Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הרכב שברשותי הוא סובארו פורסטר 2008 הצורה החדשה צבע שחור..

רציתי לעשות לרכב פוליש ווקס ידני לבד..

אני יודע איך עושים אך אשמח לעצות אם יש כי הבנתי שלרכב שחור זה יותר מסובך משאר הצבעים?

לגבי חומר איזה כדאי? משחה/נוזלי? חברה? (הבנתי שכדאי טרטל שזו חברה די מוכרת..), אם עדיף לי ללכת על טרטל איזה צבע לקחת?,ראיתי שחור/ירוק/לבן/כחול ואני לא יודע איזה מהם עדיף..

לגבי הווקס גם איזה חברה ואיזה צבע?

כמה קופסאות/בקבוקים לקנות מכל אחד כדי שיספיק לי לכל הרכב?

איפה משיגים תוצאות יותר טובות על רכב שחור במכונת דיסק כזאת או ידני?

תודה מראש לעוזרים!

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

בתור בעל רכב שחור, אני יכול להמליץ לך על BLACK BOX של טרטל. מיועד לצבע שחור בלבד ונותן תוצאות טובות.

הבעיה היא שהוא בשלושה שלבים שלוקחים המון זמן והמון אנרגיה, והעלות שלו היא בערך 200 שקל כולל משלוח.

פורסם

הבנתי..

היום הלכתי לאוטודיפו ומצאתי שם רק ווקס של חברה שאיני זוכר את שמה אבל האריזה לבנה וזה ווקס עדין והיה גם אריזה ירוקה והיה רשום גס.. מה אני צריך גם או עדין

ולגבי ווקס היה לרכב מטאלי.. שלי נחשב מטאלי נכון?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

DPRT ,

יש לך 2 אופציות:

1. לפנות לדיטיילר מקצועי (יבגני - נס דיטיילנג או לרומן). דיטיילר מקצועי ייתן לך תוצאה מרהיבה.

2. לרכוש מכונה, פדים, פולישים ולהתנסות על הרכב שלך.

באופן כללי, כל המוצרים שזמינים היום ברוב החנויות הם לא מה שאתה מחפש.

כמו כן, המושג פוליש ווקס, קצת מיושן. זה נקרא דיטיילינג.

אוטוסטור, התחילו למכור מוצרים של Menzerna, שהיא מהמובילות בעולם.

כמו כן יש את RCP שמייבאים את Chemical Guys ואת 3D .

אפשרות נוספת, להזמין מוצרים מחו"ל.

אגב, הצבע של הרכב שלך נחשב לצבע "רך" ואני ממליץ לך לעבוד עם פוליש יחסית עדין ולא עם פוליש גס/ קומפאונד.

בכל מקרה, אל תתפתה להצעות מפתות וזולות שישאירו את הרכב שלך מלא "הולוגרמות" של מכונה.

כמו כן, מציע לך לקרוא קצת בפורומים לפני שאתה מחליט מה לעשות/לקנות.

ועוד נקודה קטנה.. שכח מטרטל , זה בזבוז אנרגיות.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם
DPRT ,

יש לך 2 אופציות:

1. לפנות לדיטיילר מקצועי (יבגני - נס דיטיילנג או לרומן). דיטיילר מקצועי ייתן לך תוצאה מרהיבה.

2. לרכוש מכונה, פדים, פולישים ולהתנסות על הרכב שלך.

באופן כללי, כל המוצרים שזמינים היום ברוב החנויות הם לא מה שאתה מחפש.

כמו כן, המושג פוליש ווקס, קצת מיושן. זה נקרא דיטיילינג.

אוטוסטור, התחילו למכור מוצרים של Menzerna, שהיא מהמובילות בעולם.

כמו כן יש את RCP שמייבאים את Chemical Guys ואת 3D .

אפשרות נוספת, להזמין מוצרים מחו"ל.

