Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי מישהו יפיל על המחוקקים ועל המשטרה פסתנר על הראש ויסביר להם,שכדאי להם להשקיע אם המשאבים שלהם באכיפה בתור העיר!

אי ציות לתמרור עצור,אי מתן זכות קדימה להולכי הרגל,טיסה של 80-90 קמ"ש ברחוב צר בלי שדה ראיה,חציית צומת באור אדום.

איפה המשטרה והמחוקק כאן?

Porsche 944 turbo

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה לא להתרגש, שופט תעבורתי מסכן שמסתפק במשכורת מינימום עם עבודה מעל הראש.

על מי אני עובד? ידוע ששופטים הם טחונים בכסף, ולא משנה גם אם הם עובדים 3-4 שעות ביום מה שבד"כ קורה. הם חוזרים הבייתה ואוכלים ארוחת צהריים וערב עם האשה ומוצאים לעצמם ימים לקחת את הילדים ללונה פארק. הדבר הנוראי ביותר שיש להם לעשות בעבודה, זה קצת ניירת. מעבר לכך, לגזור עונשים על אנשים זה כבר לא כזה קשה כשאתה מקבל 60 אלף שקל נטו על חשבון משלם המיסים.

פורסם

השופט טננבוים מוזר משהו, לפעמים הוא לא חושב על טובת כלל הציבור אלא על טובת הנאשם שעומד מולו - כמו מקרים שהוא ריחם על עבריינים שנוסעים ללא רשיון תקופות ארוכות, נהגים שיכורים קיבלו אצלו חודשי שלילה ספורים במקום שנתיים מינימום וכו'. זה מסכן את כלל הציבור יותר מ"מכוניות שמגיעות ל200 קמ"ש ויותר"! אפשר לחשוב כל יפנומטית מגיעה היום למהירות הזו..

כתבה עליו מ2007:

נא להכיר: שופט התעבורה אברהם טננבוים - אימת הרשויות והמשטרה ו"הרובין-הוד" של עברייני התנועה

אגב כתבה אחרת מהיום, מופיעה בתחתית כתבה זו, במקרה או שלא:

ח"כ ניסים זאב: "אאסור קיום יחסי מין בישראל מחוץ הנישואים"

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

נשמע מצוין, במקום לבזבז על ענישה (כלומר מערכת המשפט וכדומה) הבה נפטר את מר שופט ונמנה אותו למתקין מגבילי מהירות ברכבים.

זה לא יקרה, אם כי אני בהחלט ממליץ לישם על כל רכב שבבעלות הצבא ועליו נוהגים נהגים צבאיים, שם המהירויות כבר מוגזמות באמת :/

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

יש בעלי מקצוע שלא יודעים אפילו להתקין קודנית כמו שצריך, בלי להזיק לשאר החלקים ברכב.

אז לתת להם להגביל מהירות? עד כאן...מתכון לתקלות...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא יקרה לעולם ובטח שלא בארץ

המדינה חולבת מאיתנו בדוחות מהירות מילארדים של שקלים בשנה לקופת המדינה, ולא סתם משקיעה מאות אלפי דולרים במצלמות חדשות מתקדמות שונות ומשונות - הן משולות לתרנגולות שמטילות ביצי זהב למדינה.

אין מה להתרגש, ההצעה הזאת ממש לא כלכלית למדינה וכאן הכל עובד על כסף, לא על בטיחות ולא על שום דבר אחר.

לא יקרה. NEXT.

פורסם

איזה פוץ. בסוף פוץ אחר במשרד התחבולה עוד ייקח את זה ברצינות.

מי יודע אולי גם נשלם על זה שאנחנו יכולים לעבור את ה-90.

פורסם

חברים - תשתו כוס מים קרים ותרגעו - טננבוים בסדר גמור.

כל מה שהוא אומר זה שאם החוק מגביל את המהירות, צריך למנוע את העבירה טרם ביצועה ולא להגיע למצב שצריך להעניש את העבריין.

תחשבו בהגיון ובלי שום רגש- מה עדיף, לתפוס רוצח ולהעניש אותו או למנוע את הפשע? טענתו של טננבוים היא על אותו משקל.

כמובן שאין שום סיכוי שבעולם שההצעה תתקבל כי:

- האוצר יפסיד הכנסות ממיסוי כלי רכב חדשים ודלק (אם המהירות מוגבלת אז לא צריך מנועים אדירי נפח).

- יפסידו הכנסות ממס מהירות

- לדעתי במכוניות קיימות לא ניתן יהיה לאכוף את התקנה בשל חוקי קניין.

בקיצור - אמירה שהיא חרטא ברטא ומהווה ביקורת כלפי הרשויות - הא ותו לא.

פורסם
חבר'ה לא להתרגש, שופט תעבורתי מסכן שמסתפק במשכורת מינימום עם עבודה מעל הראש.

