Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

- יניב ה - התשובה שלך נובעת מחוסר הבנה בתחוםף וחבל להטעות את כל חברי הפורום. דיטיילינג יכול להיות מבוצע על רכב חדש שאפילו לא יצא עדיין ללקוח,

אם במקום לקפוץ ולהראות את הידע שלך בתחום, היית מתאמץ וקורא את השרשור ומנסה להבין גם מה שאל הבחור, היית חוסך לעצמך תגובה לא רלוונטית.

השאלה היתה לגבי פוליש ווקס ידניים, שהוא רוצה לעשות לבד. מזה ועד לדיטיילינג שמבוצע במקום מקצועי, ביותר משני שלבים של ליטוש והברקה, הוא גדול, ולא מה שביקש פותח השרשור לעשות.

אבל זה בסדר. אתה יכול גם להמליץ לו על סט צמיגים חדש. אם אתה מבין בתחום.

יש נטיה בתקופה האחרונה בפורום להתרברב בידע כדי לקבל תחושה טיפשית של כבוד עצמי. אתה יכול לחסוך מאיתנו תגובות כאלה.

פורסם
אם במקום לקפוץ ולהראות את הידע שלך בתחום, היית מתאמץ וקורא את השרשור ומנסה להבין גם מה שאל הבחור, היית חוסך לעצמך תגובה לא רלוונטית.

השאלה היתה לגבי פוליש ווקס ידניים, שהוא רוצה לעשות לבד. מזה ועד לדיטיילינג שמבוצע במקום מקצועי, ביותר משני שלבים של ליטוש והברקה, הוא גדול, ולא מה שביקש פותח השרשור לעשות.

יש נטיה בתקופה האחרונה בפורום להתרברב בידע כדי לקבל תחושה טיפשית של כבוד עצמי. אתה יכול לחסוך מאיתנו תגובות כאלה.

יניב, אל תזלזל בהבנה שלי,

התגובה שלך ממש לא במקום.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם
כמובן שעדיף לי לבצע אצל בעל מקצוע מומחה אבל פה בצפון אני לא מכיר אחד כזה, יש פה כמה מקומות שהם עושים אבל חאפר הוא מוציא לך בקבוק ענק של פוליש בלי שם ומכונת ליטוש עם "ספוג ליטוש" בן 100 שנה..

אשמח להמלצות על אחד מאזור הצפון (אני מעפולה),מישהו מקצועי שיודע מה הוא עושה ושהוא לא חאפר,מבין באיזה חומרים להשתמש ואיך להוציא את המירב מהאוטו שלי..

אם האופציות שלי הם ללכת לבעל מקצוע חאפר, אני מעדיף לעשות לבד אני בטוח שזה ייצא יותר טוב :)

אשמח להמלצות על מקומות מהצפון, רק שלא יהיה רחוק מידי..

תודה :)

אם תעשה בעצמך לא בטוח שזה יצא יותר טוב, אתה עלול לגרום נזק. ע"י שימושים בחומרים לא נכונים ועבודה לא נכונה.

לעומת זאת, ווקס מומלץ שתעשה כמה פעמים בשנה בעצמך. בדר"כ היצרן ממליץ על פעמיים בשנה, בישראל בשל האקלים הבעייתי הייתי ממליץ על 4 פעמים בשנה(בכל חילוף עונה).

אתה יכול לפנות ליבגני מנס דייטיל, אולי יש אפשרות שיוכל לעבוד על הרכב שלך.

http://www.nessdetail.com/

אופציה נוספת היא לבדוק במוסך מורשה, יש מוסכים שמעסיקים דיטיילר. לדוגמה בצ'מפיון בני ברק ראיתי שהם מעסיקים מישהו שעובד עם מוצרים של 3M ועושה עבודה לא רעה.

אמרת דברים לא נכונים, כמו שלא מומלץ לבצע דיטיילינג על רכבים משנת 2008.

כמו שנאמר יש רכבים שעוברים דיטיילינג לפני שעוד נמסרים ללקוח.

סה"כ אמרת משהו לא נכון ותיקנו אותך.

פורסם

אוקי תודה רבה לכולם :) עזרתם לי מאוד!

לגבי לעשות לבד אני כבר לא יעשה אני ילך למישהו מקצועי :)

מצאתי מישהו מכפר נין שהרבה אנשים ממליצים עליו הוא לוקח טיפה יקר אבל אמרו ששווה את העבודה..

קפצתי אליו היום והוא אמר שאין לו מכונה שהוא עושה רק ידני, והראה לי תמונות ממש מרשימות..

מה אתם אומרים יש מצב שהוא יוציא מהרכב תוצאות טובות בידני או שעדיף לשמור את הכסף בכיס (בין 500-600 שקלים)

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

ממליץ לך לשקול מחדש את הנושא.

מעולם לא הצלחתי לעשות ידנית מה שמכונה יכולה, לא מבחינת הורדת Swirls ולא מבחינת ברק סופי.

