Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2008

dotcon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם - אתר נהדר

אני מהטיפוסים שמחפשים רכב סולידי ואמין שנוסע כ 30 - 50 ק"מ ליום

הרכבים הקודמים שלי היו מאזדה 323 שנת 96 במשך 3 שנים

לאחר מכאן רכשתי מאזדה לנטיס 323 שנת 2001 במשך 3 שנים עד היום

מיותר לציין שאלה רכבים ש"ראו" הרבה מוסך (הייתי עובר ליד מוסכים בדרך לעבודה) ואמינים להחריד

אני גם הנהגים ה"חולים" ששומרים בקנאות על הרכב ותמיד הרכבים שלי נראים ומרגישים כאילו יצאו מהחברה

אפילו שאני הולך לטיפול במוסך אני דואג להביא לו את החלפים הכי הכי טובים

אגב את המאזדה 3 אני לא אוהב בכלל אז תחסכו בניסיונות לשכנע אותי להישאר עם מאזדות

ולכן כעת אני מעוניין לרכוש רכב מסוג טיוטה קורולה החדשה משנת 2008 שאז יצאה גם הצורה החדשה

אין לי בעיה לרכוש רכב כזה גם מליסינג או ממגרש אמין. - שמתי לב שהמחיר לרכב הזה עומד על 53 - 57 אלף בממוצע

ועכשיו לשאלות

1- שמתי לב שרשום לא מעט שהגיר האוטומאטי הגיע לארץ רק בשנת 2009 - אבל בחיפוש של הרכב הזה ביד 2 אני מוצא שיש המון רכבים אוטומאטים שנת 2008, ואני חייב לציין שזה מאוד מבלבל אותי ואם אפשר לקבל הסבר מה ההבדל בין האוטומט בשנת 2008 לשנת 2009

2- למה בעיקר לשים לב ברכב הזה אם משהו לא בסדר ? האם יש תקלות נפוצות ?

3- האם הוא נחשב לרכב רועש בנסיעה ? לצורך העניין הלאנטיס אמין מאוד ונוח מאוד, אבל גם עם חלונות סגורים במהירות של 120 קמ"ש אני צריך להגביר את הקול שאני מדבר בדיבורית כאילו יש לי סאן רוף

4- מה ההבדלים בין הדגם היותר מפואר של ה 1600 והאם הוא שווה את ההשקעה

5- שאלה אחרונה והכי פחות חשובה מבחינתי, האם יש הצעות טובות יותר למה שאני מחפש לפי הנ"ל אבל עד 55K

תודה רבה

נ.ב - אשמח לקבל הצעות רציניות של רכבים טובים ובאמת שמורים לטרייד אין עם לאנטיס 2001

תודה מראש על התשובות כי אני חייב שמיהו יעשה לי סדר בבלגן

פורסם

הנושא נידון כבר כמה פעמים, ב-2008 אין טויוטה קורולה אוטומטית, יובאה רק עם גיר רובוטי ומעט מאוד מכוניות עם גיר ידני שנסחרות בסכומים גבוהים יותר מהרובוטיות. באמצע 2009 הגיע הגיר האוטומטי ונפסק שיווק הגיר הרובוטי.

המחירים שאתה מציין הם בעיקר לרכבים יוצאי ליסינג.

מה לא בסדר? בעיקר הגיר אבל לא רק. הגיר הרובוטי מטלטל ומקפץ ומחייב תשומת לב בביצוע זינוק בעליה. יש המון טענות על הילוכים שקופצים בהאטות ותאוצות מרובות, אני אישית לא נתקלתי בזה אבל שים לב שהגיר הוא למעשה ידני והקלאץ' יזדקק להחלפה מתישהו.

מה עוד לא בסדר? תא נוסעים שמרגיש מאוד זול, פלסטיקים דקיקים שמקרקשים ולא מורכבים היטב ושאון מנוע וגלגלים דיי נוכח בתא הנוסעים בנסיעה מהירה. למרות שיש 5 הילוכים האחרון קצר מדי ובשיוט הרכב נמצא בסל"ד גבוהה מדי שגורם ללא מעט רעש. הרכב קופצני ולא ממש נוח בכבישים משובשים/גליים.

היא תהיה שקטה מהלאנטיס שלך אבל רועשת מרכבים מתחרים בשנתונים מקבילים.

הדגם המאובזר כולל בעיקר בקרת אקלים, עיטורי ניקל בגריל הקדמי, דיפון כסוף בקונסולה המרכזית ובהגה, הגה וידית הילוכים מצופי עור, 2 רמקולים נוספים ושליטה למערכת מההגה ו-2 חלונות חשמל נוספים מאחור. ב-2008 הסאן וה-GLI שווקו עם 4 כריות אויר בלבד וללא בקרת יציבות. מספר קטן של דגמי GLI PLUS שווקו בישראל והגיעו עם 7 כריות אויר ובקרת יציבות שזיכו את הקורולה בציון 5 כוכבים.

אם השאלה האחרונה כל כך לא חשובה בעבורך אז למה לענות? לדעתי מדובר בבחירה לא טובה אלא אם חיסכון בדלק זה מה שהכי חשוב לך. בסכומים דומים ניתן לרכוש ניסאן טידה מאותו שנתון שתהיה נוחה, שקטה וגם חסכונית, יונדאי I30 שהיא לא פחות מרווחת וגם דיי חסכונית, ממליץ לבדוק את הפורד פוקוס והפולקסוואגן ג'טה שמבחינת תא נוסעים לפחות מרגישות רמה אחת מעל הקורולה, בעיקר בג'טה.

בהצלחה.

פורסם

למען האמת עשיתי עוד מספר בירורים אצל לפחות ארבעה קרובי משפחה קרובים שהיו עם רכב כזה שקיבלו מהעבודה, רובם אמרו שזה רכב מצויין למעט התרוצצות למוסך כל תקופה על מנת לעשות כיוון ממוחשב לגיר, משהו שלוקח כמה דקות.

אחד מהם עבד קשה עם הרכב וטחן אותו בעיר, וכל חודשיים נדרש כיוון, אולם היו כאלה שעשו כיוון כל טיפול 15K בלבד

כך שבעצם זו פונקציה של כמה הגיר עבד.

בעיה נוספת היא הפחת שיש לרכב כזה עקב חוסר ביקוש, אני רואה עשרות מודעות למכירה של רכב כזה, ורובם ברמה של רכב לינסינג ונמצאים במגרשים של סוחרים, ואם כבר אלך על רכב כזה אני מעדיף שיהיה ממשהו פרטי, במצב מצויין, ורק הדגם GLI המפואר, ובמחיר מציאה.

בכל מקרה בדקתי סוגיה נוספת על הונדה סיוויק שנת 2006 - או 2007 (יש פערים רציניים במחירים כי זה דגם יותר חדש)

• תוכן חדש...