Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניינת ברכב קטן, חסכוני ואמין, התקציב הוא אני מניחה כ 60K

עליי לבצע נסיעה של 120 ק"מ כל יום - בסביבות 30-40K ק"מ בשנה.

אני לא מבינה באיזו שיטה עדיף לרכוש רכב - ליסינג פרטי? השכרה? רכב יד שנייה ואם כבר אז איזה רכב בתקציב הזה ניתן לקנות? (חשוב לי שתהיה על הרכב עדיין אחריות כלומר משנת 2010 ). ומאי]ה? עדיף לקנות בסוכנות? במגרש? פרטי? האם יש באמת הבדל?

אשמח לעזרה....

תודה

אולה

פורסם

אם רכב ידני לא מרתיע אותך, יש מבחר של מכוניות קטנות חדשות בסביבות 70K. אם אין ברשותך את מלוא התקציב את יכולה לקבל מן היבואן עסקת מימון להפרש המחיר לרכב חדש. הייתרון הוא בשקט הנפשי ובאחריות המלאה לרכבך.

את יכולה לבדוק במחלקות ה- Trade in של היבואנים אם יש מכוניות מדגמי 2010 עם אחריות יצרן מקורית. אחריות כזו בכל מקרה תסתיים בעוד שנה. האחריות של חברות ליסינג ומגרשי רכב לרוב היא מצומצמת יותר.

אם את מחפשת רכב אוטומטי, כנראה שתאלצי לוותר על העונג של קריעת ניילונים.

פורסם

אני הולכת לנסוע כ 40 אלף ק"מ בשנה. האם רכב עם נפח מנוע קטן יחזיק מעמד? אני מתכוונת ל 1000 ? ומדובר על כביש בינעירוני, אני חוששת שה פג'ו 107, קיה פיקנטו והקטנות האחרות לא בטיחותיות למרחקים כאלה.

האם אני צודקת?

ומה עדיף לקחת סוזוקי ספלאש, ניסן מיקרה?

פורסם

אין שום בעיה עם 107 והמרחקים. אישתי נוסעת כל יום לעבודה מאזור חדרה לת״א וחזרה, אין שום בעיה. והיא נהגת לא משהו, בלשון המעטה. רכב אמין, בשנה לא עשה אפילו בעיה הכי קטנה, חסכוני בטירוף, מומלץ. כנ״ל גם סיטרואן c1, שזה בדיוק אותו רכב.

באיזור 60k ניתן בקלות להשיג 107 רובוטית פרטית עם ק״מ נמוך בת שנה וחצי-שנתיים.

חסרונות : גיר קופצני במעבר 1-2 2-3, רעש מנוע במהירות גבוהה, לא יציב לרוחות צד כמו רכבים יותר גדולים, אין מכסה לתא כפפות, מערכת תאורה פנימית דפוקה לגמרי, תא מטען קטן מאוד, פתחי מזגן מרכזיים פונים כלפי מעלה ולא לכיוון הנהג. הזוי משהו.

• תוכן חדש...