Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עוזר לחבר לבנות מערכת גז

המערכת מיועדת לעבוד בלחץ גבוה. אני חושב סביב ה200 PSI. (אני לא סגור על המספר.) אבל אני זוכר שהוא היה גבוה.

זה מערכת פשוטה.

2 בלונים כ45 קילו בלון. מחוברים לברז ידני! (כל בלון מקבל ברז.) ושניהם מתחברים לפיצול שמאחד אותם!

הצינור שהפך לאחד ממשיך - ומגיע לברז חשמלי (כאן העזרה שלכם.)

מהברז החשמלי ממשיך הצינור לפיצול 2 יציאות. אחת כ20 ס"מ והשניה כ 40 ס"מ. אחרי הפיצול.

בהמערכת בנויה כך

X2 בלונים - X2 ברז ידני - איחוד - צינור - ברז חשמלי - פיצול - 2 יציאות.

מה אני צריך עזרה.

אני מחפש ברז חשמלי שיעמוד בלחץ ויהיה מספיר מהיר לבצע את הפעולה. זמן הפתיחה הוא כ 3 עד 10 שניות.

הברז יכול להיות מסוג פתיחה סגירה. או שהוא קפיץ והמנוע מחזיק אותו פותח. עד שאין חשמל והוא נסגר.

** (קיים ברז ללחצים האלוץ אחרת ציוד כמו זה לא היה נמכר כחבילה. ולקנות את זה זה לא אופציה)

אני בכוונה לא מפרט לגמרי. בגלל שהחבר ביקש.

ביום שני אני יוכל להביא את הפרטים המדוייקים לגבי הלחצים.

בתודה מראש. וכרגיל. בפורום הזה הכל אפשרי.

אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

200psi זה כלום למערכות לחץ גבוהה

יש ברזים גם של מאות באר

חיפוש בגוגל ״ברז חשמלי לחץ גבוהה״ מניב יותר מידי תוצאות של מקורות מכדי להדביק פה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לסוג הגז יש חשיבות. יש גזים שתוקפים סוגי אטמים מסויימים וגזים נפיצים דורשים ברזים בתקנים ספציפיים מטעמי בטיחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מיכלים של גז. במשקל של כ 50 קילו למיכל

אין קשר בין גודל המיכל לבין הלחץ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גז חרדל. (חבר צוחק. הוא אומר גז מהתחת.)

זה גז לא דליק / ולא נפיץ.

שמהבחינה הזו הוא בטיחותי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

לא גז חרדל. (זה היה בצחוק)

אגב איזה פלסטיק זה?

איפה מוצאים כזה בארץ?

פורסם

הגז זה CO2.

ווהוא רוצה לבנות משהוא אחר. (לא תותח חולצות/ תותח אוויר וכו)

• תוכן חדש...