Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בטיפול האחרון לרכב ביקשתי מהמוסכניק (מוסך מורשה מיצובישי קרית שמונה) לבדוק את מערכת הקירור לרכב כי הרכב קצת מתחמם מעבר למה שהיה בעבר (פעם היה מגיע כמעט עד החצי בסקאלה, וטרם הטיפול טיפה אבל ממש טיפה לפני החצי. בדיעבד אני יודע שזה תקין, אבל ביקשתי שיבדוק כי זה עדיין טיפה גבוה ממה שהרכב בד"כ, אני עם הרכב הרבה מאד זמן ומכיר אותו טוב). הוא החליף לי תרמוסטט ,עם עבודה לקח משהו כמו 250-300 ש"ח. אחרי הסתובבות של סידורים אני נכנס למשרד המוסך ומשם למוסך עצמו, תפסתי אותו ממלא מים רגילים בברז, ושם לי ברדיאטור. רציתי אליו וצעקתי שיפסיק, לקחתי מי קירור מתא המטען שלי וביקשתי שישתמש רק בהם. הוא אמר שזה ממש טיפה מים להוסיף וזה סה"כ מדלל. ואז המשיך עם מי הקירור שלי.

מה אתם אומרים על זה? האם זה נהוג? קרוב לוודאי הוא לא ידע שיש לי מים בתא המטען, האם זה הגיוני? הידע שלי במכונאות שואף לאפס.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אם לאחר החלפת הטרמוסטט הוא מילא נוזל קירור ורק מהל אותו עם מים זה אמור להיות תקין (תלוי בסוג נוזל הקירור, יש כאלה שדורשים יחס מסויים של נוזל קירור ומים).

אם הוא מילא רק מים הייתי מוריד לו את הראש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא הבנתי.

במקרה הטוב יש לך מיים עם 2 נוזלי קרור שונים ברדיאטור(שלך ושלו)?

במקרה הרע יש לך מים ונוזל קרור שלך.

תדבר עם בעל המוסך ושאל אותו לגבי הדבר!

זה לא מוסך זה מדרכה.:oops:

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

נו באמת זה לא משנה אם זה טיפה..... לך תאמין לזה.

אני בטוח שאם הוא לא היה תופס אותו ,בסוף היו מוסיפים לו את המים לחשבון או אומרים חינם בשביל שהלקוח יהיה מבסוט.

ואם הוא היה מחליט פתאום לסוע לחופשה באילת, בדרך כזאת צריכים רכב במיטבו.

מוסך טוב אמין לא אמור להתעסק בשטויות האלה למה זה מתחיל מהדברים הקטנים ונגמר גם בגדולים.

נכון שזה לא אותה משוואה אבל הייתם מוכנים שישימו לכם מים רגילים במצבר ?? הרי זה רק טיפה.

פורסם

אחרי מה שאני עברתי, לא הייתי שם אפילו גרם אחד של מים רגילים.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...