Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2006 GLS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שבדקתי הרכב מעולה, יש לי רק בעייה אחת איתו, וזו צריכת הדלק - שהבנתי שעומד על 1:9 ממוצע. יש מישהו שמכיר/בעל רכב שיודע להגיד שהצריכה היא יותר טובה מזה? בעל הרכב טוען ל 1:12, אפשרי?

פורסם

GLS, אבל איזה מנוע ? איזה גיר ?

GLS חלקם הגדול הגיע עם מנוע 1600+גג נפתח בהתקנה מקומית

בגיר אוטומטי זו יכולה להיות צריכה בינעירונית ואפילו תגיע ל1:14 בכביש מהיר (הצלחתי בנסיעה של 90 קמ"ש קבוע).

אבל זו לא צריכה שתקבל בעיר וגם לא בצריכה משולבת.

במקרה הטוב תגיע ל1:10.8 משולב (לפי בדיקות שערכתי לרכב בכמעט 3 שנים שהיה ברשותי).

בגיר ידני צריכת הדלק טובה הרבה יותר ואם יש כאלו שיש להם רכב דומה שיספקו נתונים אמיתיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ע"פ ויקיפדיה זה אותו מנוע כמו ביונדאי אקסנט וקיה ריו. ותחת משקל עצמי נמוך יותר, בהחלט צריכת הדלק יכולה להיות 1 ל-11 בערך כמו שאמרו.

1 ל-9 זה תצרוכת דלק שיותר מתאימה למישהו עם רגל כבדה/נוסע בדרכים עירוניות בלבד.

פורסם

אין פה ארוחות חינם. מנוע חזק יותר, יצרוך יותר דלק.

הדבר היחידי שתוכל לקבל פה זה היתרון של גוף קטן יותר, ומאמץ נמוך יותר של המנוע - כך שיתכן ותשיג 5-10% שיפור לעומת אקסנט עם מנוע זהה.

פורסם

ב2006 היה את כל מגוון המנועים של הגטס בארץ בGLS: גם ה1.35, גם ה1.4, גם ה1.6.

על ה1.6 קיבלת מידע, על ה1.4 אני יכול לספר, הייתה לי גטס GLX (דומה מאוד לGLS רק ללא מגנזיום ו/או חלון בגג ו/או ספויילר ובלי מחשב דרך), מנוע 1.4, שמורה ומטופלת, נהגתי רגוע, בעיר הייתי מוציא 1:10-1:12, תלוי בהפעלת המזגן וכמה הייתי "לוחץ".

מחוץ לעיר באיזור ה1:14-1:15. מה שמניב צריכה משולבת של 1:12-1:13, שוב, תלוי סגנון נהיגה.

ה1.35 זה המנוע השתיין הידוע לשמצה שעליו נוצרה הסטיגמה שגטס שתיינית.

אין שום ספק שביחס לi20 הגטס שתיינית יחסית על כל מנועיה, אבל בסך הכול מדובר ברכב אמין, לא יקר ופשוט לתחזוקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...