Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין אם התמרור הוצב שם זמנית לצורך מניעת הפנייה במהלך תרגיל ובין אם הוא קבוע -

השוטר בעצמו אמר שהוא לא מספיק לתת דו"חות לכל מי שפונה...

אם למנוע חלילה תאונה (שזוהי כמובן אמורה להיות מטרת כל תמרור) הייתה כוונתם של השוטרים - צריכים היו להציב שוטר במדים בצומת ולוודא שאין מבצעים את הפנייה.

אבל הרבה יותר קל לעמוד בשושו בצד ולתת דו"חות לכל מי שמבצע את העבירה לכאורה...

אתה שוטר!! למה לך למנוע עבירה מבעוד מועד שאתה יכול להיות עד לה ולתת עליה את הדין...

יופי של משטרה

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה בקשר לתמרור מול הסימון בכביש.. לפי סדר העדיפויות של שוטר\רמזור\תמרור\סימון , אם אני מגיע לשם אסור לי לפנות שמאלה כי התמרור מעל לסימון (עזבו כרגע את זה שהוא כנראה לא הוצב חוקית) .. אבל אסור לדעתי שגם תהיה סתירה כזאת בין תמרורים , למה תמרור הוא מעל סימון בכביש?

פורסם
מדהים מה טיפה סמכות עושה לאנשים.

בכלל המדינה הזו מסתמכת רק על מתנדבים:

מתנדבים במד"א, מתנדבים במישטרה, מתנדבים בעמותות

אולי הגיע הזמן שהמדינה תעשה את העבודה שלה במקום שאנשים יעשו זאת בהתנדבות.

בנוגע למתנדבי התנועה, נראה שבוחרים את כל "זקני הכפות" ללא טיפת הגיון או שכל ישר.

עידן

נו באמת, אלה הן ההנחיות שהשוטרים הנ''ל קיבלו, מספיק להיתפס לעובדה שמדובר במתנדבים.

כאילו שוטרים בקבע מתנהגים יותר טוב, כולם יצאו מאותו חור רקוב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

חברים מי שפספס את תגובתי, שוב על פי מה שנראה בסרטון מדובר במתנדבים (על פי מדים, דרגה, גיל), מתנדבים הם תופעה מיוחדת במינה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הטענות צודקות אבל שאלה קטנה יש לי...

למה שאחד מכל אלו שהקיפו את השוטרים לא ייקח חתיכת קרטון וטוש ויכתוב באותיות יפות "זהירות, הפניה אסורה ויש שוטר מניאק אחריה" או משהו דומה?

כבר ראיתי, ובעוונתיי אך עשיתי, שלטים דומים כאשר שוטרים החליטו לגזור קופון במקומות לא ריאליים. כפי שרבים בטח מהבהבים באורות להזהיר את הבאים בכביש, ככה אפשר במידה ויש זמן לעשות שלט שיחסוך קנסות נוספים במקום לצלם את הטרף הטרי שמגיע לפתח אוכלי הנבלות.

למשל:

2164.jpg

פורסם

ביטול הדו"ח מתבקש!

אולי מובן מאיליו.

אני מניח שמפקד הבסיס לא טרח לציין "שינויים בהסדרי התנועה לפניך" כנדרש. הפתרון החאפרי הזה רק מהווה סכנה למי שמאט כדי לפנות כהרגלו ורק ברגע האחרון מבחין בתמרור.

שאלת השאלות היא אם יש טילים בבסיס ואם אפשר לבחור את טיל הדגל ובאמצעותו להעיף את מפקד הבסיס מתפקידו, יחד עם שלושת הליצנים במדים הכחולים.

זה מקרה קלאסי של התחמקות מהעיקר בהפוך על הפוך:

במקום לכוון את התנועה ולווסת את העומס, לעמוד בצד ולדפוק דו"חות.

פורסם
רמזור אומנם נחשב לתמרור, אולם הוא שונה משאר התמרורים משום שהוראתו משתנה בהתאם לאור המופיע בו, ואין לו כל הוראה במקרה שבו הוא כלל אינו פועל.

אני דיברתי על מקרה שבו יש שני תמרורים שהוראתם קבועה. במקרה כזה, לאף אחד משני התמרורים אין עדיפות כלשהי על האחר.

כאשר רמזור לא פועל התמרורים הנמצאים בצומת קובעים.

