Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

350 אלף ש"ח

zuzut5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חבר טוב שלי מחפש לקנות רכב בסכום שמצוין בכותרת,

אני יודע שבסכום הזה יש לא מעט אלטרניטיבות אבל באמת לכל רכב יש את היתרונות והחסרונות שלו, הדרישות של החבר מהרכב הם, רכב בעל אבזור עשיר (מאד חשוב) ביצועים טובים מראה טוב וכמובן הנאה מנהיגה, אני מניח שכל רכב בסכום הנ"ל יהיה בטיחותי,

אין איזשהו דגש מיוחד לגבי הרכב זה יכול להיות רכב מנהלים משפחתי ועד מכונית קופה בעלת ארבעה מושבים, החבר לא מעונין בכל הגיפים למינהם.

הלכתי איתו ביחד לראות את סידרה 3 החדשה מדגם 328 , הרכב נראה פחות טוב מבתמונות ואני באמת חושב שזה בושה שרכב בסכום הזה מגיע עם ריפוד דמוי עור באיכות מאד ירודה( היה להורים שלי כזה סלון שכולו החל להתקלף לאחר שנה )

אני לא הצלחתי לגבש דעה בשבילו, אשמח אם אתם תוכלו לעזור כאן.

תודה מראש.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זוזוט, אציין מראש - עוד לא נהגתי ב-3 החדשה. מקריאת שלל מבחנים (ארץ / אירופה), נטען כי היא טובה בכל מהיוצאת (בה כן נהגתי - לא פעם ולא פעמיים) בכל התחומים.

אם הריפודים הם הגורמים להרגשת פספוס, הייתי בודק מול היבואן אופציה להזמנה מיוחדת עם ריפוד שונה. לא היתי פוסל רכב שהוא - בעיקר את האופציה המדוברת - על סעיף שכזה. כפי שציינתי, נסו לגשש מול "דלק" ותראו מה ניתן לעשות - במידה וזה באמת מה שגרם לכם לאכזבה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גולף R. לא שאני חושב שזו עסקת המאה, והתמורה ביחס לGTI מפוקפקת-משהו, אבל היא מאובזרת יותר (עור, קסנון, 18" וכו'), חזקה, גיר מעולה ונראית מצויין (למרות שבסעיף הזה היא כמובן לא ב.מ.וו, לטוב ולרע). צ'יפ בלבד מבוא אותה ל300+ כ"ס.

הוא גם יחסוך כמה גרושים על הדרך ויקבל מכונית ספורטיבית למדי.

ה3 החדשה קיבלה ערימות של מחמאות בכל מקום וכפי שאמר RS אני בטוח שאפשר לפתור את בעיית הריפוד בהרבה מאוד דרכים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

סדרה 3 + מושבים נוחים

CC

A5

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

A5 עולה עוד 100K ובשום מקום עוד לא ראיתי שמישהו מצא אותה מהנה. סתם אוטו פוזה עם תא נוסעים מושקע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ננסה לברר אם אפשר להזמין את סידרה 3 החדשה עם ריפודי עור (למרות שהנציג ציין שמה שרואים זה מה שמקבלים והם פחות פתוחים מבעבר להזמנות מיוחדות ותוספות, הכל מגיע כחבילה אחת)

אודי a5 מעל התקציב

הגולף r הוא רכב נהדר אך הוא נופל במראה ובתחושת היוקרה שלו.

את ה cc גם בדקנו (עד שהנציג מכירות בכלל החליט לקום מהכיסא)

נראית כמו סתם פאסט בתחפושת בכמעט מאה אלף ש"ח יותר.

הוא נורא התלהב מ c class coupe 250 היא אמנם רק עם 204 כוחות סוס אף הרכב מרגיש חזק בהרבה, למישהו יש חוות דעת עליו ואיך הוא לעומת המתחרים?

פורסם

S3 "ספורט באק" (יותר יפה לטעמי מהגולף).

4 דלתות ,רכב יפיוף משדר יוקרה וספורטביות.

נוסע מצויין חזק מאוד ,קצת סטרילי בתחושות הנהיגה שבו אבל אחיזה(4X4 )לא פחות ממעולה

שמשרה עודף ביטחון לעומת כלים אחרים שנסעתי בהם.

מערכת מוסיקה משובחת מאוד,10 רמקולים

2 גגות זכוכית.

חסכונית "יחסית'1/8 ק'מ ליטר בנסיעה יום יומית פקקים כל בוקר מחוץ לעיר הסיפור שונה 500 קמ למיכל 52 ליטר

בדוק!

מומלצת מנסיון

פורסם

האינפיניטי G סדאן נחשבת למהנה לנהיגה ובעלת מנוע חזק 3.7 ליטר עם 320 כ''ס ,הנעה אחורית ,מאובזרת כראוי ובעלת תג מחיר עדיף משל הBMW , היא אמנם מעט אנמית מבחינת עיצוב (הG קופה מהממת אך גם יקרה ב100+ אלף ש''ח ).

ייבוא אישי יכול לספק אלטרנטיבות נוספות כמו מוסטנג,קאמרו,צאלנג'ר בעלות לוק מרהיב ותג מחיר נמוך.

ישנה גם אחותה מבית ניסאן ה370Z שאתה השתעשעת ברכישתה מזמן ,היא תהיה צפופה יותר מהG לדעתי והרבה יותר הארדקור.

פורסם
ברור שניתן להזמין 328 עם ריפודי עור. המחיר לרמת הגימור הגבוהה הוא 320-330K.

יש לי כאן את הצעת מחיר זרוקה איפשהו.

אי אפשר להזמין ריפודי עור גם ברמת הגימור הגבוהה (שעלייה דיברתי )ואפילו ב 335, בשתי רמות הגימור הריפוד הוא דמוי עור מעפן ביותר

http://bbdo-i.co.il/Gitam/BMW/C3/tech_bmw3.pdf

פורסם

אם הייתה נכנס ל x1 שצמודה אלייה הייתה מבין על מה אני מדבר, כל הריפוד כבר משופשף ונראה מאד מאד גרוע, עדיף כבר ריפוד מבד שלא מגיע לרמת שחיקה כזאת, נכון שזה לא אמור להוות את השיקול העיקרי לרכישת רכב, אבל אם בקאיה אופטימה שעולה 180 אלף ש"ח מקבלים ריפודי עור (אולי לא כלכך איכותים אבל בכל זאת) אז אין סיבה שברכב שעולה 330 ואף יותר לא יהיו ריפודי עור, על מה בדיוק מנסים לחסוך?

פורסם

אני בתקציב הזה הייתי לוקח קודם כל סיבוב על הG סדאן.

יכול להיות שההתלבטות תסתיים והוא עוד יישאר עם עודף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...