Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

350 אלף ש"ח

zuzut5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
החבר שלך מחפש להוציא 350 אלף ש״ח ושוקל פאסאט??

זאת CC חדשה, לא פאסאט ואם היית נוהג או אפילו רק נוסע באחת כזאת היית מבין על מה מדובר. עדין לא זוכה לכבוד שהיא ראויה לו. מכונית מפוארת ומאובזרת ולא נופלת משום פרימיומית אחרת. למישהו קרוב מאוןד היתה את הCC הקודמת (כשעוד נקראה באמת פאסאט) והחליף אותה באינפיניטי קופה. המנוע של היפאנית חזק כמו שור אין ספק, אבל היא נופלת ברמת האיבזור ותחושת הפאר מול ה-CC כששמעתי בהתחלה את התקציב דווקא חשבתי להמליץ לו על הרינג' איווק בתוספת קטנה אבל הבנתי שהוא לא מעוניין בקרוסאובר למרות שמדובר ברכב מאוד מפנק ומהנה. השאלה אם זה 350 או עד 350?!

פורסם
זאת CC חדשה' date=' לא פאסאט ואם היית נוהג או אפילו רק נוסע באחת כזאת היית מבין על מה מדובר. [/quote']

אף פעם אל תחשוב שאתה יודע משהו על מישהו שאתה לא מכיר (don't assume באנגלית...).

אני מכיר את הCC מצוין ויצא לי לנהוג בה לא מעט.

תתפלא אבל זה רכב שאני דווקא מאוד אוהב, אבל זה גם רכב שבניגוד למחיר שלו באירופה ממוצב פה גבוה מדי מבחינת המחיר שלו בהשוואה לפאסאט הרגילה (וזה עדיין פאסאט בתחפושת גם אם כבר לא קוראים לה כך) ולא משנה איך שלא תסתכל על זה זה עדיין VW, לא מותג פרמיום.

פורסם

מסכים לחלוטין שה- cc ממוצבת בארץ הרבה מעבר למה שהיא, באמת.

קחו בחשבון שסופרב 2 ליטר לא שונה בהרבה מהאודי אי. 6 2 ליטר.

רק מה? היבואן כאן חוגג על אלה שמחפשים את השופוני שבמותג אודי.

אני למשל, מסתפק בסקודה סופרב, לא מחפש את השואו של האודי.

לגבי פותח השרשור, אני בהחלט ממליץ דווקא על הסדרה 5 שהיא מאובזרת יותר מהסדרה 3.

בהצלחה

פורסם
מסכים לחלוטין שה- cc ממוצבת בארץ הרבה מעבר למה שהיא, באמת.

קחו בחשבון שסופרב 2 ליטר לא שונה בהרבה מהאודי אי. 6 2 ליטר.

רק מה? היבואן כאן חוגג על אלה שמחפשים את השופוני שבמותג אודי.

אני למשל, מסתפק בסקודה סופרב, לא מחפש את השואו של האודי.

לגבי פותח השרשור, אני בהחלט ממליץ דווקא על הסדרה 5 שהיא מאובזרת יותר מהסדרה 3.

בהצלחה

1+ חותם על כל מילה. לצערי לא יצא לי להשוות עם ה-A6 אבל התרמתי בשבוע לפני כשבועיים מה-Q5 שהיא אמנם לא מאותו סגמנט אבל הרגישה כאילו איכות החומרים והתחושה באאודי לא שונה מהותית מהסקודה, לא כמו בהשוואה ליגואר למשל.

ה-CC אכן מתומחרת גבוה מידיי אך כפי שציינתי בשרשור - רמות האבזור ואמצעי הבטיחות שיש בה מתעלים על הסופרב בכמה רמות ולטעמי גם המראה החיצוני ואלו הסיבות שבגינן היא שווה יותר כסף (אם כי אולי לא כל כך הרבה). זה ש-VW לא מותג "פרמיום" לא מדאיג אותי במיוחד. ואגב... הסופרב לא מכוערת בעיניי, אבל על טעם וריח...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...