Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבטת אם לקנות קיה פיקנטו חדשה, בעיקר לנסיעות בין עירוניות. היא מתאימה בול לתקציב שלי (בסיבות ה75K)

הבנתי שהצריכת דלק שלה בנסיעה בין עירונית לפי אתר KML היא 22.2 שזה מרשים, השאלה אם זאת הצריכה האמיתית שלה? יש מישהו שבדק נתוניי צריכה אמיתיים?

הנסיעות שאני עושה זה יותר מ500 קילומטר בשבוע, בעיקר בנסיעות בין עירוניות. עדיפות גבוהה לגיר אוטומטי, כבר שכחתי לנהוג בידני ואני לא רוצה להסתבך יותר מידי..

היא תעמוד בנסיעות כאלה? עוד משהו שחשוב לי זה גם האמינות שלה, אני לא רוצה למצוא את עצמי הרבה איתה במוסך..

פורסם

הפיקנטו בגירסת מנוע 1.25 די זריזה,מאובזרת,22 היא לא תעשה,לרכב ידני מיני זה הלא פשוט,לפיקנטו גיר אוטומטי רגיל לכן זה נתון לא הגיוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

22.2 זה נתון יצרן, 13.39 נתון אמיתי, כנראה בנסיעה משולבת, לכן אפשר לצפות ל-1:15 ... 1:16 בנסיעה בינעירונית, שזה לא רע בכלל.

פורסם

צריכת דלק של קיה פיקנטו אוטומטית אכן לא מגיעה ל-22 קילומטרים לליטר ועומדת באזור ה-15 קילומטרים לליטר. אולי תצליח להגיע ל-16 או 17 קילומטרים לליטר אם תנהג בצורה רגועה יחסית.

רכב מיני אחר שכן מתקרב לצריכת דלק כזאת הוא פיג'ו 107. כאן מדובר על גיר רובוטי, ולא אוטומטי רגיל, וגם על מנוע קטן יותר בנפח 1 ליטר. הרכב הזה מאוד חסכוני ואפשר להגיע איתו ל-19 קילומטרים לליטר די בקלות.

אופציה אחרת, אך מעט יקרה יותר - ניסאן אקו-מיקרה. הדגם הידני מגיע ל-20 קילומטרים לליטר והאוטומטי לקצת פחות.

• תוכן חדש...