Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Torque application for Android - שאלה

GuyHar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קריטי אם לא רשום את המכוניות שלי שם? (ה406 והקוואליר).

זה לא קריטי,אבל תוודא לפני הרכישה שיש לך ברכב כניסת OBD2.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
זה לא קריטי,אבל תוודא לפני הרכישה שיש לך ברכב כניסת OBD2.

בקוואליר יש בוודאות. בין ההגה לדוושות.

ב406 צריכה ליהיות אבל אני לא יודע איפה היא במדוייק. (פעם הבאה במוסך נשאל).

פורסם

עדכון:

מסתבר שכן יש אפשרות לקריאות EGT, כמעט, באפלקצייה:

Catalyst temperature (bank 1, sensor 1)

אפלקצייה מדהימה, שוב - מומלצת בחום!

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לפי רכישה...

מה ההבדל בין שני המוצרים הנפוצים באיביי?

שניהם V1.5 והמחיר כמעט זהה.

האם ההבדל הוא רק בגודל הפיזי ונוריות הבקרה על המיני?

איזה מוצר חדש יותר?

אמין יותר?

מיני:

http://www.ebay.com/itm/Mini-ELM327-OBDII-OBD-II-OBD2-Interface-Bluetooth-V1-5-Auto-Diagnostic-Scanner-/170823445281?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c5deeb21

רגיל?

http://www.ebay.com/itm/V1-5-ELM327-OBDII-OBD2-Bluetooth-Auto-Car-Diagnostic-Interface-Scanner-/170826846996?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c612d314

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אכן שמת את הרגיל בשני הלינקים...

לא הכרתי את המיני אז לא אוכל לחוות דעה.

יש לי את הרגיל, הוא נכנס לתוך הקופסה תוך שהמכסה נסגר עליו והוא נשאר שם קבוע במקרה שלי... לא מפריע כלל!

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

תיקנתי את הקישור.

זה לא עבור הלנסר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היה לי את שניהם, לא שמתי לב להבדל בינהם פרט לעובדה שכאשר שידרגתי לאדרואיד 4, הכחול הפסיק לעבוד עם המכשיר שלי.

• תוכן חדש...