Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח ביניים-10000 קמ -מגאן RS CUP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכמה מכוניות, כמו למשל הספורטיביות של VAG, יש דמוי דיפ' אלקטרוני (XDS) שעובד עם ה-ESP ומעביר כוח לגלגל האוחז בעת הצורך.

2- יש המון משחק של הזנב אם רוצים לא חסרים סרטוני החלקות זנב של המגאן ביו-טיוב שמראים זאת -אני פשוט "פחדן".

לא CUP אבל עדיין (תצלום: תומר פדר)

396442_348317525192141_100000416886965_1201461_2073481811_n.jpg

חלק ממבחן השוואתי מול ג'ולייטה תלתן ולאון קופרה. שתיהן לא היו מסוגלות לבצע את זה על המסלול. המגאן עשתה את זה בקלות מפחידה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חחח היחידה שראיתי עד היום בחמישה חודשים חוץ משלי היתה שחורה וחלפנו אחד את השני בעליות למצפה רמון....גם הנהג שלה היה עם חיוך ענק....:lol:

סיקור יפה רובי!

כנראה ראית את הסובייטי, יש לו CUP שחורה והוא משועמם בבית אז הוא מטייל איתה הרבה באיזור...

נהגתי על ה-RS הרגילה. חבר ביקש שאני אצטרף לנסיעת מבחן שלו וכבר חיכה לי איתה מתחת לחלון, מי אני שאסרב? :wink:

עשה רושם של רכב מאוד מהיר, אני בטוח שה-CUP טובה יותר, אממה? יצא לנו לבדוק את זה. אמנם מבחן שטחי יחסית אבל בדקנו.

במקרה! יצא לנו לפגוש (כשהיינו אני ואותו החבר על GTI דור 6 שלו, הוא נהג, בנס הרים) את ה-CUP RS הצהובה של מסלולים.

על ההגה ישב לא אחר מאשר ליאור לוי בכבודו ובעצמו, הוא נתן קצב מאוד מהיר, מאוד...

אממה? ה-GTI הסטנדרטית עם צמיגים ישנים וגמורים נסעה באותו הקצב והפער בינינו לא גדל. לא ברח ואפילו לא התרחק...

מסקנה:

כדי שמישהו יברח באמת הוא צריך להצטייד ברכב מסגמנט יותר גבוה (1M, איבו חדשה וכו'...).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נשמעת כמו מכונת נהיגה מדהימה.

שאלה - אם היא באמת כזאת טובה,

למה אין יותר ממנה על כבישי ארצנו? תמחור גבוה מידי?

פורסם
לכמה מכוניות, כמו למשל הספורטיביות של VAG, יש דמוי דיפ' אלקטרוני (XDS) שעובד עם ה-ESP ומעביר כוח לגלגל האוחז בעת הצורך.

אתה מתכוון נעילת דיפרנציאל? כלומר דיפ' מוגבל החלקה או משהו בסגנון?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתמול ראיתי אחת כתומה ששייכת למסלולים. האם גם היא CUP או היא RS רגילה?

הייתה עם קליפרים אדומים ונראיתה כמו זו שבמבחן הזה שהעלו פה.

מה מחיר הרכב אם אפשר לדעת?

יש תמונות?

פורסם
נשמעת כמו מכונת נהיגה מדהימה.

שאלה - אם היא באמת כזאת טובה,

למה אין יותר ממנה על כבישי ארצנו? תמחור גבוה מידי?

1-זה רנו

2-זה רנו מגאן

3- זה רנו כבר אמרתי....?

פורסם

מסקנה:

כדי שמישהו יברח באמת הוא צריך להצטייד ברכב מסגמנט יותר גבוה (1M, איבו חדשה וכו'...).

תן לי לחדש לך: בנס הרים אי אפשר לברוח באמת למכונית בסגנון מגאן RS או גולף GTI. הסיבה היא שהמהירות הממוצעת בכביש הזה ורמת האחיזה שבו, לא מאפשרים מהירות גבוהה יותר בפניות גם עבור מכוניות ספורט קיצוניות. נכון, EVO כנראה תהיה יותר מהירה בזכות רמת הבטחון בפניות, אבל ההפרש בטח לא יהיה גדול, כשהישורות הן קטנות... יש אפילו מכוניות הנעה אחורית נפלאות שיסעו הרבה יותר לאט בכביש הזה מאשר גולף GTI. למשל פורשה בוקסטר, שהיא כמעט מפחידה בנס הרים...

אתה מתכוון נעילת דיפרנציאל? כלומר דיפ' מוגבל החלקה או משהו בסגנון?

קרא כאן

אתמול ראיתי אחת כתומה ששייכת למסלולים. האם גם היא CUP או היא RS רגילה?

הייתה עם קליפרים אדומים ונראיתה כמו זו שבמבחן הזה שהעלו פה.

מה מחיר הרכב אם אפשר לדעת?

