Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה היה לנו שם ?

זוג שומרים בכניסה, הנותנים רק לרוכבים עם אופנוע מדגם מסוים להכנס ומפנים קהל לכניסה נפרדת.

תשלום אצל בחורה נאה בעבור רכיבה חד פעמית או למנוי חודשי (אני לקחתי מנוי חודשי :) )

פיטס מוצל.

תקליטן.

עמדה לממכר שתייה קרה.

אחד חובש מלווה ומטפה לכיבוי אש, שיהיה.

מעל 20 רוכבים.

מסלול מסומן וממוגן באורך 650 מטר בעל 3 פניות אספלט שמאליות ו-2 פניות אספלט ימניות.

2 קפיצות מעל גבי אספלט.

2 רמפות עפר (ופנייה שמאלית על גבי העפר).

לפחות 30 מעלות מ-ח-ו-ץ לחליפת העור המלאה (אני לא התפלא אם בפנים היה מעל 45-50 מעלות :twisted: )

1 מרוץ "בשביל הכיף" (ללא ניקוד בסופו) שהוזנק עם 14 רוכבים בלבד (אבל נעצר אחרי 5 הקפות בערך בשל תאונה מצערת של אחד הרוכבים... :( )

מסלול מרוצים ארצישראלי - מוזר בשביל חווייה ראשונית אבל - אני מאמין שנתרגל בהמשך :lol:

שפיצרינג - מסלול הסופרמוטו הישראלי הראשון והראשון לארח מרוצי אספלט לאופנועים עם יותר מ-50 סמ"ק.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

שרק ימשיך ככה אינשאללה. 8)

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

:cry: כשאני באתי ..היו שם כמה רוכבים בודדים..אז הלכתי....

קבינימט! :twisted:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

מתי באת? ב-14:00?

(אם כן אז : ד.ביל! שכחת את הטלפון שלי?)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

מתי באת? ב-14:00?

(אם כן אז : ד.ביל! שכחת את הטלפון שלי?)

15:30....ואל תשחק לי אותה "טלפון"...למה שמעתי MZ חיפש אותך כמו רומני שמחפש זונה ברמת אביב ג'....נאדה...כלום...דממה...דרדרי מדבר...

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

• תוכן חדש...