Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר פתחתי שרשור לגבי פיאט בראבו, אבל החלטתי שאני יורד מזה - אם זה מבחינת המחיר ואם זה שקשה נורא למצוא אחת טובה.

יש ברשותי 65 אלף שקל אם אופציה ל-67 , ככה בקטנה.

ביררתי באוטו דיל , אני יכול להוציא משם איביזה יד ראשונה במבחר צבעים עם קילומטרג' שנע בין 25 ל-40 לשנת 2010.

המחיר הוא 67 אלף שקלים.

יש ברשותי את האופציה גם ללכת על הסוויפט החדשה עם המבצע של חבר... אבל הרכב נראה לי מבוגר מידי ואני לא בטוח שאני בכלל יהנה מהקופסא הזו.

אני ממש מבולבל , חייב את העזרה שלכם.

אין לי בעיה לרדת לשנתון 2010 גג , שיכנס לי בתקציב.

אני מחפש רכב שיהיה אמין , סחיר , לא מחפש להשתולל איתו אבל שלא ירד מ-85 כ''ס וגם זה די חלש לי ...

אשמח אם תעשו לי סדר בדברים ואולי תפתחו לי את הזווית לעוד רכבים.

[אתה באמת לא חייב לכתוב הכל בפונט מודגש, אנחנו רואים גם ככה - ההנהלה]

פורסם

האיביזה באוטו דיל זה 1.4 5 דלתות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה יכול לקנות ב69 איביזה חדשה 5 דלתות,לא אולי היא תהיה פחות מפוארת,אבל תוספת של 2K יתנו לך רכב חדש עם 0 ק"מ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יודע ומכיר את המבצע, לא מתחבר בכלל ל-5 דלתות הרכב נראה ככה זעוות עולם ואין לי צורך גם ב-5 דלתות.

אני מתייחס רק ל-3 דלתות...

פורסם

מזל טוב על פתיחת קרן ההשתלמות :lol:

כשהמחיר זהה, לדעתי תמיד עדיף ללכת על רכב חדש אחריות מלאה.

הפאביה / פיאסטה כבר לא במבצע ?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם יש לך את הכסף הזה ואתה מעוניין להשקיע את כולו ברכב- אך ורק מהרכבים החדשים! ללכת על האיביזה 1.4 2010 זה פשוט חבל.

אם כבר אז ללכת על הגרסא 1.6 שנמכרת באותם מחירים או על היונדאי איי20 1.6 ידנית במחיר כזה, אבל על כול השאר? פשוט בזבוז.

פורסם

הרכב הולך לשמש אותי בין שנתיים לשלוש גג.

חוצמזה שבחדש ירידת הערך היא גדולה וחבל לספוג אותה לא ?

נכון שאין כמו רכב חדש מניילונים אבל שאי אפשר למתוח את התקציב לא יודע כמה זה רלוונטי.

פורסם

אם כבר משומשת אז אולי פולו 1.4 ידנית 2010?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

איכשהו 67 נשמע לי הרבה מאוד בשביל איביזה 1.4 שנת 2010 בהתחשב בכל המבצעים שהיו. בלי קשר, בדוק הצעה לביטוח קודם כל, נראה שזה אוטו גניב להחריד והביטוחים בשמיים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=430800

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הרכב בגדול אמור לשמש נסיעות עצמיות לעבודה וחזור , בערבים עם הבת זוג...

בסופ''שים גם חברים אמורים להיכנס מאחורה.

בבדיקה שערכתי למרות ה-3 דלתות של הסיאט היא עדיפה בהרבה על הסוויפט בכל הקשור לישיבה מאחורה.

גם בעניין תא המטען, אין אפשרות להכניס שקית של סופר בסוויפט.. ממש מדכא

לגבי המחיר- המחירון של הסיאט הוא 74 א''ש.

ביד 2 לדוגמא קשה למצוא רכבים שמורים שדורשים פחות או באזור... יש רכבים עם מכות פח ושטויות כאלו.

אני אמור להיכנס לאוטודיל , לאיזה סכום אפשר כבר להגיע איתו ?

פורסם

ההרגשה שלי, שלא נסמכת על כלום ועל שום דבר, גורסת שבגלל המבצעים של סיאט וההנחות שמקבלים, לך לאוטודיל ותציע להם 10% מתחת המחירון ותראה מה יקרה. מקסימום יגידו לך לא. אלא אם מתקיים פה איזשהו מצב אנטי פיזיקלי, זה לא ברור לי איך האוטו הזה יכול להמכר במשהו שקרוב למחירון.

אם הייתי במקומך הייתי קונה את החדשה שבמבצע או משומשת אבל עם מנוע אחר (נגיד ה1.2TSI). בסופו של דבר, המבצעים שלהם ושפע האיביזות בשוק משפיעים על כל גרסאות המנוע והאבזור ואני בטוח שתוכל לעשות עסקה לא רעה.

עכשיו אני מסתכל בYAD2, יש שם משהו כמו 16 עמודים (!!!!!!) של איביזות למכירה. אם במצב כזה מישהו מצליח לקבל מחירון, או קרוב לזה, אני אהיה מופתע למדי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...