Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאור ההרגשה כי נמנעת מהספורטאים והעוסקים בתחום האפשרות להביא ציוד מגוון במחיר נגיש החלטתי לנסות את הפרוייקט.

מי שמכיר יודע כי מטרתי היא להנגיש את הספורט לכמה שיותר אנשים ולכך אני מחוייב.

הדרך -

ביצוע רכש מרוכז של ציוד והורדת מחיר המוצרים.

כבר היום יש ברשותי רתמות בטיחות 4 נקודות ו-6 נקודות, חדשות לגמרי (שנת יצור 2012), מאושרות תקן FIA, של חברות בריטיות ואיטלקיות ידועות (לא אפרט את שם החברה), במחיר שפוי לחלוטין.

אני רוצה לציין כי אם הפער במחיר, ומגוון הציוד היה סביר - לא הייתי מתחיל בכך אך כשהפערים מגיעים למאות ואלפי שקלים, אני חושב שאנו יכולים להתארגן ולעבוד טוב יותר.

מוזמנים לפנות ואנסה לעזור כמיטב יכולתי.

עפר

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לירון,

אין הבדלים באיכות, המוצרים הינם מקוריים של אותן החברות.

המחירים יהיו זולים יותר, בוודאות, וזאת כתלות בגודל ההזמנה.

יש מספר אנשים שכבר נעזרו בשירותי והאמן לי שהם לא התאכזבו.

אין לי כוונה להתחרות ביבואן כזה או אחר, ובמקרה שההבדל לא גדול, ממליץ לקנות אצלו - גם הוא צריך להרוויח.

מוזמן ליצור קשר טלפוני.

עפר,

פורסם

שלום,

מידע - להפצה ולמידה

ההבדל במחיר בין 5 נקודות ו-6 נקודות אינו כ"כ משמעותי שהרי הם בנויות מאותו המנגנון, וההבדל היחיד הוא העיגון לרצפה.

אני מניח שההבדל שצויין הוא לאור כך שברוב הרתמות בעלות 6 נקודות יש גם תוספת למתקן HANS, והיא זו שמייקרת את הרתמה.

השימוש ב-4 נקודות טוב ואפשרי, ולא תמיד צריכים להיות ברמה הכי גבוהה, אפשר להתחיל ברמה נמוכה יותר.

אם 4 נקודות לא היו בטיחותיות - לא היו מייצרים אותם.

לגבי המחירים, כפי שכתבתי קודם, לא מנהל את המחירות באתר, וזה תלוי מאוד בחברת היצור של הציוד.

השם בהחלט משחק תפקיד ועולה כסף בהתאמה.

למרות זאת, המחירים שהצעתי עד היום לכל אלו שקנו היו כדאיים מאוד, ולכן ממליץ למי שמעוניין.

ממש לא חובה !!!

עפר,

054-7799549

פורסם

רתמת 4 נקודות היא רתמה גרועה , ממליץ לא לקנות ולא לחגור רתמה כזו, היא לא מגינה טוב במצב התהפכות מנסיון!!

לגבי עיגון נקודה חמישית או שישית אין לזה קשר ל"הנס" ,החגורות המומלצות ל"הנס" הן מיוחדות,רצועות הכתף מתחילות 2 אינ'צ ואח"כ מתרחבות ל 3 ,הבעיה היא שאין אישור לשים חגורות מהסוג שצויין ללא "הנס" ולכן לישראל עדיף לרכוש 3 אינ'צ רגילות 5 או 6 נקודות

מירוצי מכוניות

פורסם

רתמות בטיחות 4 נקודות חדשות לגמרי (שנת יצור 2012), מאושרות תקן FIA, של חברה איטלקית מפורסמת ....

(לא אפרט את שם החברה), במחיר 795 שח + מעמ

בהזמנה מרוכזת של 10 יח

יובל מלמד

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום רב, אנחנו מפיצים של צמיגים וג`אנטים של M/T לפי הזמנה.

הצמיגים מיועדים Drag ו OFF Road .

מי שמעוניין לקבל הצעת מחיר, שיפנה אלי ב ה"פ

עם המק"ט.

http://www.mickeythompsontires.com/

האם ל OFF ROAD יש לכם צמיגיי ראלי? משהו מקביל ל M4 או M5 המצויינים שהיו בעבר למישלין? ב R14 או R15?

אלון

פורסם

לצערי לא .

הצמיגים של M/T מייצרים בקאטגוריה של Off Road הם למרוצי מדבר, באחה,עבירות, בוץ וג`יפים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

8 צמיגים חדשים 205.65.15 ראלי עפר קומפוננט מדיום, מבנה פירלי (השתמשתי בכאלה בראלי ירדן)

650 ש"ח יחידה

כמו כן לסוברו מרוץ 6 גלגלים ראלי כביש עם סליקס מורכבים (16") כל הסט 4500ש"ח (מתאים מאד לגימיקנה)

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...