Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אתמול מישהי עשתה רוורס אל תוכי (פולו TSI 1.2 2012) בחנייה בעודי צופר לה ללא הועיל.

מהביטוח הפנו אותי אל מוסך מורשה שלהם וטענו שהוא גם מוסך מורשה של צ'מפיון. מוסך נ. דרור בב"ש.

הייתי שם הבוקר, הגיע שמאי, קבעו שצריך להחליף פנס ימין, לשפץ את הפגוש ואחרי שמורידים את הפגוש לבדוק אם יש עוד נזק. אני אמור להכניס את הרכב בראשון בבוקר.

שאלתי במוסך והמוסך הוא היום כבר לא מורשה צ'מפיון.

יש לי שלוש שאלות:

1) בגלל שאני תובע צד אחר אני רשאי לבחור איפה לתקן את הרכב. האם להתעקש ללכת למוסך מורשה או בגלל שזו פגיעה יחסית קטנה וקוסמטית בעיקרה, וכבר התחלתי את התהליך, להישאר איפה שאני עכשיו?

2) האם אני יכול/צריך להתעקש על החלפה של הפגוש במקום שיפוץ?

3) טיפים נוספים לנושא?

תודה :-(

פורסם

תלוי מה קרה לפגוש.

אם נשבר, התעקם התעוות - דרוש חדש כי מגיע לך.

אם שיפשוף צבע, גם פגוש חדש מגיע כשהוא במצב גולמי וצריך להצבע בצבע הרכב - אז מה ההבדל?

פורסם

לא יכולתי שלא להזכר בשרשור ההזוי הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=396601

אני מקווה שהרכב שלך לא יוגדר כטוטאל-לוס :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מציע לך להיכנס למוסך ריטס בב"ש, צמוד אליהם יושב מירו ובד"כ הם מפנים אליו לקוחות.

שאל אותו במה דברים אמורים.

חזור בבקשה לעדכן בפורום.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
האם אני יכול/צריך להתעקש על החלפה של הפגוש במקום שיפוץ

כן

רכב חדש מגיע לך חלקים חדשים מקוריים ולא משופץ / צבוע וא מה שלא יהיה

פורסם
כן

רכב חדש מגיע לך חלקים חדשים מקוריים ולא משופץ / צבוע וא מה שלא יהיה

ואם יש רק שיפשוף קטן בטמבון,

ניתן לחייב את השמאי להורות על החלפת הטמבון?

זה לא מיותר בכל מקרה, הרי גם טמבון חדש צובעים?

פורסם

אצלי באוטו של העבודה ״דאגתי״ שהנזק לטמבון יהיה בלתי הפיך .

בקשר לצבע זה בא צבוע מהחברה

רק תזהר שלא ישימו חלק חדש ״תחלפי״

• ספונסר פורום
פורסם

א) אף חלק לא מגיע צבוע מהחברה אלא בצבע יסוד וצובעים אותו במקום.

ב) החלפת מגן תקבל רק אם יש סדק/שבר בטמבון. אם יש רק כיפוף אז מיישרים ומתקנים (אף שמאי לא יחליף לך מגן על שריטה, הוא יודע שהחברת ביטוח לא תאשר את זה).

• תוכן חדש...