Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעוניין לקנות רכב חדש אך מתלבט בין שני אלה שבכותרת ההודעה.

לכאורה תגידו: "ברור שהסיוויק. שנתון יותר גדול", אבל הנה כמה פרטים על הרכבים שאולי עשויים לשנות את בחירתכם:

לאנטיס 2004

נפח: 1600.

קילומטראז': 123,000 בלבד!!!!

יד: 3.

טסט: אוקטובר 2012.

צבע: לבן.

סיוויק 2006

נפח: 1600.

קילומטראז': 152,000 (הרבה יותר מהלאנטיס. כמה הוא כבר יכול לסחוב? עד 300,000 גג?).

יד: 4.

טסט: חודש הבא, אוגוסט 2012.

צבע: כסוף.

כמו כן, אשמח לדעת איזה רכב נחשב לאמין יותר באופן כללי? מה יותר נוח? מבחינת איבזור מה קורה? האם יש תקלות מיוחדות שיש לשים לב אליהן לפני קנייה בכל אחד מהרכבים? אלו חלפים (מקוריים) יקרים יותר (של הונדה או של מאזדה?).

תודה מראש לעונים!

פורסם

מנסיוני עם הלנטיס הייתי הולך על הסיוויק, אלא אם יש עליה חוות דעת לא טובה.

הלאנטיס לא נוחה ואיכות החומרים וההרכבה גרועה לטעמי, זה רכב שהייתי קונה רק במחיר מפתיע ממש ורק כי במחיר כזה לא הייתי מוצא שום דבר אחר.

יש לך רכב שעבר לא יותר מדי ק״מ נוספים, אם הוא תקין בבדיקה ואין לו מחלות מיוחדות הוא יכול להחזיק עוד הרבה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
מנסיוני עם הלנטיס הייתי הולך על הסיוויק, אלא אם יש עליה חוות דעת לא טובה.

הלאנטיס לא נוחה ואיכות החומרים וההרכבה גרועה לטעמי, זה רכב שהייתי קונה רק במחיר מפתיע ממש ורק כי במחיר כזה לא הייתי מוצא שום דבר אחר.

יש לך רכב שעבר לא יותר מדי ק״מ נוספים, אם הוא תקין בבדיקה ואין לו מחלות מיוחדות הוא יכול להחזיק עוד הרבה

דווקא הרכב שמכרתי היה לאנטיס 2000 והייתי מאוד מרוצה ממנו. החזקתי אותו שנתיים ולמעט רדיאטור וקווילים שהחלפתי לא נגעתי בכלום. רכב אמין. על הנוחות אני מסכים איתך.

אגב, לאיזה רכב התכוונת כשאמרת לא יותר מדי ק"מ?

פורסם

לא זו ולא זו הספציפיות.מה כבר נגמרו מכוניות יד 1 ו 2 בשוק שצריך להחליט בין יד שלישית לרביעית? יש בשוק מספיק מכווניות עם חד ראשונה או שניב וצריך לחפש בסבלנות.הרבה לאנטיסים וסיוויקים היו בלי ינג /השכרה בעבר וגם את הנקודה הזו יש לבדוק ברישיון הרכב. 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...