Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ידוע למישהו איפה ניתן למצוא סאבים מסדרת ההיי אנרג'י של הרץ (לדוגמה HX 250), וכמה אמור בערך לעלות אחד?

קניתי את שלי לפני שנה + ,חדש, ב1800-200 בערך כולל תיבה... היום אני לא הייתי משלם עליו סכום כזה..

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

כי יצאת פראייר :wink: מה רע בסאב הזה? אחלה סאב. ניתן להשיג אותו במחיר נמוך יותר כולל תיבה.

אם תרצה קצת יותר פרטים, אז רק בה"פ.

A3

K04 Inside

פורסם

כן אז הייתי פרייר, הייתי חדש בתחום, ולא ידעתי על קיום הפורום הזה. ואין שום דבר רע בסאב הזה, אני מאוד אוהב אותו, אחרי שבניתי לו תיבה חדשה. רק היום לא הייתי משלם את הסכום הזה, זה הכול :) יותר נכון קניתי אותו בדיוק שהתחלפה הסדרה לצורה החדשה, אי לא זוכר כמה זמן זה בדיוק.... אז הם רק הגיעו לארץ, והיתי בין הראשונים שרכש את הדגם הזה.

פורסם
קניתי את שלי לפני שנה + ,חדש, ב1800-200 בערך כולל תיבה... היום אני לא הייתי משלם עליו סכום כזה..

לא היית משלם כי אתה לא מרוצה, או כי אתה מאמין שהוא שווה פחות מזה?

אני מנסה להתאים אותו למערכת שלי.

אתה היית אחד הממליצים על סאב 10" לרוק.

אתה חושב שההיי אנרג'י יתאים?

פורסם

הסאב מאוד מדוייק וחייב הגברה די טובה. כרגע מוגבר עם מגבר 2 ערוצים בגישור. רק צריך להחליף את התיבה שמגיה איתו, להקטין אותה קצת ,ולהוסיף דפנות עבות יותר. כרגע לא היתי מחליף אותו לסאב אחר.

פורסם
כי יצאת פראייר :wink: מה רע בסאב הזה? אחלה סאב. ניתן להשיג אותו במחיר נמוך יותר כולל תיבה.

אם תרצה קצת יותר פרטים, אז רק בה"פ.

אתה כשהתחלתה בתחום מיד ידעת מה לקנות ובכמה?

פורסם

תקנה HX250D

עם מונובלוק ראוי.

פורסם
תקנה HX250D

עם מונובלוק ראוי.

ואם, מבחינה תקציבית אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות מונובלוק.

לא מומלץ?

פורסם
אז עם מה בדיוק חשבתה להגביר אותו .?

חשבתי להשתמש במגבר 4-ערוצי כלשהי (איני בטוח עדיין איזה).

2 יציאות לקומפוננט, ו-2 בגישור לסאב.

מגבר דוגמת sundown 4.100 לא יוכל לעשות את העבודה?

• תוכן חדש...