכד הזה עם הסכין בקצה הוא פטנט מצויין, גם לי יש אחד כזה כבר כמה שנים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...