Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

350 אלף ש"ח

zuzut5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים אם כל אלו ששיבחו את ה G 37 רכב כיפי ביותר לנהיגה פלוס אפילו יותר מה S3

מניסיון ! איכותית ביותר לא פחות מהBMW אמינה יותר מ 2 הגרמניות שאחת מהן ציינתי,

אבל צריכת דלק שערוריתית .עיצוב שלא השתנה כבר יותר משלוש שנים אבל עושה לי את זה בגדול.

חבר וקרוב משפחה עבר מ BMW מדוגמת להפליא אחרי נסיעה ב G .

שווה בהחלט נסיעת מבחן.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלכתי איתו ביחד לראות את סידרה 3 החדשה מדגם 328 , הרכב נראה פחות טוב מבתמונות ואני באמת חושב שזה בושה שרכב בסכום הזה מגיע עם ריפוד דמוי עור באיכות מאד ירודה( היה להורים שלי כזה סלון שכולו החל להתקלף לאחר שנה )

אני לא הצלחתי לגבש דעה בשבילו, אשמח אם אתם תוכלו לעזור כאן.

תודה מראש.

לגבי המראה של הסדרה 3 החדשה, אני לחלוטין לא מסכים! היא נראית פי אלף יותר טוב במציאות מתמונות, אבל על טעם ועל וריח וכל זה...

לגבי הריפודים, לא מבין, מה זאת אומרת דמוי עור? אתה מדבר על Sensatec?

פורסם
"ספורט באק" (יותר יפה לטעמי מהגולף).

4 דלתות ,רכב יפיוף משדר יוקרה וספורטביות.

הS3 זה רכב חמש דלתות, לא ארבע...

בכל מקרה המחליפה כבר בדרך...

פורסם

סליחה שאני סוטה מן השרשור,אבל מה זאת אומרת לא מקבלים ריפודי עור?,אין אופציה כזאת?,WTF?.

דמוי עור?,אני יכול רק לנחש שזה מפני שBMW מנסים לצאת בהצהרה מצפונית לגבי החומרים שאיתם הם עובדים(והפרות המסכנות).

Porsche 944 turbo

פורסם

קאדילק cts.

יוקרתית עם תחושה שאתה בחללית ומהנה לנהיגה.(יכול להיות טיפה פחות מהאינפיניטי)

בקיצור מומלץ לעשות נסיעת מבחן.

פורסם

אני חושב שבעולם כן מיצרים גם ריפוד עוד, כנראה שהיבואן בחר ליבא בלי,זאת אולי גם הסיבה להוזלת המחיר של הרכב לך תדע, הריפוד באמת נראה זוועתי וברמה מאד ירודה, חבל שכאן חוסכים כי באמת זה החסרון היחידי שבגללו הרכב נפסל

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
אני חושב שבעולם כן מיצרים גם ריפוד עוד, כנראה שהיבואן בחר ליבא בלי,זאת אולי גם הסיבה להוזלת המחיר של הרכב לך תדע, הריפוד באמת נראה זוועתי וברמה מאד ירודה, חבל שכאן חוסכים כי באמת זה החסרון היחידי שבגללו הרכב נפסל

ברור שבעולם הם מייצרים ריפוד עור.

בשנים שגרתי בחו״ל היו ברשותי ארבע דגמים שונים של ב.מ.וו מסדרה שלוש וחמש וחוץ מהראשונה בכולם היה לי עור.

נראה לי מוזר כאשר כמעט כל רכב ״עממי״ מגיע היום עם עור אמיתי בדגמים היקרים יותר שלו.

אגב, הביקורות בעולם על ריפודי הSensatec של ב.מ.וו דווקא לא כלכך רעים...

פורסם

רק להוסיף, שכשאני חושב על האופציות שיש לחבר שלך בסכום הזה בהשוואה למה שאפשר לקנות בסכום הזה באירופה שלא לדבר על ארה״ב בא לי לבכות...

פורסם

מה עם הבמו 5 בגרסתה הבסיסית? אותו מנוע כמו ב-3 הבסיסית - די והותר לכל צורך.

מגיעה עם ריפודי עור ומרשימה ומפנקת הרבה יותר מה-3, וכל זה ב-350 אלף בדיוק.

אולי גם אאודי a6 יכולה להיות אופציה - עם תוספת מסויימת. אגב, את הקאדילאק והמרצדס אני מכיר - מכוניות מצויינות, אם כי הקאדילאק מרגישה קצת כבדה (אבל מהירה מאוד).

ככלל, תעיינו בכתבה של ׳אוטו׳ על הרכבים האופציונליים למכרז השרד לשרים - עד 400 אלף שקל. יכול להיות שתחכימו.

פורסם
קאדילק cts.

יוקרתית עם תחושה שאתה בחללית ומהנה לנהיגה.(יכול להיות טיפה פחות מהאינפיניטי)

בקיצור מומלץ לעשות נסיעת מבחן.

גם המלצה שלי, אחרי שנהגתי פעם אחת ברכב הזה, פשוט כמו לשוט על הכביש...

Opel Adam S 2017

פורסם

בגרמניה ישבתי בסדרה 3 עם ריפודי עור וההבדל לריפודים בארץ פשוט שמיים וארץ. הריפודים בארץ נראים כמו פלסטיק זול.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

:shock: אני בהלם על ריפודי העור... אפילו בסקודה יש עור אמיתי.

את ה-CC לא הייתי פוסל בקלות, לא בדקתי עם איזה איבזור היא מגיעה בארץ אבל לפי מה שראיתי בחו"ל יש לה מנגנון פתיחת תא מטען שימושי מאוד (מעבירים רגל מתחת לפגוש, נוח כשהידיים תפוסות). בנוסף שלל אלקטרוניקה עוקבת נתיב שמשתלטת על הרכב ומצפצת כעבור פרק זמן מסוים למקרה שנרדמת. יש שם המון גאדג'טים ואפילו המצלמה לנסיעה לאחור המותקנת בסמל האחורי זו התקנה מדהימה לדעתי. העדשה לא מתלכלכת ולא יעקרו אותה...

עבורי איבזור, נוחות ובטיחות חשובים יותר מביצועים וגם מראה חיצוני לפחות בשלב זה של חיי...

אינני יודע אם XF בתקציב... גם לה-קרוס CXS מלאה בגאדג'טים וישאר עודף... חוץ מזה מה עם VOLVO S60?

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

תודה רבה על התגבות אכן לא נשלול לגמרי את הפאסט , niv אני מבין שנסעת עם ריפודי עור האם ההבדל הוא ממש משמעותי, כמו ששמת לב הריפוד בארץ באמת זוועתי

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
תודה רבה על התגבות אכן לא נשלול לגמרי את הפאסט , niv אני מבין שנסעת עם ריפודי עור האם ההבדל הוא ממש משמעותי, כמו ששמת לב הריפוד בארץ באמת זוועתי

לצערי ההבדל עצום

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
תודה רבה על התגבות אכן לא נשלול לגמרי את הפאסט

החבר שלך מחפש להוציא 350 אלף ש״ח ושוקל פאסאט??

• תוכן חדש...