Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעה טובה ומוצלחת התקינו לי Alpine 9827 (שהבאתי מארה"ב) באוטו.

אלא מה, הקליטה של ה-FM לא כל כך טובה (הקליטה שהיתה לי ב-Kenwood KDC 2026 שהגיע עם האוטו היתה יותר טובה). עד כמה לא טובה - כשאני שומע גלגל"צ, למשל, אפילו במרכז ת"א, יש קצת חריקות, בטח שכשהגעתי לאזור פולג כבר היו הרבה חריקות... וכו'.

אני בכל מקרה הולך מחר למקום שהתקין לי, הוא הבטיח לבדוק את העניין ולראות אם יש משהו שאפשר לעשות, אבל מכיוון שאני אוהב לבוא מוכן, אז יש לי כמה שאלות:

1. לבעלי Alpine בפורום (ובפרט כאלו שהביאו מארה"ב) - האם גם אתה נתקלתם בבעיה כזאת? הייתכן של-Alpine, חברה המתהדרת במוצרי אודיו מעולים, יש טיונר גרוע (יש לי חבר עם דגם Alpine ישראלי, שגם טוען שלדעתו הטיונר קצת חלש...).

2. בהנחה שזו באמת איכות הקליטה שאני מקבל כרגע (ולא נגיד ששכחו לחבר את האנטנה ויסדרו לי את זה מחר...), האם יש פתרונות שמאפשרים לשפר את איכות הקליטה של הטיונר (הרכב המדובר - פורד פוקוס עם אנטנה מקורית.... שכאמור, קלט יותר טוב עם אותה אנטנה ורדיו אחר).

תודה על כל התשובות :-)

---

אמור לי באיזה רכב אתה נוהג, ואומר לך מיאטה

פורסם

את המכשיר קניתי ב-219$ + משלוח, מאתר מצויין בשם SpeedSound.com - יש שם בחור יהודי בשם Norman, שישמח לעזור לך בכל דרישותיך (אני הייתי צריך משלוח למלון, בטווח תאריכים קצר ביותר, והוא טיפל בזה בצורה מושלמת).

אז זה לא הכי זול שיש, אבל רוב המקומות של ה-200$ גם יקרנים במשלוח, וגם לא מוכנים לקבל כרטיסי אשראי זרים.

אבל הקליטה שלי עדיין לא טובה :-(.

---

אמור לי באיזה רכב אתה נוהג, ואומר לך מיאטה

• תוכן חדש...