Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אשמח לשמע טיפים והמלצות לגבי קניית 2 רכבים -

אני מחזיר כרגע רכב ליסינג ועובר לעבוד במקום קצת מרוחק יותר מהנוכחי אז צריך עוד רכב למשפחה.

אחד מהרכבים צריך להיות קטן ומאד חסכוני לנסיעות שלי בלבד לעבודה, השני צריך להיות משפחתי יותר וחסכוני.

אנחנו זוג + ילד אחד, שני הרכבים צריכים להיות יחסית אמינים, בטיחותיים וחסכוניים בהוצאות וצריכת דלק.

תקציב לשני הרכבים הוא 100K שח במזומן ואת השאר אני יכול להוסיף בהלוואה או תשלומים של נגיד 1000 שח בחודש (עוד בערך 30 אלף שקל - סה"כ 130).

תודה!

פורסם

לא ציינת לכמה קילומטרים הרכבים מיועדים ואם יש אפשרות לגיר ידני.

ב-130 אלף שקלים אפשר ללחוץ קצת ולקנות 2 רכבים חדשים, מיני חדשה וידנית ב-60 אלף שקלים שתשרת אותך וסופר מיני ידנית שתשמש את אשתך באיזור ה-70 אלף שקלים.

אם אין אפשרות לחרוג אז לדעתי כדאי לחשוב על פיקנטו/פיג'ו 107/פנדה משומשות עד 40 אלף שקלים, אם זה קטן מדי אז אפשר לבדוק גרנדה פונטו ידנית. בשאר הכסף אפשר לרכוש סופר מיני ידנית חדשה או להגיע למבצע המכירות של לובינסקי ולראות בכמה יוצעו הפיג'ו 207 או סיטרואן C3 סופר מיני שבהחלט יכולות לשמש משפחה קטנה, מרווחות יחסית ומרגישות כמעט משפחתיות.

עוד פרטים יועילו בכדי לכוון אותך לבחירות הכי מתאימות, בהצלחה.

פורסם

תודה, זה באמת הכיוון, סופר מיני ידנית חסכונית וקטנה בה אסע בערך שלושים אלף קמ בשנה והרכב השני צריך להיות מרווח ןגדול יותר לפחות מבחינת תא המטען, צריך להיות אוטומטי ובוא ניסע 15 אלף קמ בשנה.

כדאי לקנות חדשות מהסוכנות או ללכת על רכבים טובים יותר יד שנייה?

פורסם

30 אלף קילומטר בשנה זה המון, לא יהיה נוח במיוחד להעביר אותם במיני ידנית אבל זה יהיה כנראה הפתרון הכי חסכוני. דיזל קטנה זה מצרך דיי נדיר בשוק הרכב הישראלי והאפשרויות מתחילות בפביה ספייס ונגמרות בקיה ריו דיזל. רוב האקזמפלרים עברו כמות מכובדת מאוד של קילומטרים כרכבים מהעבודה או מוניות.

אני חושב שכרכב בשבילך כדאי לך לשקול את הפיאט גרנדה פונטו, רצוי ידנית ורצוי עד 2008 בערך, משהו שאמור לעלות עד 40 אלף שקלים.

אחרי זה נשארים לך בערך 90 אלף שקלים, לדעתי משפחה עם ילד אחד יכולה להסתדר עם סופר מיני, לא יהיה צפוף, ברובן יש מקום לעגלה בתא המטען ואם יש ציוד נוסף אפשר לשים אותו במושב הקדמי שלרוב ריק כשיושבים עם הילד מאחור. כמו שאמרתי בתקציב הזה האפשרויו המובילות הן סיטרואן C3 או פיג'ו 207 חדשות ביום המכירות הקרוב של לובינסקי.

אם אתה מעוניין במשפחתית פול סייז אז כבר יש הרבה יותר אופציות ומבחר דרכי רכישה (מגרשי יבואן, ליסינג ופרטי) ומבחר של דגמים ותצורת מרכב (האצ'בק, סדאן או סטיישן).

פורסם

אני במקומך הייתי קונה הונדה ג'אז 2007 לנסיעות מרובות - גם ידנית וגם אוטומטית חסכונית מאוד ואמינה.

וכרכב משפחתי - רנו מגאן 2008 מקרסו טרייד אין (עם אחריות מקיפה ל 3 שנים).

אפשר לסיים את כל הסיפור ב 100-110 אלף ש"ח.

וכל זה בהנחה שיש כוונות להרחיב את המשפחה בעתיד הקרוב, אחרת ג'אז, נכון לעכשיו, מספיקה לכם כרכב עיקרי בזכות בגאז' לא קטן וסלון מרווחת יחסית.

