Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לנו 7 מחשבים במשפחה שעד כה היו מוגנים ע"י תוכנת NORTON INTERNET SECURITY או NORTON 360 שסיפקו ,כל אחת, רשיון ל3 מחשבים. מדובר בתוכנות חוקיות.

בתק' הקרובה פגים הרשיונות. בזמנו רכשתי אותם במחיר מוזל דרך העבודה אך היום כבר לא ניתן לעשות זאת.

אולי אני מיושן, אך אני מעדיף ,בנושא זה, להיצמד לרשיון חוקי ולא לתוכנה לא חוקית או חינמית.

האם אתם מכירים מקום בו ניתן לקנות זאת במחיר זול?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה סטודנט (או מישהו ממשפחתך), נסה דרך אגף מחשוב של המוסד בו הם לומדים.

אני זוכר שהיה משהו כזה בזמנו באב"ג.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אם יש לך ווינדוס 7 תתקין SECURITY ESSENTIALS של מייקרוסופט, אנטי וירוס מצוין שקיבל ביקורות טובות, הוא חינמי ועושה עבודה מצוינת.

פורסם
שלום לכולם,

אולי אני מיושן, אך אני מעדיף ,בנושא זה, להיצמד לרשיון חוקי ולא לתוכנה לא חוקית או חינמית.

כתב שאינו רוצה חינמית !

מה גם שהבחור מחפש חבילת אבטחה ולא רק אנטיוירוס...

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

Eset Smart Security.

תופס טוב ולא מעמיס על המחשב.

הרשיון, אאל"ט, עולה כ-150 שקל פר מחשב לשנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם אתה סטודנט (או מישהו ממשפחתך), נסה דרך אגף מחשוב של המוסד בו הם לומדים.

אני זוכר שהיה משהו כזה בזמנו באב"ג.

אכן אני סטודנט ואבדוק זאת.

אם יש לך ווינדוס 7 תתקין SECURITY ESSENTIALS של מייקרוסופט, אנטי וירוס מצוין שקיבל ביקורות טובות, הוא חינמי ועושה עבודה מצוינת.

לא בכל המחשבים יש וינדוס 7. האם מדובר בתכנה חינמית או בתשלום, האם היא רק תוכנת אנטיוירוס או חבילת אבטחה?

AVG החינמי עובד נהדר, חוקי למהדרין, אין שום סיבה לשלם כסף על אנטיוירוס בימינו.

http://free.avg.com/ww-en/free-antivirus-download

אני לא בטוח שאתה צודק, מה גם שלא מדובר בחבילת אבטחה אלא רק אנטיוירוס ואני לא יודע עד כמה במקרה אמת היא באמת מגינה עליי.

כתב שאינו רוצה חינמית !

מה גם שהבחור מחפש חבילת אבטחה ולא רק אנטיוירוס...

אני יכול להסתפק באנטיוירוס אך עד היום הייתי משתמש בחבילת אבטחה ולכן הייתי מעדיף כזו . עדיף לא חינמית אך מהבדיקה שהערכתי המחירים די יקרים.

Eset Smart Security.

תופס טוב ולא מעמיס על המחשב.

הרשיון, אאל"ט, עולה כ-150 שקל פר מחשב לשנה.

לא היו לי בעיות עם התוכנות של סימנטק. לא הרגשתי פגיעה ברצף העבודה. נראה לי ש150 ש"חז ה מעט יקר לרשיון אחד, כאמור ישנם 7 מחשבים.

כולכם כעיקרון צודקים.

אני יותר סומך על רשיון בתשלום אך דומני שהמחירים עלו וזה הופך להוצאה די רצינית ל7 מחשבים.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אז תתקין msse, הוא הכי מומלץ

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין לך צורך בכל הכאב ראש הזה

אנטי וירוס מספיק לך + אנטי ספאם

כמו שצינו לך אתה יכול גם אווסט שהוא חביב

סהך אתה בית לא עסק , וכל המוצריך פיירוול והמשלימים האלו סתם מעמיסים ועושים כאב ראש

חוץ מזה מה הרעיון לשים פיירוול על תחנה ?

הוא אמור להיות במקום אחר בכלל אבל זה סיפור אחר

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

תתקין MSE כמו שאמרו, AV טוב שמתעדכן דרך העדכונים של הוינדוס, וכדי להשלים את ההגנה פיירוול חינמי כמו Comodo.

יש גם חבילת אבטחה חינמית של קומודו, אך היא קיבלה ציונים נמוכים יחסית במבחנים. אולי יהיה שווה לשקול אותה בעתיד.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

לגבי אנטיוירוס, כמה שנים טובות התקנתי אנטי וירוסים פרוצים וכל כמה שבועות "התרוצצתי" לחפש רישיון בתוקף. אין בזה צורך, התקנתי MSE והכל בסדר, אין וירוסים ויש לי זמן לעשות דברים אחרים חוץ מלהאריך את הרישיון של התוכנה.

לגבי פיירוול, היו לי פיירוולים רציניים, ישבתי וקינפגתי פורט פורט כדי שחס וחלילה שום דבר לא יכנס או יצא לי מהמחשב ללא ידיעתי. עכשיו כבר אין לי פיירוול על המחשב, ונחש מה? שום דבר לא קורה, הסיכוי שמישהו ינסה לפרוץ לך למחשב שואף לאפס.

בקיצור, אנטי וירוס זה די והותר.

פורסם
לגבי אנטיוירוס, כמה שנים טובות התקנתי אנטי וירוסים פרוצים וכל כמה שבועות "התרוצצתי" לחפש רישיון בתוקף. אין בזה צורך, התקנתי MSE והכל בסדר, אין וירוסים ויש לי זמן לעשות דברים אחרים חוץ מלהאריך את הרישיון של התוכנה.

לגבי פיירוול, היו לי פיירוולים רציניים, ישבתי וקינפגתי פורט פורט כדי שחס וחלילה שום דבר לא יכנס או יצא לי מהמחשב ללא ידיעתי. עכשיו כבר אין לי פיירוול על המחשב, ונחש מה? שום דבר לא קורה, הסיכוי שמישהו ינסה לפרוץ לך למחשב שואף לאפס.

בקיצור, אנטי וירוס זה די והותר.

זה תלוי במידה מסויימת בשימוש שלך ברשת. אם אתה משתמש בסיסי (הכוונה לגלישה אופיס וכאלה) אני לא רואה שום צורך בAV מטורף. וגם זה תלוי במידה מסויימת בהעדפה אישית נטו.

לגבי חינמי VS בתשלום- רוב הAV החינמיים בהחלט עושים את העבודה טוב מאוד, לי אישית מותקן על המחשב נייד AVG FREE

ולא יותר+פיירוול מובנה של המערכת הפעלה. המחשב הוא משני, ואני משתמש בו לרוב בעבודה לגלישה/עבודות/למידה.

במחשב בבית מותקן KASPERSKY PURE, בקרוב הולך להתווסף למערך שרת מבוסס WINDOWS HOME SERVER 2011

שיקח חלק ניכר מהעומס עליו, וניתן יהיה לבטל חלק מהפוקציות/תוכנות/שירותים שכרגע על המחשב.

לגבי החבילת אבטחה, אני פשוט חושב שזו רשת בטחון, JUST IN CASE.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

• תוכן חדש...