Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על פחח +תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

לפני כמה שנים ביצעתי פחחות לאלפא שלי ,שילמתי מעל 15k אך עבודה לא בוצע ברמה גבוע ...

p2260024.jpg

By markkelis at 2011-02-26

אני מעוניין לכבל המלצה על פחח אומן לפרויקט חדש שלי ,זו היא רמה שאני מעוניין להגיע עלייה :

img57471.jpg

By markkelis at 2012-05-31

img57381.jpg

img56951n.jpg

איזור מרכז עד לכפר סבא ,מדובר ברכב שנת 1985 ,ללא הרבה רקבונות ...

תודה מראש ,מארק

פורסם

אם אשדוד לא רחוק לך מדי אז הפחח שעובד לי על הרכב מומלץ.

אם מעניין אותך אני אחפש את הטלפון ואפרסם.

מהבדיקה שאני עשיתי כשחיפשתי פחח, רוב הפחחים היום לא היו מוכנים לגעת באספנות ולא התביישו לצחוק לי בפנים

ולהגיד לי "שאני אשפשף..."

בקיצור חיפשתי לא מעט וגם פחחים שכבר הסכימו לעבוד על הרכב אז או שרצו סכומים מופרזים בעליל או שעשו עבודות

ברמה נמוכה להחריד.

פורסם

יש אחד בקאלנסווה!. תמיד אפשר לראות אצלו רכבי אספנות ומטוסים -לצבע ופחחות.

גם כמה מהפורום השתמשו בשרותיו. לא זול! אבל מחזיק מעצמו מקצוען.

אם מעוניין אז בפרטי

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מוסך אלפא בכפר סבא באיזור תעשייה

יש בחור בשם ליאור. עובד הרבה עם אספנויות ויודע את העבודה.

ביצע אצלי עבודה וצבע לאבא שלי את הרכב צביעה כוללת מלאה.

אני גם הלכתי אליו בעקבות המלצות פה בפורום

ליאור - 0524868846

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
פחח צבעי אומן שמתעסק רק ברכבים מיוחדים ( ספורט , אספנות , תוספות פיבר וכד' ) -

אלון ממושב חצב ( 4 דקות מגדרה ).

מומלץ !!!

היה לך ניסאיון אישי איתו או שיש לך אולי תמונות של העבודה שהוא ביצעה ?

פורסם

שלום מארק.

אפשר לשאול איזה בימר E30 קנית ? e30 זה תחום חזק אצלי

קודם כל תחדש.

תנסה לשאול בפורום השכן - אוטוספורט-מועדון במוו

יכול להמליץ על סדנה שמצאה חן בעיני מאד- הסדנה של אלון וליאת נרוב. מבצעים שם פחחות וצבע ברמה מאד גבוהה לרכבים מאד מיוחדים, שערכם עולה יותר מ100 אלף.

תמונות וכל התהליך פחחות וצבע לכל רכב ניתן לראות בעמוד בפייסבוק שלהם

הקישור-

בהצלחה ואל תשכח לחזור להתעדכן.

נ.ב.

הקיט של הרכב המוצג בתמונות הוא טכניק 2. מתאים לצורה חדשה של מודל 89 והלאה. כמובן שניתן להרכיב על צורה ישנה- מ83 עד 88'. זו העדפה של עניין וטעם.

ב89 בוצעה מתיחת פנים לפנסים אחוריים של הבמוו. לכן בעיקר מי שמרכיב קיט טכניק 2 עושה חיתוכים מאחורה ושם פנסים הגדולים של 89 והלאה.

אשמח לעזור בכל שאלה.

עידן

פורסם

משום שאני "משתמש חדש" בקארספורום אין באפשרותי לפרסם כאן קישור לפייסבוק. תריץ חיפוש בפייסבוק תחת הכותרת שציינתי ותמצא תמונות של כל תהליך של רכב שהם ביצעו. יש קורבטים, קוברות, מיני מיינור, חיפושיות, אלפות ישנות ורכבים נדירים.

פורסם

markk, אני מכיר פחח באיזור הצפון שהוא אומן אמיתי ועשה פרוייקטים יחודיים של שכזור ושיקום רכבים ושינויי מבנה (עוד בתקופה שהיה מותר מבחינה חוקית למשל אלקמינו דאבל קבינה כולם עבודה שלו). הוא עשה לי בזמנו תיקון רקבונות בגג של היוקון.

אם מתאים לך, אתן לך יותר פרטים בה"פ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...