Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול את חברי הפורום המלומדים אם מישהו יודע מה כולל התפקיד של מפעיל מכונה בחברה תרופות?

האם זה תפקיד שוחק?

התפקיד הוא תפקיד נמוך כמו מפעיל מכונה במפעל תעשייתי?

כל פרט שיש לכם על התפקיד יכול לעזור..

תודה

פורסם

לא כל כך הבנתי מה זה אומר "תפקיד נמוך"?

בגדול זה מפעיל מכונה כמו בכל תעשייה עם יתרונות וחסרונות,אבל דומה יותר למפעיל מכונות בחברות "הייטק" מאשר לואוטק.

בקשר לשוחק,יש הבדל מאוד משמעותי במכונה אותה אתה מפעיל ואיפה היא מוגדרת בשלב היצור [תהליך].

שלח לי בפרטי באיזה מפעל מדובר[סקרנות:lol:]

גילוי נאות:

אני מפעיל בחברת תרופות.:-D

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

חברת תרופות היא מפעל תעשייתי לכל דבר וגם בה להגדרה "מפעיל מכונה יש פרשנויות ורמות רבות. זה יכול להיות מעובד שכל הזמן לוחץ על כפתור ומסתכל מה המכונה עושה וזה יכול להיות עד מהנדס שאחראי על תחזוקה, SETUP ועוד דברים רבים אחרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האם זה תפקיד שוחק?

התפקיד הוא תפקיד נמוך כמו מפעיל מכונה במפעל תעשייתי?

כל פרט שיש לכם על התפקיד יכול לעזור..

תודה

תפקיד נמוך? תלוי מה הרקע שלך. אם אתה מהנדס תעשייה וניהול אז זו ירידה רצינית עבורך ...

כמו מפעיל בתחום התעשייה :

התאמת הפרמטרים במכונה למוצר אותו אתה מייצר.

אחראי על ביצוע בדיקות איכות שעתיות.

אחראי על ייצור לפי סטנדרטים שהוגדרו ע"י טכנולוגים ,ה"א וכד'

אחראי על תקינות המכונה (קריאה לאנשי אחזקה במקרה של תקלות)

כפוף למנהל קו.

כפיפים שלך הם עובדים כלליים,אורזים . (לא מחייב)

אחראי על טיב המוצר.

אחראי על קיום קשר עם קווים מקבילים אלייך (קווי אריזה,חו"ג,פיתוח מוצרים,הבטחת איכות,תפ"י)

בהתאם לסוג המכונה יכול להיות שתעבוד כחלק מצוות מפעילים על אותה מכונה,או שתהיה מפעיל יחיד על מכונה כלשהיא.

דרישות מנימליות לתפקיד :12שנ"ל (לא מחייב).

כן ,עבודה שוחקת-אך יש מפעלים שמכבדים את העובדים ומתגמלים אותם כראוי.

Gn'f'R

פורסם
תפקיד נמוך? תלוי מה הרקע שלך. אם אתה מהנדס תעשייה וניהול אז זו ירידה רצינית עבורך ...

כמו מפעיל בתחום התעשייה :

התאמת הפרמטרים במכונה למוצר אותו אתה מייצר.

אחראי על ביצוע בדיקות איכות שעתיות.

אחראי על ייצור לפי סטנדרטים שהוגדרו ע"י טכנולוגים ,ה"א וכד'

אחראי על תקינות המכונה (קריאה לאנשי אחזקה במקרה של תקלות)

כפוף למנהל קו.

כפיפים שלך הם עובדים כלליים,אורזים . (לא מחייב)

אחראי על טיב המוצר.

אחראי על קיום קשר עם קווים מקבילים אלייך (קווי אריזה,חו"ג,פיתוח מוצרים,הבטחת איכות,תפ"י)

בהתאם לסוג המכונה יכול להיות שתעבוד כחלק מצוות מפעילים על אותה מכונה,או שתהיה מפעיל יחיד על מכונה כלשהיא.

דרישות מנימליות לתפקיד :12שנ"ל (לא מחייב).

כן ,עבודה שוחקת-אך יש מפעלים שמכבדים את העובדים ומתגמלים אותם כראוי.

חבר עושה כ7-8K נטו (תלוי בשעות נוספות) בתור מפעיל מכונה במפעל לצביעת ברזלים. אין לו תלונות, העבודה לא קשה במיוחד והשעות נוחות.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני מכיר 2-3 אנשים שעובדים ב"טבע" ירושלים,

כמפעילי מכונות ובמקומות אחרים באזור פס הייצור.

לא יודע מה קורה שם מבחינה כספית, אבל מבחינה חברתית,

יחס הוגן לעובדים ואווירה הם מרוצים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בהקשר לתנאי העסקה זה תלוי באם ישנו הסכם קיבוצי או שמה העסקה על בסיס חוזה אישי.

עדיין,אם מדובר במקום מסודר ומאורגן עם ועד עובדים אז מדובר בתנאי העסקה נאותים הכוללים תנאים סוציאלים,הפרשה לקרן השתלמות וכיוצא בזה.

אני פחות או יותר מכיר את תנאי ההעסקה ב"טבע" לדוגמה,וללא ספק הם מעניקים שכר הולם לעובדים .

Gn'f'R

• תוכן חדש...