Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם רוצים לגעת לי באוטו? שיקנו לי רכב ויעשו לו מה שהם רוצים, מכספי שלי אף אחד לא יגביל אותי.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם צוחקים, אבל הוא (השופט) צודק. יש שתי אפשרויות;

א. להתיר מהירות נסיעה לפי כלי הרכב.

ב. להתאים את מהירות כלי הרכב למהירות המותרת בחוק.

כל מצב אחר הוא "עבירה על החוק", ואין שום הצדקה לקיומו.

אתם - אלה שממליצים על כל מיני מערכות אלקטרוניות המתערבות בפעולות הנהג (ע"ע אי-אס-פי) - מדוע שתתנגדו למערכת דומה שמונעת עבירה על החוק?

סופו של יום ממילא תיסעו בכלי רכב אוטומטיים ללא נהג וללא שום השפעה על הנהיגה, אז מה זה משנה.

dirty old man

need love too

פורסם
חברים - תשתו כוס מים קרים ותרגעו - טננבוים בסדר גמור.

כל מה שהוא אומר זה שאם החוק מגביל את המהירות, צריך למנוע את העבירה טרם ביצועה ולא להגיע למצב שצריך להעניש את העבריין.

תחשבו בהגיון ובלי שום רגש- מה עדיף, לתפוס רוצח ולהעניש אותו או למנוע את הפשע? טענתו של טננבוים היא על אותו משקל.

כמובן שאין שום סיכוי שבעולם שההצעה תתקבל כי:

- האוצר יפסיד הכנסות ממיסוי כלי רכב חדשים ודלק (אם המהירות מוגבלת אז לא צריך מנועים אדירי נפח).

- יפסידו הכנסות ממס מהירות

- לדעתי במכוניות קיימות לא ניתן יהיה לאכוף את התקנה בשל חוקי קניין.

בקיצור - אמירה שהיא חרטא ברטא ומהווה ביקורת כלפי הרשויות - הא ותו לא.

+1 על כל מילה.

כמובן שהעניין לא יצא לפועל, יחד עם זאת - מעצבן שהדבר אפילו עולה על פיו של שופט במערכת המשפט בישראל.

אגב, גם אם יצא לפועל -

אם אפשר היום בקלות (תוכנה) לבטל את הגבלת המהירו הקיימת על רכבים רבים (250 קמ"ש) אין לי כל ספק שבמידה ודבר הזוי שכזה יצא לפועל - הסדנאות ימצאו מהר מאוד פתרון יעיל לבטל את אותה ההגבלה.

אפילו יכול לצאת מזה טוב: :)

דמיינו את הסניריאו הבא:

המדינה הגבילה לי את הרכב ל-110 קמ"ש. ביטלתי את ההגבלה ע"י צ'יפ ונסעתי במהירות של 150 קמ"ש.

נתפסתי על ידי מצלמת מהירות (שלכאורה בכלל לא אמורה להיות פעילה :shock:) בנתיים הורדתי את התוכנה (ליתר בטחון) והגעתי לבית המשפט עם טענה מאוד פשוטה,

'אדוני השופט, הרכב שלי מוגבל למהירות של 110 קמ"ש אזי איך יתכן כי 'נתפסתי' לכאורה על 150 קמ"ש, בטל נא את הדו"ח במיידי'.

:lol:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המדינה הגבילה לי את הרכב ל-110 קמ"ש. ביטלתי את ההגבלה ע"י צ'יפ ונסעתי במהירות של 150 קמ"ש.

נתפסתי על ידי מצלמת מהירות (שלכאורה בכלל לא אמורה להיות פעילה :shock:) בנתיים הורדתי את התוכנה (ליתר בטחון) והגעתי לבית המשפט עם טענה מאוד פשוטה,

'אדוני השופט, הרכב שלי מוגבל למהירות של 110 קמ"ש אזי איך יתכן כי 'נתפסתי' לכאורה על 150 קמ"ש, בטל נא את הדו"ח במיידי'.

:lol:

ואז יראו בהיסטוריה של התוכנה שפרצת את ההגבלה, מתקין "מומחה" מטעם המדינה יוכיח את זה ותשלם קנס שמן/ יוחרם האוטו.

סתם רעיון בידיוני שלא קשור למציאות. אולי בעוד כמה עשרות שנים, כשכל המכוניות כבר יישלטו בידי מחשבים וכל מה שה"נהג" יעשה זה לדבר עם הGPS.

למרות שזה עדיף על התוכנית המגעילה ההיא של המעקב הלוויני.

לא נראה לי שאפשר ליישם את זה בכל המכוניות שעל הכביש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...