Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההצעה הכי מטופשת ששמעתי,אין מילים,ואני בטוח שלכבוד השופט אין שמץ לגבי ההשלכות של דבר כזה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4232060,00.html

אני לא מתפלא למה אנחנו 100 שנה בפיגור אחרי אירופה כשמדובר בעולם הרכב,ספורט מוטורי ובטיחות על הכביש.

טמטום!!!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יקרה ואני מוכן לשים אשך וחצי על זה!

ממה המדינה תכניס כסף אם לא יחולקו דוחות מהירות? יעשו מס חמצן ונתחיל לנשום בתורות.

פורסם

למה אתם ישר אנטי ....רבותי יש פה סטארט אפ מטורף.

נגביל את מהירות הרכבים ,אין יותר אופנועים , את המזגנים אפשר גם לכוון שלא יקרירו יותר מידי אחרי הכול חברת החשמל לא עומדת בעומס מספיק 24 מעלות.

נגביל את כמות המים בבתים ,ראבק מקלחת כל יומים מספיק.

אפשר גם להגביל את שעות הצפייה בטלויזה ,צאו לעבוד מה קרה.

והכי חשוב שיהרגו אותנו בגיל 65 אתם יודעים מה 66 ,תהנו שנה מהפנסיה ולא תעמיסו על מערכת הבריאות וביטוח לאומי .

פורסם

כבר קיים באוטובוסים ובמשאיות (נדמה לי) מגביל ל110

מכוניות גרמניות מוגבלות ל 250

האמת זה רעיון די טוב הגבלה ל 120-130 קמ"ש היא לא רעיון כל כך גרוע

מי שזה באמת חשוב לו הרי ידע להוציא את הפיוז הנכון

פורסם

נגביל את מהירות הרכבים ,אין יותר אופנועים , את המזגנים אפשר גם לכוון שלא יקרירו יותר מידי אחרי הכול חברת החשמל לא עומדת בעומס מספיק 24 מעלות..

רעיון מצויין

רק אל תשכח שבתחילת השנה העלו את תעריפי החשמל בגלל שלא צרכנו מספיק ואז חברת החשמל האומללה לא הרוויחה מספיק.

בדיחת השנה.

מפמפמים לנו במוח כל השנה לחסוך בחשמל. וכשחוסכים? אז מעלים את המחיר כי חסכנו יותר מידי.

אבל הכי גרוע? זה שכולם שותקים.

והשופט?

לדעתי הוא צריך מגביל למילים שיוצאות לו מהפה.

פורסם

שלא ישכח גם לסרס את האמבולנסים, למה אנשים צריכים להגיע מהר לבית חולים בכלל אני לא מבין? ולמה ניידות משטרה צריכות לטוס ככה על הכביש בשביל לתפוס אנסים וגנבים?

ועכשיו לשאלה הרצינית.

אם מישהו, בדעתו הלא שפויה, אשכרה ילך עם זה עד הסוף שם בממשלה, האם גם הרכבים המדהימים שלהם יהיו מסורסים..?

נקודה לחשוב עליה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם שופט בכיר ״עלאק״ הציע פנינים כאלו,אי אפשר לדעת מי שם למעלה יחליט לקחת את זה צעד קדימה בשביל שהתחת השמן שלו ישב בכיסא נוח וגדול יותר.

באוטובוסים אגב,זה כבר קיים,מוגבלים ל110 קמ״ש.

פורסם

כאשר מכינים חומוס יש להקפיד על שלבים מסויימים, אחרת החומוס יכנס בששון ויצא בתרועה! לא כל החומוסיות מקפידות על השלבים הקריטיים. אולי לפני הדיון הוא בדיוק אכל חומוס גרגירים, בחומוסיה שאינה מקפידה כל כך. כתוצאה מכך ברחה לו נפיחה, לא צריך להתרגש :wink:

--------

יש להבדיל בין רכב כבד לבין רכב פרטי. הגבלות על רכבים כבדים קיימות גם בגרמניה, אך אני לא חושב שזה אפשרי שרכבים פרטיים בגרמניה יקבלו גם כן אחת.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

גם אם יעשו את הצעד האידיוטי הזה יגלו מהר מאוד שצריך להוריד את זה. אחרי כמה יולדות שילדו בדרך על 90 קמ"ש, או רחמנא ליצלן מחבל פלסטיני שירצח כמה יהודים כי אפשר לעקוף אותם בקלות, או שתים שלש תאונות כי הנהג לא יוכל ללחוץ על הגאז ולברוח.

אבל הסיבה המרכזית היא שמה יגידו חברינו מאור ירוק או המועצה הלאומית לתאונות כשלמרות ההגבלה אנשים ימשיכו למות בתאונות??

פורסם

שופט יקר שופט חביב אתה חי במדינה דמוקרטית.

"לדברי השופט טננבוים, אין מחלוקת על הצורך להעניש בחומרה את מי שעובר על החוק, ונוהג במהירות מופרזת. אלא שהוא טוען כי ענישה היא אמצעי יקר, ובמקום לאפשר לנהגים לנהוג במהירות מופרזת ואז לשפוט ולהעניש אותם - מן הראוי למנוע מהם מלכתחילה מלעבור על החוק."

מי שרוצה לעבור על החוק שיעבור על החוק, זכותך בתור שופט להעניש אותו. אל תנסה לחסוך כסף למדינה ולהעניש את כל האזרחים על הדרך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...