Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שח-מט, אין גבול לרשעות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מתלהמת!

גם אני מעביר למדינת ישראל כ-50% מהכנסותי, בכל חודש, וגם אני לא קיבלתי מהמדינה שום השתתפות בהוצאות. אני אמנם לא ספורטאי, אבל מדוע לדעתך יש לפטור ספורטאים דוקא מתשלום מס?

:turn-l:
פורסם
השחמטאי גלפנד, שמעולם לא קיבל תמיכה כספית, יעביר 2 מיל' ש"ח לקופת האוצר. ככה זה כשהמדינה תמיד שותפה לרווחי ספורטאיה - אך אף פעם לא להוצאות.

נו באמת..

מה זה קשור לתמיכה,הכנסות מצריכות תשלום מס כמו כל אזרח מן השורה.

ושח מט זה לא ספורט,זה אולי תחביב.

פורסם

ספורט זה כל דבר שמשלב אלמנט תחרותי או אתגרי. ספורט לא מחייב כדור כלשהו, ושימוש בכדור אינו מחייב היות תחום מסויים ספורט.

בכל אופן הטענה היא שמדובר בפרס ועל כן המס הוא 25%, ולא 48% מאחר ולא מדובר בהכנסה, עליה ניתן לקזז הוצאות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

זו העבודה שלו.

הזכיה היא בונוס על עבודה קשה - כמו שלי לוקחים בונוס בעבודה וגם על הבונוס אני משלם מס - גם במקרה שלו הוא צריך לשלם.

אם אני עושה 40 ברוטו בחודש ונשאר עם 20 כל חודש, מה אני שונה ממנו?

8)
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה עצבן אותי:

...יהיה חייב להעניק לאוצר המדינה במתנה כשני מיליון שקל.

זו לא מתנה, אלא חובה לשלם מס. מס זה לא מתנה שאתה מחליט אם לתת או לא.

אני חושב שתלונה ברת הצדקה היא לא על הדרישה לתשלום המס, אלא על זה שהמדינה לא תמכה בו כספורטאי.

אבל כמובן שזה לא היה עומד בדרישות של העיתון להכפיש את המדינה.

המדינה הזאת בכלל מכירה בשח-מט כספורט?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ספורט זה כל דבר שמשלב אלמנט תחרותי או אתגרי. ספורט לא מחייב כדור כלשהו, ושימוש בכדור אינו מחייב היות תחום מסויים ספורט.

בכל אופן הטענה היא שמדובר בפרס ועל כן המס הוא 25%, ולא 48% מאחר ולא מדובר בהכנסה, עליה ניתן לקזז הוצאות.

יפה,אולי יכריזו על "מי תופס את האסלה ראשון בבוקר" כענף רשמי לאולימפידה.

פורסם

אם הליכה מהירה היא ספורט...

זו העבודה שלו.

הזכיה היא בונוס על עבודה קשה - כמו שלי לוקחים בונוס בעבודה וגם על הבונוס אני משלם מס - גם במקרה שלו הוא צריך לשלם.

אם אני עושה 40 ברוטו בחודש ונשאר עם 20 כל חודש, מה אני שונה ממנו?

שאתה יכול לקבל זיכוי על הוצאות שקשורות לעבודה, הוצאות נסיעה, ארוחות עסקיות וכדומה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

זו רמת הכתיבה של "העיתון לאנשים חושבים".

טיפשות מתלהמת רגילה.

Poxima, אם זה החוק, אז זה מה שמשלמים.

מה הבעיה בדיוק?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין הרבה מה לעשות בנידון.

גם על זכיות בהימורים צריך לשלם מס, אנשים מהמרים על כספם, במידה והם זוכים הם צריכים לשלם מס על

הזכייה, רק חבל שגם בהפסדים המדינה לא לוקחת חלק..

פורסם

המדינה לא לוקחת החלק בהפסדים?!

בוודאי שהיא לוקחת, מזדכים עליהם למס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

25% זה מס על זכיות מהגרלות והימורים.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=701920

אני מסכים שזה לא מוסרי לגבות מס גבוה יותר מכסף שהושג בעבודה קשה מאשר מכסף שהושג בלי מאמץ (הימורים, רווחי הון - גם סוג של), אבל זה החוק.

:turn-l:
פורסם

ושח מט זה לא ספורט,זה אולי תחביב.

יפה,אולי יכריזו על "מי תופס את האסלה ראשון בבוקר" כענף רשמי לאולימפידה.

אני ממש לא בטוח שבוריס גלפנד מזיע במשחק שח פחות מכדורגלנים בליגה הישראלית , אשר מבלים בהליכה מתונה חלק גדול מהמשחקים.

הוא גם בטוח משקיע יותר באימונים.

ועל כבוד למדינה והישגים בקנה מידה בין לאומי אני לא כבר לא מדבר...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם באונ@ות בחודשי הקיץ מזיעים ,גם את זה נהפוך לספורט?

כבוד,אימונים,הזעות,הכל טוב ויפה,אבל למה מישהו חושב שלא מגיע לו לשלם מס על הההכנסות שלו כמו כל אזרח/ספורטאי/מדען אחר?

פורסם

נשמע כמו ברווז (דורון, שב בשקט!) עיתונאי.

עוד מעט ישב רואה החשבון של בוריס גלפנד עם רשות המיסים, וביחד יחליטו אם זו הכנסה (ואז בוריס יוגדר כעצמאי, ויוכל לקזז הוצאות לאורך שנים מול ההכנסה, מה שיוריד מאוד מ48% את שיעור המס), או שמא זכיה, ואז שיעור המס יהיה 25%.

אבל בינתיים, מאוד קל לכתוב כתבה עם כותרת (!) מפוצצת (!), על גיבור ישראל (!) שהמדינה שותה לו את הדם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...