Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס CLK או BMW סדרה 3 קופה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סידרה 3 E46 קופה אני דיי מכיר,

אבל אשמח לעוד אינפורמציה על תחזוקה,ביטוח,מחלות וכו,

לגבי הCLK היא דיי מסתורית,טרם הבנתי האם מדובר בדגם בעייתי כמו רב דגמי מרצדס מהשנים הללו? או שמדובר בדגם אמין ואיכותי כאיה למרצדס.

מקריאה בפורומים בחו"ל לא תקלתי במשהו ספציפי לגבי אמינות הדגם,אבל אשמח לקבל חו"ד מקומית.

הכיוון הוא לדגמי ה320 או אפילו אפשר להמתח ל430 האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים מלבד המנוע?ובכלל איך זה לחיות עם V8 ?(אני כרגע עם מנוע דיי זללן).

סידרה 3 קופה,לטעמי קצת יותר "עממית" מן הCLK אבל גם יותר ספורטווית,מאוד קשה למצוא 330CI או 325CI שמורה גם במחירי פרימיום,לעומת הCLK שנראה כי המחירים בריצפה(אולי מסיבה טובה),אך מצד שני מדובר על שנתון מתקדם יותר.

אשמח לדעתכם המשכילה והמלומדת.

תודה.

Porsche 944 turbo

פורסם

עד 100K,

למרות ברכבים מן הסוג הזה וביגלם המתקדם,תקציב הרכישה הוא פחות משמעותי,לדעתי השאלה הייתה צריכה להיות,מה תקציב התחזוקה השנתית שלך.

על הבימר שלי הוצאתי בשנה החולפת 18.5K (דלק,ביטוחים,אגרה,טיפולים ותיקונים).

אני מוכן להמתח ל22K-23K לתחזוקה שוטפת+- תיקונים קלים. אם מגיע תיקון רציני של מעל 3000-5000שח לחלק פעם בשנה אני גם יכול לספוג בנוסף על העלות השנתית.

Porsche 944 turbo

פורסם

אתה לא מציין בין אילו שנים את מחפש את הרכב, רק אומר שזה מקביל ליצור של ה-E46 שיוצרה בין השנים 99-05 אם אינני טועה.

בין השנים 1998-2002 יוצר הדגם הראשון של ה-CLK, ה-W208, ובשנת 2003 הוצג הדגם השני והאחרון של ה-CLK ה-W209.

לפי המנועים שציינת, אתה ככל הנראה, מתייחס לדגם הראשון למרות שרק בשנת 2006 הוחלף המנוע של ה-320.

מכיוון שחשקתי בדגם כזה לפני אי אילו שנים, אני יכול לומר לך גם מבחינת קריאה של אתרים מחו"ל וגם משיחה עם בעלי רכב פה בארץ, כי הרכב (בעיקר המנוע) נחשבים אמינים מאוד אולם תקלות שככל הנראה יקרו מפאת גיל הרכב, עולות המון כסף (ממיר קטליטי עולה כדוגמא יעלה הון) ולרכב אין שוק חליפם נגיש כמו מונית C.

לדעתי האישית מדובר ברכב נאה גם אחרי כל כך הרבה שנים ובמחיר הזה אתה יכול למצוא אקזמפלר במצב טוב יחד עם מנוע הV6 המאוד אמין שלו.

כמובן ללכת רק על רמת גימור אוואנגרד שמוסיפה לרכב במראה ובאיבזור.

פורסם

כן אני מתייחס כמובן לדגם בין 1997-2003.

חלפים שעולים "הון" זה עניין יחסי,האם ידועים לך מספרים?,האם הדגם רגיש אלקטרונית?

Porsche 944 turbo

פורסם

העברתי שבוע בחברת ה-CLK320 ובחברת E46 330 שבוע נוסף.

2 הרכבים היו שייכים לאותם בעלים מזניחים.

אתה תעשה לעצמך טובה גדולה אם תתרחק מהמרצדס.

בשנתונים המדוברים הרכב סובל מאיכות חומרים ואיכות תא נוסעים בינונית במקרה הטוב, מתפרקת במקרה קצת פחות טוב.

הרכב בו נהגתי סבל מלא מעט תקלות (קיר מחליק, בלם יד שלא ננעל ועוד שלל הפתעות) בעוד ה-330 סבלה מתא נוסעים מלוכלך.

כאמור 2 הרכבים שייכים לאותם בעלים והוחזקו פרק זמן דומה כך שזו סוג של אינדיקציה כי הוא נוראי מבחינת אחזקת רכבים.

לא יודע לומר על מחלות של המרצדס, כן יכול לומר לך שרץ פה במקביל שרשור נוסף שעוסק בסדרה 3 מהשנתונים המדוברים ומפורטים שם המחלות.

מה שתקף לגרסת הסדאן תקף גם לגרסת הקופה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אבל אולי המרצדס מתפרקת כי אותם בעלים היה מזניח לפי התאור שלך,

מה שאומר שכבר דיי ידועה אצל הגרמניות,שהן רגישות להזנחה,מעניין אבל שהבימר עמדה במבחן ההזנחה טוב יותר.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...