אגב, הצבע של הרכב שלך נחשב לצבע "רך" ואני ממליץ לך לעבוד עם פוליש יחסית עדין ולא עם פוליש גס/ קומפאונד.

בכל מקרה, אל תתפתה להצעות מפתות וזולות שישאירו את הרכב שלך מלא "הולוגרמות" של מכונה.

כמו כן, מציע לך לקרוא קצת בפורומים לפני שאתה מחליט מה לעשות/לקנות.

ועוד נקודה קטנה.. שכח מטרטל , זה בזבוז אנרגיות.

תודה רבה על עזרתך!

1)לגבי דיטיילר מקצועי איך אני מגיע ליבגני או רומן חיפשתי בגוגל יש להם אתר?מאיפה הם?

2)על רכב עם צבע שחור ורך מה עדיף לעשות ידני או מכונה?

פורסם

לא יכול לתת חוות דעת על מוצרים לפי צבע האריזה, אבל, לרכב משנת 2008 בכל מקרה לא הייתי עושה פוליש.

לעשות פוליש לצבע מטאלי שחור יחסית חדש זה טעות ויכול לגרום יותר נזק מהתועלת המוטלת בספק לגביו.

פוליש עושים לצבע דהוי ושחוק.

אתה צריך שטיפה טובה, וקס איכותי ותו לא.

אם אתה רוצה משהו שנמצא וזמין בשוק הישראלי הייתי ממליץ לך על וקס לצבע מטאלי של קארפלן (Auto finish)

http://www.carplan.co.il/sg_product~ARP500~2~0.htm

גם בו השתמשתי. נוח מאד לשימוש ונותן תוצאות לא רעות בכלל.

פורסם
לא יכול לתת חוות דעת על מוצרים לפי צבע האריזה, אבל, לרכב משנת 2008 בכל מקרה לא הייתי עושה פוליש.

לעשות פוליש לצבע מטאלי שחור יחסית חדש זה טעות ויכול לגרום יותר נזק מהתועלת המוטלת בספק לגביו.

פוליש עושים לצבע דהוי ושחוק.

אתה צריך שטיפה טובה, וקס איכותי ותו לא.

אוקי אקח לתשומת ליבי..

הרכב אפילו די 2009 (חודש 12 2008)

חשבתי לעשות לו פוליש כי הצבע שלו לא "בוהק" כמו בעבר נראה כאילו הוא דהה קצת..

ווקס תורם להברקת הרכב? או שזה רק שכבת הגנה?

ראיתי גם ווקס במשחה, מה ההבדל בינה לבין נוזלי? מה עדיף?

פורסם

יניב זה ממש אינו נכון, אומנם אני לא ממליץ לעשות לבד פוליש, בטח ללא מכונה על צבע שחור מטאלי, אבל מישהו שיודע מה הוא עושה, יעשה פלאים לבצע בן 4-5 שנים, במיוחד שחור שעליו רואים את כל הסווירלס מהשטיפות והניגובים.

פורסם

ואם כבר פוליש/ווקס/דיטיילינג, היום האוטו שלי עבר טיפול של כמה שעות טובות.

עבודה עם חומרים של Menzerna באוטוסטור שהוזכרו כאן.

התמונות בסיום התהליך כבר.

v1paoz9ga7fx4ufjhhzj.jpg

af90zdzdpqsrpfgjm3pn.jpg

vbv2lj78r0276sf3erop.jpg

9xm73m6h5wvv6t9mu6ss.jpg

פורסם

וואו מדהים איפה זה אוטוסטור?

כמה זמן עבדו לך על הרכב?

מכונה או ידני?

פורסם
בוודאי שעם מכונה.

כ-5 שעות עבודה.

הם נמצאים בחולון, אתה יכול לרשום בגוגול, יש להם אתר.

סבבה תודה, קצת רחוק לי כי אני מהצפון..

בכל מקרה נראה לי שאני יישב קצת על האוטו לבד מחר מהבוקר עד שנסיים אותו.. (נביא עוד שתי חברים לעזרה)

תודה על התשובות.

