Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב הוא סוזוקי באלנו 98 אוטומט ללא בעיות מיוחדות.

הבעיה היא שכשאר הרכב עומד מספר שעות ללא קשר לקור (אפילו באמצע היום בשמש), המנוע נחנק כשאני נותן גז ממצב עמידה. זה קורה ל 2 שניות בערך ככה מספר פעמים עד שמסתדר והרכב נוסע כרגיל.

כאילו שהוא לא מקבל מספיק דלק או משהו כזה לאותן שניות.

כרגע הרכב עבר כבר 10K קילומטר ללא טיפול והשמן נמצא מתית לקו התחתון (בגלל ששכחתי את הפקק של השמן, ברח הרבה שמן).

לפני כמה ימים הרכב התחמם קצת בגלל צינור דולף ועבר בקצת את החצי. אני לא זוכר אם הבעיה התחילה מיד אחרי או שלפני.

מה יכולה להיות הבעיה? לא נראה לי שזה דלק כי הנסיעה אחרי דקה ממש חלקה ואין גמגומים.

תודה מראש!

פורסם

חוטי הצתה אני לא החלפתי ב 4 שנים האחרונות ואולי גם בעל הרכב הקודם לא החליף..

פלאגים החלפתי לפני 10K ק"מ. פילטר דלק בערך לפני 20K ק"מ אבל אני ממש לא מבין את הקשר של המצתים לבעיה הזאת.

פורסם

כאשר חוטי הצתה גמורים הם לא מייצרים את ההיתנגדות הרצוייה וכתוצאה מכך ניגרמים חיתוכים וגימגומים של המנוע שמורגשים לרוב בתחילת נסיעה, ובמהירויות הנמוכות.

פורסם

הוחלפו המצתים והחוטים והבעיה לא פסקה :/

יכול להיות שזה קשור למים שנכנסים לראש מנוע עקב התחממות קלה?

או שאולי קשור ללחץ ששמור במשאבת הדלק לתחילת נסיעה?

או שאולי חיישנים? וואי רק מלחשוב על כל האופציות אני מתחרפן :~

אני קורא לכל המומחים לבוא לעזרתי פה כי לא בא לי שיתעסקו לי באוטו 17 מוסכניקים עד שיגלו במקרה את הבעיה.. אם יש פה מישהו שחווה בעיה דומה, אנא עזור..

נ.ב הבעיה מזכירה נסיעה בהילוך מאוד גבוה במהירות מאוד נמוכה - תגובה כמעט אפסית מהמנוע (רק שזה ל 2 שניות).

• 9 שנים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי זה קרה שרכב נחנק כאילו רק בתחילת נסיעה. אבל לא נכבא. כאילו משהו מתחכך לא טוב, סוג של חיכוך של כמה שניות וזה עובר וזה תמיד בתחילת נסיעה. זה רכב Audi A6 ישן. לפי המחשב, נראה כי הבעיה היא ה- Throttle ("מיצערת"). זה לא נשמע כמו גמגום של המנוע אלא כמו חיכוך. אם משיהו יודע יותר, אודה. 

פורסם
בתאריך 16.4.2022 בשעה 09:56, isaac229 כתב:

גם לי זה קרה שרכב נחנק כאילו רק בתחילת נסיעה. אבל לא נכבא. כאילו משהו מתחכך לא טוב, סוג של חיכוך של כמה שניות וזה עובר וזה תמיד בתחילת נסיעה. זה רכב Audi A6 ישן. לפי המחשב, נראה כי הבעיה היא ה- Throttle ("מיצערת"). זה לא נשמע כמו גמגום של המנוע אלא כמו חיכוך. אם משיהו יודע יותר, אודה. 

תנסה אולי ניקוי מצערת.
יש ספריי של ליקווי מולי לניקוי מצערת, לי זה עזר.

• תוכן חדש...