אישית הרכב שלי עבר דיטיילינג חד שלבי(מוצר שמכיל פוליש +ווקס) אצל יבגני לפני כשנה ויצא מדהים!

המלצתי, מנסיון אישי היא לפנות ליבגני/רומן. הם היחידים שאני מכיר שבאמת עובדים בסטנדרטים גבוהים.

השילוב של הניסיון שלהם + מגוון המוצרים שבהם הם משתמשים מאפשר להם להגיע לתוצאות הכי טובות.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם
א

אמרת דברים לא נכונים, כמו שלא מומלץ לבצע דיטיילינג על רכבים משנת 2008.

כמו שנאמר יש רכבים שעוברים דיטיילינג לפני שעוד נמסרים ללקוח.

סה"כ אמרת משהו לא נכון ותיקנו אותך.

אתה מוזמן לקרוא שוב את מה שכתבתי.

פורסם
ממליץ לך לשקול מחדש את הנושא.

מעולם לא הצלחתי לעשות ידנית מה שמכונה יכולה, לא מבחינת הורדת Swirls ולא מבחינת ברק סופי.

אישית הרכב שלי עבר דיטיילינג חד שלבי(מוצר שמכיל פוליש +ווקס) אצל יבגני לפני כשנה ויצא מדהים!

המלצתי, מנסיון אישי היא לפנות ליבגני/רומן. הם היחידים שאני מכיר שבאמת עובדים בסטנדרטים גבוהים.

השילוב של הניסיון שלהם + מגוון המוצרים שבהם הם משתמשים מאפשר להם להגיע לתוצאות הכי טובות.

סבבה תודה לכולם החלטתי שאני לא יבצע את הדיטיילינג לבד אלא אצל בעל מקצוע מומחה ולא חאפר..

שזה כנראה לא יהיה באזור הצפון, נוטה יותר לאיזור המרכז שם יש המלצות על אנשים, או שאני ייפנה ליבגני או רומן בהמשך לקבלת מחיר על הרכב שלי..

תודה לכולם על התשובות והעזרה מעריך את זה מאוד! :-D

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
לא יכול לתת חוות דעת על מוצרים לפי צבע האריזה, אבל, לרכב משנת 2008 בכל מקרה לא הייתי עושה פוליש.

לעשות פוליש לצבע מטאלי שחור יחסית חדש זה טעות ויכול לגרום יותר נזק מהתועלת המוטלת בספק לגביו.

פוליש עושים לצבע דהוי ושחוק.

אתה צריך שטיפה טובה, וקס איכותי ותו לא.

אם אתה רוצה משהו שנמצא וזמין בשוק הישראלי הייתי ממליץ לך על וקס לצבע מטאלי של קארפלן (Auto finish)

http://www.carplan.co.il/sg_product~ARP500~2~0.htm

גם בו השתמשתי. נוח מאד לשימוש ונותן תוצאות לא רעות בכלל.

מדבריך הבנתי שלא היית עושה פוליש לרכב משנתון 2008.

גם רכבים משנתון 2012 סובלים מ-SWIRLS, רוב הרכבים בארץ נמסרים עם SWIRLS ותפוזיות. לכן אין בעיה לבצע פוליש לרכב חדש, אולי אפילו כדאי בהתאם לחומרת המצב.

סבבה תודה לכולם החלטתי שאני לא יבצע את הדיטיילינג לבד אלא אצל בעל מקצוע מומחה ולא חאפר..

שזה כנראה לא יהיה באזור הצפון, נוטה יותר לאיזור המרכז שם יש המלצות על אנשים, או שאני ייפנה ליבגני או רומן בהמשך לקבלת מחיר על הרכב שלי..

תודה לכולם על התשובות והעזרה מעריך את זה מאוד! :-D

תארגן לך איזה יום סידורים במרכז.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מעוניין בחוות דעת של מי שעשה טיפול דיטיילינג באוטו סטור איך הרכב נראה לאחר מספר שטיפות, האם ישנם דברים פחות חיובים מאיך שהם נראו באותו יום של הטיפול?

פורסם

היי לכולם

יש בארץ דיטיילרים טובים אפילו מעולים חוץ מיבגני ורומן

במיוחד במרכז,בטח שאם אתה מאיזור ירושליים,אז בטח יש גם שם.

ממוצע עבור כל שלב של דיטיילינג הוא כ300 שקל וגם באתר של אוטוסטור

זה אותו מחיר,שאלה:כמה אתה רוצה להשקיע ומה לקבל בתמורה???

מצרף תמונות של רכב שחור מטאלי,שהיו גם שריטות וגם פגיעות מאבנים

וגם היה מלא באבק תעשיעתי.

תבחר דיטיילר שיש לו מקום משלו ולא ב5-8 שעות ולא ימהר לסיים לך,

אפילו שיהיי יומיים,אבל תוצאה סופית מושלמת.

בהצלחה,יעקב אלטר.

Picture 046.jpg

Picture 043.jpg

Picture 047.jpg

Picture 051.jpg

Picture 050.jpg

Picture 056.jpg

Picture 052.jpg

• תוכן חדש...