Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמרה התלמודית במקור טוענת שחכם יודע להמנע מצרה שפיקח ידע איך לצאת ממנה. הרבה שנים חשבתי שהמקור דווקא הפוך, בכל מקרה אהבתי את הפראפרזה שנכתבה פה בשרשור:

נהג חכם, לא נכנס למצב שנהג טיפש מתקשה להיחלץ ממנו.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קראתי כמה תגובות, ולא יודע מה איתכם, אבל מעולם לא היה מקרה ש"רמזור הפתיע אותי".

אני לא מאמין במשפט המסומן, כי נהג מיומן ידע להימנע ממנו.

אדם חכם יודע לצאת מצרה, אדם נבון יודע לא להיכנס אליה מלכתחילה.

אולי אני טועה, אבל אם כבר הגעתי למצב שמישהו מאחורי לא מסתכל על הכביש וצמוד אליי, ואני מתקרב לרמזור אדום, אני אעצור לפני הצומת ואם הוא יכנס בי, שישלם.

אני בחיים לא אשלם קנס או אסכן משתמשים אחרים בגלל איזה אידיוט.

שאלה שקצת קשורה- האם היום קיימת ברכבים מערכת שמדליקה אורות אזהרה (4 איתותים) בזמן בלימה חזקה?

ואם כן האם זה כבר הגיע לרכבים בארץ? זה נשמע דבר מאוד יעיל.

זה קיים בלאון, אני חושב שזה עובד ביחד עם המערכת שמזהה בלימת חירום לא מספיק חזקה ומחזקת את הלחיצה.

פורסם

בדיוק ככה אחד הלקוחות שלי עשה תאונה השבוע; גברת נחמדה בכביש 4 במרחק של כ70~ מטר מהצומת ראתה ירוק מהבהב והפעילה בלמים במלוא העוצמה, הוא מן הסתם לא היה מוכן לזה ונישק לה את הטמבון האחורי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתה בטח מתכוון ל: "הוא לא שמר מספיק מרחק, ולכן נישק לה את הטמבון."

miraz - תודה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בנוגע לחלאות שנצמדים מאחורה....

לא מעט פעמים יש את הנבלות האלו ... מה שלמדתי ... שאם אתה לוחץ ממש בקטנה על הדוושת בלימה, האור בלם נדלק הרבה יותר מהר לפני שהאוטו בעקרון בולם,

כתוצאה מכך האדיוט מאחורי בולם ... ואני ממשיך למעשה באותה מהירות והוא נשאר מאחור. (: :lol: :lol: :lol:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

.תכלס נניח שהמצלמה תפסה אותך , בבית משפט לא מענין אותם אם מישהו היה צמוד אליך או לא

לך תוכיח להם.

פורסם

ושוב אצטט את המורה שלי לנהיגה לגבי רמזור ירוק:

כשמתקרבים לצומת והרמזור ירוק, מורידים בהדרגה את המהירות, מה שמקל על הנהג לעצור במידה ובה הוא מתחלף.

אם מגיעים לנקודה מסויימת והרמזור עדיין ירוק (מלא, לא מהבהב), מגבירים מהירות (בגבולות המותר כמובן) ואז מצליחים לעבור את הצומת בירוק/ ירוק מהבהב לכל היותר.

ככל שעובר הזמן והנסיון, כך מצליחים לבצע את התהליך הזה בצורה נכונה ויעילה.

נהגים רבים בטוחים שאסור להיכנס לצומת בירוק מהבהב, ודופקים ברקס של החיים, לפעמים ללא כל צורך.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

והנה הדרך שאני למדתי:

רמזור ירוק (וירוק מהבהב) - מאטים קצת ואם קרובים עוברים, ואם רחוקים - עוצרים בהדרגה.

רמזור כתום - קובעים נקודת אל-חזור מוגדרת בהתאם למהירות ולמצב התנועה מאחור. אם הרמזור מתחלף לפניה - עוצרים. אחריה - עוברים (אפשר גם להאיץ בעדינות).

רמזור אדום - לא עוברים.

הרעיון בלקבוע נקודה קבועה הוא למנוע היסוס שבסופו הנהג יכול למצוא את עצמו חוצה את הצומת באדום בפול גז או בולם בעוצמה ונעצר באמצע הצומת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...