על מי אני עובד? ידוע ששופטים הם טחונים בכסף, ולא משנה גם אם הם עובדים 3-4 שעות ביום מה שבד"כ קורה. הם חוזרים הבייתה ואוכלים ארוחת צהריים וערב עם האשה ומוצאים לעצמם ימים לקחת את הילדים ללונה פארק. הדבר הנוראי ביותר שיש להם לעשות בעבודה, זה קצת ניירת. מעבר לכך, לגזור עונשים על אנשים זה כבר לא כזה קשה כשאתה מקבל 60 אלף שקל נטו על חשבון משלם המיסים.

כמה קנאה, שטנה, מרירות ושטויות בהודעה אחת. שופטים ממש לא חוזרים הביתה לאכול צהריים עם האישה. העומס עליהם רב, מדי. אין גם שום סיכוי ששופט תעבורה מרוויח 60 נטו, אלא הרבה פחות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתם שוכחים - אבל השופט טננבוים הוא מהחריפים שבשופטי התעבורה, אאל"ט הוא זה שהתחיל לגלגל את נושא הערעור על אמינות הממל"ז והינשוף ויש לו לא מעט פסקי דין מאוד לא שגרתיים, שבד"כ חברי הפורום אוהדים.

חוץ מזה - צריך לשים לב להקשר שבו הוא העלה את הצעתו, למעשה הוא מציע מערכת של כביש חכם עם הגבלת המהירות באופן דינמי בהתאם לקטע הכביש. אני מניח שהאמצעים לכך קיימים או ניתנים לפיתוח בלוח זמנים סביר, אבל היישום יהיה יקר וממושך, ולכן ההצעה לא מעשית ביסודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
משום שלא הצלחנו להשפיע על הנענש ועל כלל הציבור לשנות את התנהגותם, אין לנו מנוס אלא להענישו.

אה... אולי תוכל להסתכל על זה אחרת:

"מאחר ולא הצלחתם להשפיע על 98% מהציבור בישראל, אין מנוס מלשנות את החוקים הבעייתיים שאיש אינו מציית להם?"

אני לא אומר "יאללה, תנו מגבלה של 200" ו"תביאו אוטובאן!". תנו מגבלה הגיונית בהתאם לכבישים, חיפה-ת"א למשל יכול בשקט בשקט להיות 130, נסיעה על 150 תהיה בסף האכיפה ואפילו הגיונית לחלק מהאנשים, וגם 130 זה סבבה- מספיק מאמץ למשפחתומטית 1.6 מודרנית כדי שלא ירצו לעבור את זה, ו-150 נראה לי אישית כמו מדע בדיוני.

מי שירצה לטוס מעל למהירות זו, שייתפס וייענש, אין לי בעייה עם זה. אני מוכן בכיף להסתפק ב-130 עם המשפחתומטית שלי.

אה, אבל לפחות תקימו מסלולים למי שיש לו מכונית מהירה ורוצה להנות ממנה באופן חוקי.

לא חסרים כבישים שניתן להעלות את המהירות בהם. רק צריך אדם עם בי3ים שיעשה את זה. יש מספיק אנשים שעדיין יסעו על 80 ועל 70 בימני בכביש של 130.

עוד בקשר לפליטות פה של שופטים: אני מציע להתקין מגביל מכני לנפיחות מוחיות בעכוזם של שופטים, כדי שרעיונות מסריחים לא ייצאו משם לעולם. זה אינו מסובך, והטכנולוגייה קיימת- ובמקרה הגרוע, ניתן להפוך מתקן שכזה למגדש טורבו במינימום מאמץ.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עם כל הזעם והעצבים , זה קיים היום באלפי מכוניות על כבישי ישראל.

חברות אוטובוסים ציבוריות - אגד , מטרופולין , וואלויה, פלוס ותעבורה וכו', כולם מוגבלים ל100 קמ"ש לכל היותר,

ציי רכבים של חברות גדולות, כולם מוגבלים למהירות של עד 100 / 110,

זה קיים ואף לשם העניין גם בחברה שאני עובד בה, אני אישית עוקב מפעם לפעם באמצעות מערכת עיקוב אחר העובדים שלי , במידה ואני רואה שעברו את המהירות המותרת - מתקשר להעיר להם.

בתכלס, למה צריך רכב עם אפשרות ל200 קמ"ש, שאין לך אפשרות לנסוע עם כזאת מהירות בכבישי הארץ?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

כל משפחתומטית מסריחה מגיעה ל200 קמ״ש,נו?מה צריך משפחתומטיות?

האמת?לא צריך,איפה הבחור עם האוטוביאנקי?מוכר?מחירון?

פורסם
בתכלס, למה צריך רכב עם אפשרות ל200 קמ"ש, שאין לך אפשרות לנסוע עם כזאת מהירות בכבישי הארץ?

לא נמאס כבר מהמנטרה הזאת?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...