Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט ידנית 77,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
+1. סוויפט ספורט ידנית ב-100,000 ש"ח יכולה לעורר פלח שוק שרק מחכה להתעורר 8)

אבל אתה לא באמת מצפה ממכשירי תנועה שיביאו משהו ספורטיבי. אולם התצוגה של סוזוקי מתחרה רק בזה של דייהטסו(ז"ל) על תואר "האולם שלא תכנס אליו גם אם יש לך 20 דקות לשרוף לפני פגישה".

בחלומות. הסוויפט ספורט לא יגיע לעולם לארץ, תחשוב כמה מכוניות יפניות בגרסת ספורט ראית אי פעם בארץ? הם משאירים את זה לאיטלקיות והגרמניות. גם אם תגיע מתישהו, היא תתומחר לדעתי באיזור ה 130K שזה יהיה מגוחך. חבל, כי יש עליה ביקורות מצוינות.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפי מה שקראתי ברשת הספלאש זה סה"כ ספארק בתחפושת, הכל זהה כולל הפלטפורמה רק סמל אחר, האם זה נכון?

ממבט חיצוני לפחות, זה אכן נראה ככה.

הספלאש נמכרת באירופה גם כאופל אגילה אבל אין קשר לספארק של שברולט.

פורסם

מחיר לא רע בכלל.

אבל העדפתי את הדגם הקודם, הרבה יותר יפה בעייני וגם קצת יותר חזק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

"הספלאש (האוטומטית) זריזה אבל מתנדנדת בסיבובים, צפופה ולא נוחה בכלל. כיסאות של תחנת אוטובוס.

הסויפט (אני הייתי ב1.5)הרבה יותר נוחה ויציבה מהספלאש וזריזה גם עם גיר אוטומטי. מכונית מאד נחמדה ולדעתי המחיר טוב."

הסוויפט החדשה בעלת מנוע 1.2 ובעלת צורה חדשה ובעלת מרכב חדש. במבחן הדרכים באתר cartube נכתב: "הסוויפט החדשה רק קצת יותר נוחה מסוזוקי ג'ימיני, שכידוע, נוחות זה לא הצד החזק שלו."

כבעלים לשעבר של סוזוקי ג'ימיני שנת 2008 אני יכול להגיד שהאוטו לא נוח בכלל, קופצני, קשה ולא יציב . צריך לבחון את הסוויפט החדשה בפני עצמה, האוטו חדש לחלוטין. נראה איכותי וטוב, צריך להרגיש את הנסיעה ולהחליט.

ההצעה נשמעת מאוד מפתה ומעניינת, נחכה שיגיע, שווה בדיקה בהחלט.

פורסם
נחמד שהביאו את הידנית, אבל זו הידנית הלא נכונה. שיביאו את הסוויפט ספורט.

כמה שאתה צודק, אני מת שיביאו את הרכב הזה ביום למחרת אני הולך ומזמין אחת.

פורסם
בחלומות. הסוויפט ספורט לא יגיע לעולם לארץ, תחשוב כמה מכוניות יפניות בגרסת ספורט ראית אי פעם בארץ? הם משאירים את זה לאיטלקיות והגרמניות. גם אם תגיע מתישהו, היא תתומחר לדעתי באיזור ה 130K שזה יהיה מגוחך. חבל, כי יש עליה ביקורות מצוינות.

היתה פה פעם כזאת, יאריס TS. היא נמכרה יפה בתוספת מחיר של כ 10% מעל יאריס 1.3 אוטומטית (אאל"ט).

אם יביאו אותה ב 110, שתתחרה במיני One, היא יכולה להמכר יפה, למרות היעדר הפוזה בגלל עלויות האחזקה נמוכות.

emotion of motion

פורסם
היתה פה פעם כזאת, יאריס TS. היא נמכרה יפה בתוספת מחיר של כ 10% מעל יאריס 1.3 אוטומטית (אאל"ט).

אם יביאו אותה ב 110, שתתחרה במיני One, היא יכולה להמכר יפה, למרות היעדר הפוזה בגלל עלויות האחזקה נמוכות.

זוכר את היאריס TS, מאוד אהבתי איך שהיא נראתה...היתה גם גרסת "ספורט" לאיגניס של סוזוקי למיטב זכרוני

פורסם

היתה. כשדיברתי עם מישהו מ UMI לפני איזה 5 שנים ושאלתי למה לא מביאים את הסוויפט ספורט דור קודם, הוא אמר לי שזה בגלל הכשלון של האיגניס ספורט. הם לא חושבים שהעובדה שהיא היתה מחור*נת קשורה לכשלון שלה.

emotion of motion

פורסם
בידיעה ב-ynet מציינים עוד שובר שוק - ה-SX4 במחיר 100 אש"ח. לא מצויין באיזה רמת גימור מדובר, אבל מדובר במה שנראה כמו מחיר ליסינג לקהל הרחב. במחיר כזה מדובר בעסקה מצויינת.
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הSX4 הידנית 4X4 יכולה להיות מעניינת. בהונגריה ראיתי כאלה ניידות משטרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סך הכול מבחן מאוד חיובי,אם הסוויפט זריזה,מעניין איך הספלאש שהיא קלה יותר ועם אותו מנוע,היא ניראית גם מצוין לדעתי,אך האם שווה להוסיף 2K לעומת הפיאסטה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי מעדיף אותה על הפיאסטה, גם אם צריך לשלם עוד 2K.

לסוויפט יש כיוון מושב נהג לגובה מה שאין בפיאסטה, היא זריזה וחסכונית יותר, הידיות והמראות בצבע הרכב ולא בצבע שחור כמו בפיאסטה, ולדעתי העיצוב החיצוני והפנימי של הסוויפט מוצלח יותר. אה, וגם אמינות של סוזוקי. :-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי המבחן זה נשמע מוצלח מאד. גם זריזה וגם חסכונית.

העיצוב יפה יותר משל המתחרות לדעתי. לא ג'יפוני כמו בפאביה ולא עכברי כמו בקליאו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...