יש תמונות?

הצהובה של מסלולים היא CUP.

מחיר - בדוק ברשת.

תמונות - בדוק בגוגל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אמנם לא חסרות תמונות שלה בגוגל, אך כדי לחסוך לכם לפתוח 'טאב' חדש ולבצע חיפוש -

הנה שתי תמונות שאני צילמתי (מהאייפון) של המכונית המדהימה הזו (לא קאפ) במסגרת נסיעת מבחן שבצעתי טרם רכישת הקופרה.

לוח מחוונים פרארי סטייל... :lol:

[התמונות הוסרו. אסור לפרסם צילום רכב עם מס' גלוי]

{שימו לב למספר הזיהוי - אותו הרכב שרוני בחן ב'אוטו':}

מנסיעת מבחן בת כחצי שעה עם סוכן שלא פחד לתת לי לדחוק בה קצת התרשמתי כי מדובר ברכב מאוד מאוד איכותי.

מפתח קצב מאוד מהיר עם אחיזה מטורפת. לא נהגתי מספיק כדי לחוות דעה מקצועית יותר...

מה שהפריע לי הוא המחיר הגבוה(!) שדרשו אז (כשרק יצא הרכב) והעובדה כי לא ניתן להחליף שם מערכת...

אני מאוד אוהב מוסיקה וברכב זה אחד המקומות היחידים שאני יכול לשמוע (מע' מושקעת מאוד...).

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
תן לי לחדש לך: בנס הרים אי אפשר לברוח באמת למכונית בסגנון מגאן RS או גולף GTI. הסיבה היא שהמהירות הממוצעת בכביש הזה ורמת האחיזה שבו, לא מאפשרים מהירות גבוהה יותר בפניות גם עבור מכוניות ספורט קיצוניות. נכון, EVO כנראה תהיה יותר מהירה בזכות רמת הבטחון בפניות, אבל ההפרש בטח לא יהיה גדול, כשהישורות הן קטנות... יש אפילו מכוניות הנעה אחורית נפלאות שיסעו הרבה יותר לאט בכביש הזה מאשר גולף GTI. למשל פורשה בוקסטר, שהיא כמעט מפחידה בנס הרים...

הנעה אחורית חזקה וצמיגים לא במיטבם זה בהחלט מפחיד על כביש כזה, מנסיון על 370Z.

נק' למחשבה, מעניין איך זה לעשות את הכביש הזה על GTR..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הנעה אחורית חזקה וצמיגים לא במיטבם זה בהחלט מפחיד על כביש כזה, מנסיון על 370Z.

נק' למחשבה, מעניין איך זה לעשות את הכביש הזה על GTR..

הייתי שם פעמים בודדות, אני זוכר כביש צפוף ובעל שדה ראיה גבולי. מה יש לך לעשות במקום כזה עם מכונית של 1700 ק"ג עם 500+ כ"ס אני לא בטוח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אז אתה רומז שזה עניין של תדמית גרועה?

גם תדמית, גם העובדה שרבים מרוכשי הGTI קונים אותה כרמת גימור ולא כמכונית ספורטיבית

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם רוצים לראות את המגאן שלי בכוכב יאיר , הקישו - Yossi Baruch הסרטון הראשון שיופיע..

עכשיו אל תשמיצו את הנהיגה כי זה היה לפני שעשיתי (עד עכשיו ) כ 20 שעות אימון עם מדריך..

בשבוע הבא אני מקווה שמשהו יצלם אותי ונראה את ההבדל..

אני מרגיש את ההבדל..

באימונים אני על מצב ESP Sport - ויש מקומות שאני משתחרר וזורק זנב - אבל ברב המקרים אם אתה נוהג נכון - זה פשוט לא יקרה!!! יכולת הפניית האף , האחיזה והחזקת השלדה חוסכות את המצבים האלו..

חברה, לגבי המחיר, אין לכם מה לחפש בגוגל.. זו המלצה בלבד.. הכל תלוי אם יש להם רכב במלאי וכמה הם לחוצים למכור אותו. אני הוצאתי אותה במחיר שאסור לי לספר עליו אחרת קרסו בעצמו יופיע לי בבית.

פורסם
אפשר להגיד אותו דבר על המגאן, לא?

שרוכשי המגאן יקנו אותה כרמת גימור ולאו דווקא כרכב ספורטיבי?

באירופה ה CUP זולה מה RS הרגילה !! מהסיבה שהיא עירומה מכל מני דברים ( בקרת שיוט, בקרת אקלים ועוד). לארץ עשו שעטנז שדאגו להשיאר את האלמנטים הספורטיביים והוסיפו את האלמנטים של הנוחות - כי מה לעשות רב הזמן אנחנו נוהגים לעבודה ולא לנס הרים/כוכב יאיר..

חוץ מזה מה שהכי עבן אותי שהם הורידו את נורות הלד..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...