Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר בדיקה בטויוטה ראנקס 2003 לגבי נושא של רעשים ברכב,

התברר כי מתוך 2 ממירים קטליטיים חסר אחד (מתחת לחיישן),

הוא הציע לי 3 ממירים, 1 - 1000 ש"ח הכי טוב (לפי טענתו), 2 - 700-800 ש"ח, 3 - 500-600 ש"ח.

כולם חדשים כמובן.

השאלה אם יש טעם לייבא מחו"ל דבר כזה?

בנוסף,

רציתי לשמוע חוות דעת להביא תושבות מנוע ותושבות גיר מחו"ל ולהרכיב בארץ ?

תודה רבה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

תודה רבה על התגובה,

מה לגבי תושבות מנוע/גיר ?

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• ספונסר פורום
פורסם

תושבת מנוע/גיר יותר משתלם מכיוון שהחלק יחסית קטן וקל.

אני לא מבין מה הסיבה שאתה כ"כ מחפש מה לקנות בחו"ל כאשר הכל זמין פה בארץ.

בשביל להצדיק קניה של חלק מחו"ל עלותו צריכה להיות כמחצית מעלות החלק פה בארץ (וזה אחרי משלוח ומיסים).

בחלק כמו תושבת מנוע שעולה באיזור 500 ש"ח (וגם זה בהגזמה), אני לא חושב שתשיג כזה חלק בחו"ל ברבע מחיר (איזור ה-100 ש"ח).

פורסם
תושבת מנוע/גיר יותר משתלם מכיוון שהחלק יחסית קטן וקל.

אני לא מבין מה הסיבה שאתה כ"כ מחפש מה לקנות בחו"ל כאשר הכל זמין פה בארץ.

בשביל להצדיק קניה של חלק מחו"ל עלותו צריכה להיות כמחצית מעלות החלק פה בארץ (וזה אחרי משלוח ומיסים).

בחלק כמו תושבת מנוע שעולה באיזור 500 ש"ח (וגם זה בהגזמה), אני לא חושב שתשיג כזה חלק בחו"ל ברבע מחיר (איזור ה-100 ש"ח).

500 ש"ח למקורי?

• תוכן חדש...