Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי ברכב הקלאץ הדראולי

לפני החלפתו וגם אחרי , נקודת החיבור כמעט בסופו.

מכיוון שמדובר בקלאץ הידראולי אין כבל שאפשר למתוח ולכוון למיקום הרצוי

הנהיגה לא נוחה ורציתי לדעת אם יש דרך לכוון אותה למיקום הרצוי

רכבי יונדאי קופה 2005 .

אם זה יכול לעזור.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

באיזה חלקים השתמשת? האם בדקתם את גלגל התנופה? יכול היות שצריך לחרוט אותו.

בכל מקרה יש לבדוק את מש. המצמד והצינור המקשר אותן לתקינות. אם המצמד מקורי או חליפי משובח וכל היתר תקין,

גם מהלך הדושה יהיה תקין

פורסם

מה שאני יודע שאמרתי לבעל המקצוע להחליף לי קלאץ לחברה וולאו שהם חברת הבית של יונדאי(מקורי)

אמרתי לו לבדוק את גלגל התנופה ועם צריך חריטה אז לבצע!

גלגל תנופה היה תקין ולא בוצע חריטה.

חוץ מזה לא ידוע לי שם דבר אל אפשרות כיוון.

חשוב לי שמישהו באמת יסביר לי עם ניתן לכוונו.

פורסם

יש לי יונדאי גטס 2009 ידנית ואצלי עשו קלאץ' לפני 20 אלף ק"מ (ב84 אלף ק"מ) וגם אצלי קלאץ' של וולאו (VALEO) והתלוננתי לאחר ההחלפה שהקלאץ' מפריד מאוד גבוה. כמה ימים לאחר מכן הגעתי למוסך ובכמה דק' שינו לי את מקום ההפרדה שיהיה למטה.

המוסכניק נשכב באיזור הדוושות עם מפתח כלשהו, סידר לי את זה, עשה סיבוב על הרכב ראה שזה בסדר לי ושיחרר אותי אחרי 10 דק'.

אולי שווה לך להיכנס למוסך של החברה לשאול. הם יודעים האם ניתן לעשות את זה ואיך לעשות את זה בצורה הכי פשוטה ומהירה.

(אני עשיתי את זה במוסך של החברה).

פורסם

מה שאתה אומר בעצם שכיוונו לך את גובה המצמד דרך הדוושה עצמה.

הייתי שמח עם מישהו בעל ניסיון היה מסביר לי איך לבצע את זה.

נישמע לא מסובך(:

תודה רבה לעוזרים

פורסם

טוב הבנתי כבר תודה רבה לכם

אני מקווה שזה כן מתאים לרכבי

למרות שבספר הרכב כן מציין סירטוט המדבר לגבי בדיקת חופש דוושת המצמד, הנתונים זהים למפורט בספר.

הנתון היחיד שחסר בספר גובה דוושה.

טוב תודה, הבצע בדיקה ואחזור עם נתונים.

• תוכן חדש...