לא הייתי קונה רכב מיני ל 30 אלף בשנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתור רכב חסכוני וזול לנהג יחיד אני הייתי ממליץ עפ 107/С1, אין להם מתחרים מבחינת חסכון ומחיר, אפשר להשיג רכב כמעט חדש בסכום של 60 אלף, גם לא ידנית אלא רובוטית. נכון שנסיעה לא נוחה כמו ב-с5, אבל בשביל לחסוך אפשר קצת לסבול :)

נסעתי ב107 הרבה פעמים גם 200 ק״מ רצוף ושרדתי יפה, לא כזה ביג דיל, במיוחד כאשר כל הנסיעה הזו עולה לך 70 שקל.

לגבי רכב משפחתי, היות ונסועה היא קטנה מאוד - 15 אלף ק״מ, מרכיב החסכון פחות חשוב, אפשר להשיג ביחסית מעט כסף (50-55) רכב טוב ויחסית חדש כמו לנסר. לא הכי חסכוני, אבל אמין והכי חשוב מאוד זול יחסית לשנתון שלו.

פורסם

היי,

אני יכול להציע לך לבדוק את השברולט ספארק,

בתקציב שציינת ניתן לרכוש רכב חדש עם אחריות ל-3 שנים,

הרכב קטן אבל מאוד מרווח, בזכות הגובה ומרווח הסרנים.

בהשוואה להמיני האחרות הספארק היא החזקה ביותר (82 כ"ס), יש לה תיבת 5 הילוכים,

מנוע 4 צילנדר (לחלק מהאחרות רק 3), צמיגים בחתך נמוך (יחסית)- 155/70R14

4 כוכבי בטיחות, 6 כריות אוויר.

גיא משברולט

פורסם

הייתי מציע לך לקנות סופר מיני ידנית חדשה-איביזה/פיאסטה/פאביה/206+ וכו'

והרכב השני לקנות יד שנייה-טויוטה קורולה רובוטית או עם לקחת פחות הלוואה/לעלות בשנתון אז יונדאי אקסנט/קיה ריו.

אני אישית לא רואה שום הגיון לקנות רכב מיני(חוץ מהפיאט פנדה) אם אתה לא גר ולא עובד בתוך העיר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

- הסופר מיני ממש לא נוחות בנסיעה? מה אם אקח את הגרסה האלקטרונית? איזו עדיפה - סיטרואן, ניסאן, פגו או טויוטה החדשות?

- לגבי הרכב השני הגדול יותר חשבתי על ניסאן ג'וק משומשת, מומלץ לתקציב ולצרכים האלו?

פורסם

היא לא נוחה כי בהגדרתה ובבנייתה יועדה להיות מכונית עירונית.

הג'וק צפופה מאוד ובעלת תא מטען קטן-אין לה שום ייתרון על משפחתית רגילה חוץ מזה שהיא מכוערת נורא

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

המלצה : קח 107 או с1 בהשכרה לסוף שבוע או אפילו יום אחד ותבדוק איך אתה מסתדר עם הנסיעה הארוכה. פורום זה יפה, אבל הדרך היחידה לבדוק באמת זה נסיעת מבחן ארוכה.

ג׳וק כרכב משפחתי אכן לא נראה מתאים במיוחד.

פורסם

- הסופר מיני ממש לא נוחות בנסיעה? מה אם אקח את הגרסה האלקטרונית? איזו עדיפה - סיטרואן, ניסאן, פגו או טויוטה החדשות?

- לגבי הרכב השני הגדול יותר חשבתי על ניסאן ג'וק משומשת, מומלץ לתקציב ולצרכים האלו?

פורסם

- ההודעה הקודמת בטעות השתרשרה.

אז ככה - רכשנו השבוע במיבצע של לובניסקי בהמשך להמלצתכם את הCitroen C1 בשבילי לנסיעות ארוכות - 67K ש"ח.

עכשיו לרכב הבא - בשביל אשתי + הבן לנסיעות קצרות יומיות (גן ועבודה של אשתי ליד הבית 10 ק"מ ביום) - צריך להיות גדול בטיחותי ואפילו לכיוון ג'יפ או ג'יפון בתקציב של + - 60K ש"ח (יש אפשרות ליותר עם הלוואה עם צריך)

לא צריך להיות חסכוני בדלק בגלל הנסיעות הקצרות אבל כן אמין ובטיחותי.

תודה רבה!

פורסם

תתחדש על הסיטרואן, תהנה מהדרך.

אני חושב שפוקוס מהדגם המוחלף מתאימה, בתקציב שלך נכנסת אחת מ-2008, אולי תחליט להתאמץ עוד קצת בכדי לקבל רכב קצת יותר חדש מ-2009. נמצאת בשפע במגרשי הליסינג, רכב מרווח גם בהאצ'בק וגם בסדאן ויש גם סטיישן, יש בקרת יציבות ו-6 כריות אויר והרכב קיבל 5 כוכבי בטיחות. לא ידועות בעיות אמינות מיוחדות.

• תוכן חדש...