מישהו פה שאל לגבי הסימון על הכביש והתמרור אז-

לפי החוק, סדר הציות הוא כזה:

1. שוטר במדים

2 רמזור

3. תמרור

4. סימון על הכביש

אבל זאת במידה שהתמרור חוקי, אני מתאר לעצמי שאיזה בירוקרט כבר קבע איך צריך להיראות תמרור. בזנט הוא מן הסתם לא חוקי. אני רואה כבר את היום הלא רחוק שכל ערס ממוצע יציב לעצמו תמרורי אין כניסה ואיסורי פנייה ויזמין את המשטרה להתחבא מאחורי שיח.

תמרור בהגדרה בחוק כולל רמזור תמרור וסימון על הכביש

רמזור גובר על תמרור אבל תמרור לא גובר על סימון בכביש .

ובמקרה שלנו , ללא קשר לאי התקינות בהצבת התמרור הזמני, במקרה של סתירה בין שתי הוראות הולכים על הפירוש המקל על הנאשם !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בכלל המדינה הזו מסתמכת רק על מתנדבים:

מתנדבים במד"א, מתנדבים במישטרה, מתנדבים בעמותות

אולי הגיע הזמן שהמדינה תעשה את העבודה שלה במקום שאנשים יעשו זאת בהתנדבות.

מסכים עם האמור לעיל עד כדי כאב.

אבל זה בדיוק מה שכתבתי :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
התמרור קיים שם לצורך התרגיל שאליו הגעת (לפותח השרשור).

יחד איתך יגיעו מאות מילואימניקים וכשכולכם בשעות הבוקר העמוסות תאיישו את נתיב הפנייה שמאלה לבסיס יווצר פקק גם בנתיב השמאלי של הנסיעה ישר (מכיוון שנתיב הפנייה שמאלה יכול להכיל 4-5 מכוניות פרטיות). חוץ מזה גם יגיעו הרבה משאיות וכלים כבדים וארוכים אחרים שיצרו פקק. זו מטרת התמרור, ולכן לדעתי לא הוסרו הסימנים על הכביש, מכיוו שהאיסור זמני.

לא ראיתי את הסרטון, לכן לא אגיב על יחס מצד שוטר וכו... אני בטוח שכולם צודקים והשוטרים התנהגו לא בסדר.

אני לא יודע אם התמרו חוקי או לא.

לפותח השרשור:

אם ראית את התמרור, למה בכל זאת פנית? גם אם אתה בטוח שהוא לא חוקי, תגדיל ראש. כנראה שהתמרור שם לא כמתיחה, אלא מסיבה מסויימת, היית ממשיך ישר ועושה פרסה ונגמר הסיפור.

עדיף להיות חכם ולא צודק.

בכל מקרה בהצלחה בביטול הדו"ח, מקווה שתצליח.

אם הוא ראה את התמרור?. בודאי, הוא מאוד ברור ומסומן על פני הכביש וכיון שהוא היה בנתיב יעודי לפניה שמאלה הוא חייב לציית לו.( לתמרור המחייב אותו לפנות שמאלה). אם מדובר במצב זמני על השוטר לכוון תנועה, או היה צורך לסגור את הנתיב באמצעות מעקות תיקניים בבחינת לא לשים מכשול לפני עיוור.

אכן קצין משטרה רשאי להציב תמרור הנושא עימו סימון מטעם המשטרה...והתמרור הופך להילך חוקי. אם הסימון על פני הכביש לא נמחק גם הוא חוקי. מכאן מה יעשה הנהג הסביר???, תהיה הגנה טובה לנאשם אם הוכיח כי התמרור סומן או הוצב שלא כדין. בסבירות גבוהה זה המצב.

להערכתי, לאחר הפרסום כל הדוחות יבוטלו. ואני לא נכנס להתנהגות הבריונית של השוטר.

פורסם
רמזור אומנם נחשב לתמרור, אולם הוא שונה משאר התמרורים משום שהוראתו משתנה בהתאם לאור המופיע בו, ואין לו כל הוראה במקרה שבו הוא כלל אינו פועל.

אני דיברתי על מקרה שבו יש שני תמרורים שהוראתם קבועה. במקרה כזה, לאף אחד משני התמרורים אין עדיפות כלשהי על האחר.

תמרור בהגדרה בחוק כולל רמזור תמרור וסימון על הכביש

רמזור גובר על תמרור אבל תמרור לא גובר על סימון בכביש .

ובמקרה שלנו , ללא קשר לאי התקינות בהצבת התמרור הזמני, במקרה של סתירה בין שתי הוראות הולכים על הפירוש המקל על הנאשם !!

רואה את ההבדלים אלעד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...