Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש בעייה ברמקול האחורי שלו (3WAY), הוא משמיע בזמן שהוא מנגן מן צליל מפריע TZZZZ כזה...

מה שעשיתי פרקתי לו את הרמקול ולקחתי הבייתה לבדוק, אז אני רואה את אחד הכבלים (שעובר בין הממברנה לטוויטרים) שמעבירים את הסאונד לטוויטרים ה "+" פשוט מנותק (צד אחד שלו) והוא קופץ על הממברנה אז חשבתי שהוא צריך להיות מחובר כמו ה "-" שלו מבחינה הגיונית.

אז הלחמתי אותו לאן שהוא צריך להיות מחובר והרמקול עושה עוד יותר רעש!!!

ניתקתי את ההלחמה שעשיתי, הדבר הכי מוזר שבלי החוט הזה הכל ברמקול עובד רק מה שעושה רעש זה את החוט קופץ על הממברנה (אם אני מחזיק אותו אז אין רעש בכלל!!!).

מה שמוזר לי איך הטוויטרים עובדים אם הכבל הזה מנותק?

והאם אני יכול להוציא אותו לגמרי שלא יקפוץ ?

פורסם

אין לי מושג איזה פירמה, ולצערי אין לי מצלמה להראות לכם.

אבל צרפתי תמונה של רמקול אחר וסימנתי את החוט שמדובר עליו

אני יודע שהרמקול 120W

6.9.gif

פורסם

לא יודע למה, אבל משום מה בא לי לומר כי אם אחד החוטים שלך שם מנותק, אז אין מצב

שאתה שומע את הטוויטרים...

אז יכול להיות שאתה שומע את הרמקול, אבל לא את הטוויטרים...

הרמקול עצמו (הוופר) או נקרא לזה האלמנט המרכזי הראשון, הוא עדיין עובד, כי הוא מחובר

כמו שצריך, וכך בעצם יוצא, שאתה שומע את מה שהוא מנגן, אבל לא את הטוויטרים עצמם.

פורסם

כן גם אני חשבתי שהטוויטרים לא עובדים ואני "מדמיין אותם" אז חיברתי רק את הטוויטרים בנפרד למגבר ב HIGH PASS ושומעים מהם טוב מאוד...

זה נשמע אחד הדברים הכי מוזרים שיש :-P

פורסם

גם להורים שלי יש בעייה דומה לפעמים הרמקול עושה רעש כזה של חרחורים והשני לא. מדובר ברמקול 6.5 של קנווד אלה של ה160 וואט פתחתי כדי לראות שהוא לא משוחרר מהברגים שלו כלוםםם וזה קורה לא בווליום גבוה ורק שהבאס על - זה קצת שותק.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

אתה סותר את עצמך, מצד אחד אתה אומר שכשאתה מחבר את הפלוס, הרעש מתחזק

מצד שני אתה אומר שאם אתה תופס את הכבל ביד, אין רעש בכלל

אתה לא חושב שיש פה משהו לא הגיוני? אולי מדובר פה בכלל על שני בעיות שונות ?

אני משער שמדובר בטוויטר שקיבל "הספק קצת מעל למצופה" ובגלל זה עושה בעיות

ולגבי החוט שמקבל כל הזמן ויברציה מהוופר, כשהממברנה עולה ויורדת..

בכל אופן

תיקח בטריה תחבר לפלוס ולמינוס

תצמיד את האוזן שלך לתוך הטויטר, רק ככה תוכל לשמוע אותו באופן חד משמעי..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...