כל מי שיש לו עצה להוסיף או אזהרות שאני צריך לדעת ייתקבלו בברכה.. :)

פורסם
סבבה תודה, קצת רחוק לי כי אני מהצפון..

בכל מקרה נראה לי שאני יישב קצת על האוטו לבד מחר מהבוקר עד שנסיים אותו.. (נביא עוד שתי חברים לעזרה)

תודה על התשובות.

כל מי שיש לו עצה להוסיף או אזהרות שאני צריך לדעת ייתקבלו בברכה.. :)

ווקס- אין שום בעיה שתבצע לבד ובאופן ידני, אתה לא יכול לגרום שום נזק בכך(חוץ מאולי קצת סימנים על הגומיות שיורדים בסוף).

פוליש - לא ממליץ לך לבצע לבד. פוליש דורש עבודה מקצועית בכמה שלבים, בדר"כ משתמשים בפוליש בכמה רמות חיתוך. יש צורך בעבודה עם מכונת פוליש כדי שהעבודה תצא אחידה על כל הרכב ותהיה אפקטיבית.

מה שראית (ראבינג קומפאונד) זה פוליש גס שאתה עלול לפגוע בצבע שלך עקב שימוש בו.

בנוסף החומרים שאתה רואה ברוב המקומות אלה מוצרים ליגה ג' (טרטל וכו').

פורסם
ווקס- אין שום בעיה שתבצע לבד ובאופן ידני, אתה לא יכול לגרום שום נזק בכך(חוץ מאולי קצת סימנים על הגומיות שיורדים בסוף).

פוליש - לא ממליץ לך לבצע לבד. פוליש דורש עבודה מקצועית בכמה שלבים, בדר"כ משתמשים בפוליש בכמה רמות חיתוך. יש צורך בעבודה עם מכונת פוליש כדי שהעבודה תצא אחידה על כל הרכב ותהיה אפקטיבית.

מה שראית (ראבינג קומפאונד) זה פוליש גס שאתה עלול לפגוע בצבע שלך עקב שימוש בו.

בנוסף החומרים שאתה רואה ברוב המקומות אלה מוצרים ליגה ג' (טרטל וכו').

כמובן שעדיף לי לבצע אצל בעל מקצוע מומחה אבל פה בצפון אני לא מכיר אחד כזה, יש פה כמה מקומות שהם עושים אבל חאפר הוא מוציא לך בקבוק ענק של פוליש בלי שם ומכונת ליטוש עם "ספוג ליטוש" בן 100 שנה..

אשמח להמלצות על אחד מאזור הצפון (אני מעפולה),מישהו מקצועי שיודע מה הוא עושה ושהוא לא חאפר,מבין באיזה חומרים להשתמש ואיך להוציא את המירב מהאוטו שלי..

אם האופציות שלי הם ללכת לבעל מקצוע חאפר, אני מעדיף לעשות לבד אני בטוח שזה ייצא יותר טוב :)

אשמח להמלצות על מקומות מהצפון, רק שלא יהיה רחוק מידי..

תודה :)

פורסם

- פיליפ - תתחדש הרכב נראה ממש טוב!

- יניב ה - התשובה שלך נובעת מחוסר הבנה בתחוםף וחבל להטעות את כל חברי הפורום. דיטיילינג יכול להיות מבוצע על רכב חדש שאפילו לא יצא עדיין ללקוח, תתפלא לשמוע שיבואני רכב עושים לפעמים פוליש לרכבים לפני מסירה.

הליך דיטיילינג שמבוצע ע"י דיטיילר מיקצועי, שמבין מהם סוגי צבע, אילו חומרים וכלים זמינים ויודע לנתח כל שניה ומ"ס במהלך העבודה, זה הליך שממש לא פוגע ברכב.

לעומת זאת, חאפר עם פד פרווה מטונף (או ספוג טחון) שגומר רכב בחצי שעה.... זה נזק.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

• תוכן חדש...