Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי כפי שאתם יודעים פתחתי שרשור להחלפת המאזדה שלי

היום היא נמכרה , והספקתי על הדרך לבדוק שירוקו 2009 יד ראשונה עם 70 אלף קילומטרים שמורה ומלוקקת מנוע 1.4T

דבר שהפריע לי שבבדיקה תחת סעיף הגיר היה רשום נקישות בגיר

וששאלתי את הבוחן הוא אמר הגיר תקין לגמרי חייב לציין בבדיקה הכול,האוטו נבדק בטסט השרון בכפר סבא.

עכשיו ראיתי את השרשור של בן.ה למרות שעשינו הסכם ומחר הוא מגיע לקבל את הכסף ולהעביר בעלות,אני קצת חושש!

לאוטו דבוק במראה מדבקה של PITSTOP והוא טוען שאין צ'יפ,איך אפשרי לבדוק אם על האוטו קיימת תוכנת שונה מהמקורית?

כי במילא האוטו בעייתי אז עם צ'יפ זה בכלל מרתיע.

והוא טוען שהאוטו מטופל מאז ומעולם במוסך צ'מפיון ליד איילון,מישהו יודע איזה מוסך זה כי אני רוצה לבדוק היסטורית טיפולים,אם הוחלף גיר מנוע או משהו בסגנון.

אשמח לתשובה מהירה כי מחר ב10 בבוקר אנחנו נפגשים לסגירה של העסקה.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

ליד איילון זה המרכזי. יהיה קשה לבדוק את התוכנה חוץ מלנהוג באוטו או לשים אותו על דיינו (עושים את זה בבדיקות קניה?).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ליד איילון זה המרכזי. יהיה קשה לבדוק את התוכנה חוץ מלנהוג באוטו או לשים אותו על דיינו (עושים את זה בבדיקות קניה?).

איפה אוכל למצוא מספר של המרכזי?אני רוצה להתקשר מחר על הבוקר לבקש היסטוריית טיפולים שוטפת לפני הקנייה.

הבדיקה נמצאת בעסק אבל אני לא חושב שבודקים דבר כזה...

אם אתקשר לפיסטופ ואתן מספר של הרכב אקבל תשובה?

תודה רבה רבה על העזרה!!!

רק מה לגבי הנקישות בגיר...

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

המלצתי לך: כל עוד אפשרי, תוודא שבהסכם המוכר מצהיר שהרכב לא עבר שינויים לרבות שיפורי מנוע חומרה/תוכנה.

- אם יסתבר לך אחרת תוכל לתבוע אותו.

- סביר להניח שלא יסכים לחתום אם יודע שלא כך הדבר.

בהצלחה

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ידידי קח את בעל הרכב איתך למוסך המרכזי שבו טיפל ושהוא יוציא לך את ההיסטוריה.

אתה משלם הרבה כסף ואם יש לך ספק או חשד כלשהוא אל תתפתה להעביר בעלות. אני מסכים שצריך להחתים אותו כפי שהציעו כאן אבל זה לא ערובה לכלום וללכת לתבוע מישהו זה סתם טירטור וכאב ראש.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

נקישות בגיר הוא בדרך כלל סעיף כסתח"י טיפוסי במכוני הבדיקות.

כפי שנאמר לפני, קח את הרכב למוסך המרכזי ותוציא היסטוריית טיפולים.

אם הרכב טופל כנדרש ואין תקלות כרוניות סע לשלום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
המלצתי לך: כל עוד אפשרי, תוודא שבהסכם המוכר מצהיר שהרכב לא עבר שינויים לרבות שיפורי מנוע חומרה/תוכנה.

- אם יסתבר לך אחרת תוכל לתבוע אותו.

- סביר להניח שלא יסכים לחתום אם יודע שלא כך הדבר.

בהצלחה

מספיק עם השטויות הללו.

תביעה זה משוה שעולה כסף ולוקח הרבה זמן.

בתור ניסיון הפחדה לפני חוזה, זה בסדר. מעבר לזה, זה לא ריאלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סיפור חדש בכל העניין לפני העברת בעלות בדקנו משכון של הרכב גילינו שהרכב ממשוכן ליד הקודמת עדיין והוא אפילו לא בדק את זה עכשיו אנחנו במרדף אחרי היד הראשונה

סיפור :| :| :|

פורסם

למען האמת, לאחר סיפורים סטייל בן.ה, ולאחר אין ספור מקרים של תקלות בגיר, ולאחר סיפור מצוץ מהאצבע כמו "לא ידעתי שיש מישכון על היד הקודמת"... אני אישית הייתי מוותר על הרכב הספציפי הזה.

ובאופן כללי הייתי מוותר על שירוקו (או כל אופציה אחרת של TSI+DSG7) ומתחיל לחפש רכב אחר.

לא שווה לרכוש רכב חדש (טוב, משומש, אבל חדש בשבילך) ולחשוש עוד בזמן הרכישה.

מה גם שעם הזמן החששות רק יעלו.

אגב, משהו כאן מאד לא מסתדר לי, אתה ציינת אוני מצטט "שירוקו 2009 יד ראשונה עם 70 אלף קילומטרים שמורה ומלוקקת מנוע 1.4T".

אז איך המשפט הבא הגיוני, ואני שוב מצטט "גילינו שהרכב ממשוכן ליד הקודמת עדיין והוא אפילו לא בדק את זה" :?

פורסם

לא שמתי לב שרשמתי ראשונה טעות שלי ,

מאוחר יותר אעלה את הבדיקה שהיא קצת הזויה בלשון המעטה לרכב שנת 2009

רק אוסיף שתחת קטגורית ליקויים בעל משמעות גבוהה- יש הרכב לאחר תאונה משמאל תיקון עמודים אמצעי קדמי + סף משמאל .

זה נחשב לשלדה ? כי הבחור התחייב לי ושילמתי 670 שקל . לאחר ויכוחים הוא טען שזה לא שלדה ולא עמודים והביא לי דוח שמאי

על ההחלפת דלת ובדוח רשום רק ירידה של 1.5 עקב התאונה ... משהו מסריח כבר אמרתי ??

פורסם

לפחות מבחינתי, ההתעקשות שלך לא מובנת על ה-1.4.

במוסף מה כבר שמור ברכב 2009 עם 70K קילומטר. זה קילומטרז' גבוה, הרבה מעל לממוצע.

לפחות תקח את שלך בן ה. תקבל מנוע חדש:idea:

פורסם

יש לי הצעה על אחת של דוד שלי שקצת לחוץ בכסף 2010 עלתה בחודש 10 של 2010 אפור עכבר וידנית אבל שלט פונה אליי..

במחיר זהה לשל ה2009 המדוברת , שעכשיו אחרי התיעצות עם בעל מקצוע טען שזה נחשב שלדה

• תוכן חדש...