Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת אבטחה לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם קיימת מצלמת אבטחה לאוטו שמצלמת מתוך האוטו בזמן שהאוטו חונה?

אבטחה נגד שריטות וונדליזם באוטו.

תודה

פורסם

אני לא חושבת שמצלמה המצלמת מתוך הרכב תתן לך מענה.

במידה ומישהו ישחית לך את הרכב (או ינסה לעשות זאת),

עדיף להשתמש במצלמה חיצונית ולתעד, הזוית צילום החיצונית תהיה רחבה יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פגעו לך ברכב בעבר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש לי חבר שגר בקומה רביעית, הוא הניח מתחת לחלון מצלמת וידאו שקולטת את כל החניון.

משום מה זה נראה לי מסורבל להשקיע במערכת כשזאת (כולל חיבור למחשב והקלטה וכו', ולך תחפש אח"כ את הילד שעשה לך שריטה), יותר קל לעבור דירה למקום יותר נחמד, מגדלי אקירוב או משהו כזה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני ממליץ להחנות את הרכב במקומות קבועים שאתה יכול ליראות אותו דרך חלונות ביתך. מצלמה תתקין בחלון שרואים ממנו את הרכב. ההתקנה לא מסובכת, במקום הקלטה דרך מחשב אפשר להשתמש בDVR עם דיסק קשיח.

שים על הרכב כיסוי, קנה מגפון ואם מישהו נוגע ברכב תצעק אליו ותגידו שמקום הזה מוקלט. כמו כן תתקין אזעקת ביפר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שכחת להוסיף: ותעמוד כל היום בחלון, כדי לשמור על האוטו...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לא צריך לעמוד כל היום. אבל אחרי שכמה פעמים תצעק על כל הרחוב במגפון, כבר תיראה איך כל עוברי אורך מראים באצבעות על מצלמת האבטחה שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לחבר ותיק שלי נפרץ הרכב בחניה של הבנין, בהתקף זעם הוא התקין מצלמת DVR יקרה מאוד שמצלמת את החניה שלו 24\7.

כעבור שבוע הרכב נפרץ שוב (בפעם הראשונה לא הספיקו לפרק את המגבר והסאב).

שניהם היו עם כובעים ואין שום אפשרות לזהות אותם וגם אם כן אז אין יותר מדי מה לעשות.

מסתבר שהמשטרה לא ממהרת להתעסק בשטויות כאלה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

קח בחשבון שמצלמת אבטחה לא תספיק לך ואתה צריך לחווט אותה אל מערכת DVR על מנת שתוכל להקליט את המתרחש.

בשוק קיימות מיני מערכות DVR שמקליטות על כרטיס זיכרון ומתחברות למצלמה אחת זהו פתרון אידיאלי לצורך זה....

• תוכן חדש...