Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בדרך כלל התחושה הזו צמודה לרכב ישן וליום חם במיוחד...

ביום חם הרכב מאיץ פחות טוב מבבוקר חורפי .

רענן

פורסם

פתחתי שירשור כזה על הרכב שלי לא מזמן

אבל כנראה חשבו שאני משוגע אז לא ענו לי. :lol:

את האמת שגם אצלי זה מרגיש, אבל יש סיכוי שזה באמת נכון? כמו שאמרו ובגלל שמדובר ברכב ישן המשאבת דלק עייפה, ומשקל הדלק גורם ללחץ עליה? מי יודע...כי אצלי זה בדיוק אותו הדבר.

Opel Adam S 2017

פורסם

המשאבה מספקת לחץ קבוע, יש וסת שקובע את זה, לא לחץ במיכל הדלק ולא חוק כלים שלובים.

גם מי שטען שביצועי המשאבה הם הכי אידאליים כאשר המיכל מלא טועה, המשאבה לא זקוקה לדלק סביבה כדי להתקרר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה לא?

הבנתי שבמכוניות ישנות יחסית זה כן "תקף" , והדלק הוא זה שמקרר את המשאבה וגורם לה לעבוד "פחות קשה" ובכך מאריך את חייה

פורסם

רענן.

התכוונתי שביום חם, יש יותר סיכויים שאותה התחושה שפותח השרשיר התכוון אליה, תבוא לידי ביטוי.

בגלל הפרשי הטמפרטורות הקיצוניים...

פורסם

גם אצלי זה ככה בפונוטו ספייס , לאחר ה-10 ליטר דלק צריך ללחוץ על הדוושה חזק , עם טנק מלא הרכב טס.

ואני מדבר על נסיעה עירונית שביחס לעירונית.[

כנראה זה כתוצאה של בלאי משאבת דלק או פילטר דלק.

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים...

אני מרגיש הבדלים בביצועים בהתאם לטמפ' בחוץ,אפילו שאני נוהג בערב הרכב מרגיש הרבה יותר זריז מאשר באמצע היום..ואני אפילו לא גודש,עם גודשת זה בטח בכלל מבעס.

פורסם
היי,

שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה מאוד זמן.

תמיד אחרי מילוי מיכל הדלק הרכב מרגיש הרבה יותר זריז ומלא מרץ וכשהמיכל לקראת סופו הרכב יותר עצלן ומרגיש כאילו קשה לו יותר.

אני יכול להבין למה הרכב יציב יותר כשהמיכל מלא אבל את ההשפעה על המנוע אני פשוט לא מצליח להסביר.

הדבר נכון לא רק לאיביזה, גם בטויוטה קורולה משנת 2004 הרגשתי את אותה התופעה וגם בסוברו B4 שנת 2006.

מישהו יכול להסביר את המוזרות הזאת?

אני גם פתחתי שרשור עם אותה תלונה בדיוק לפני חודש אולי. בזמנו אמרו לי שזה משהו פסיכולוגי, אבל בשטח, הרכב ממש אבל ממש יותר זריז שמיכל הדלק מלא!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
אני גם פתחתי שרשור עם אותה תלונה בדיוק לפני חודש אולי. בזמנו אמרו לי שזה משהו פסיכולוגי, אבל בשטח, הרכב ממש אבל ממש יותר זריז שמיכל הדלק מלא!

מישהו פעם בדק את התחושה הזאתי עם סטופר כדי לאמת אותה?

גם לי יש לפעמים תחושה כאילו הרכב נוסע יותר טוב אחרי תדלוק אבל ברור לי שזה רק נדמה.

פורסם

שומעים את זה מידי פעם במוסכים.

לדעתי זה קורה לאלו שמגיעים לתחנת דלק עם מיכל ממש מרוקן ואת הנסיעות האחרונות שלהם הם עושים רגוע, כדי לא לבזבז את שארית הדלק ואולי להתקע.

כאשר המיכל דלק מילא הרגל אוטומטית כבדה יותר על הדוושה ופתאום הרכב מרגיש זריז.

אני למשל, מעולם לא הרגשתי בזאת ולא חשוב באיזה מצב של כמות דלק הגעתי לתחנת דלק.

פורסם

הרגל שלי תמיד כבדה על הדוושה, אני אף פעם לא חוסך. ככה למשל שנסעתי אתמול לאילת וב150 ק״מ האחרונים חיפשתי תחנת דלק עם 98 (ומסתבר שאין!) הגעתי ליטבתה כמה רגעים לפני שהרכב נכבה ככה שחיסכון בסוף המיכל זה לא הצד החזק שלי, תאמינו לי שאני אומר שאני ממש לא מחושב. ולמרות זאת עדיין הרכב מרגיש אחרת כשהמיכל מלא. בנוסף, מילאתי אתמול ביטבתה רק 10 ליטר (מתוך 45) שזה מספיק כדי להגיע משם לאילת ועוד הרבה מעבר ועדיין הרכב לא הרגיש כמו אחרי מיכל מלא.

בשבוע הבא אני אלך לעשות מדידות ואני יעדכן...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

יש מצב שכאשר המיכל ריק, הדלק שבו, מאוד סמיך וקשה למשאבת דלק לספק את הדלק.

וכשממלאים, הליכלוך מתערבב והדלק יותר דליל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...