Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה לי לבחור או חישוקים או צבע מטאלי.

בחרתי צבע מטאלי.

אבל עזוב את הצעה חשוב לי , המכונית.

חוות דעות.

היו פה בפורום המון המון דיונים על האסטרה. כדאי לך לחפש בשרשורים ובאינטרנט על תקופת מבחן. זה באמת רכב מעניין. אני אישית שילמתי מקדמה עליו, אבל עדיין במשפחה שלי מתלבטים. אני הייתי הולך על הרכב הזה, כי אהבתי את ההתנהגות שלו.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מחלוקת?

לפי KML הוא עושה 11.

אכן מחלוקת קשה. לא תאמין כמה. זה גרם אצלי למריבות אדירות במשפחה כי כשאני נוסע זה 1:14, כשאמא שלי נוסעת זה 1:9, כשאח שלי נוסע זה 1:8 וכשאבא שלי לוקח את האוטו הוא עושה 1:11.78!! אנחנו כבר לא יודעים מה לעשות מרוב תסכול.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צריכת הדלק סבירה, בין 1:6 ל1:15, תלוי לאן נוסעים. אפשר להגיע עד 1:22 אם האוטו על דיינו. במנועי הטורבו הישנים של האימפרזות דווח על בעיות במגדש אם לא נותנים לו להתקרר בסוף נסיעה, וכן רבים בחרו להשתמש בשמן מוטול 300V שהוא יקר מאוד, צריך לשים לב לאיך זה באופל. אני יודע שבפולקסווגן עם מנוע 1.4TSI היו הרבה בעיות, גם האסטרה היא 1.4 אז זה עוד משהו שצריך לשים אליו לב. מעבר לזה שים לתנאי העסקה - 124K זה לא מחיר טוב אם ב115K אפשר לקבל לאון קופרה. ריפודי עור זה אחלה אם זה לא התקנה מקומית. בשורה התחתונה הייתי קונה פוקוס, אם כבר אופל אז אולי עדיף שברולט (דייהו) שזה אותה חברת אם אבל בפחות כסף.

אתה אומר שהיא יציבה על הכביש, יתכן שההתרשמות שלך הייתה בפקק?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הקטע ההזוי הוא שהקרוז טורבו יותר יקרה! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן אבל היא ממש זולה בהשוואה לאינסיניה OPC, אז שכל אחד יעשה את החשבונות שלו. מה שבטוח הוא שהייתי מעדיף מנוע 1.6 או 1.2.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
צריכת הדלק סבירה, בין 1:6 ל1:15, תלוי לאן נוסעים. אפשר להגיע עד 1:22 אם האוטו על דיינו. במנועי הטורבו הישנים של האימפרזות דווח על בעיות במגדש אם לא נותנים לו להתקרר בסוף נסיעה, וכן רבים בחרו להשתמש בשמן מוטול 300V שהוא יקר מאוד, צריך לשים לב לאיך זה באופל. אני יודע שבפולקסווגן עם מנוע 1.4TSI היו הרבה בעיות, גם האסטרה היא 1.4 אז זה עוד משהו שצריך לשים אליו לב. מעבר לזה שים לתנאי העסקה - 124K זה לא מחיר טוב אם ב115K אפשר לקבל לאון קופרה. ריפודי עור זה אחלה אם זה לא התקנה מקומית. בשורה התחתונה הייתי קונה פוקוס, אם כבר אופל אז אולי עדיף שברולט (דייהו) שזה אותה חברת אם אבל בפחות כסף.

אתה אומר שהיא יציבה על הכביש, יתכן שההתרשמות שלך הייתה בפקק?

לאון קופרה ב 115K ?! כנראה שכיוונת ללאון 1.8 ידנית. מחיר האוטומטית עומד על 120K ללא אגרות, אלו יציבו אותה במחיר כמעט זהה לאופל הזו. ומדובר בתחרות מאוד מענינת על ליבו של הלקוח, כשמדובר בשתי מכוניות דומות מאוד חיצונית ושונות כל כך בעיצוב הפנים ובכל הקשור להתנהגות בכביש.

פורסם

מישהו יכול באמת פעם אחת להסביר

בצורה ברורה מה ההבדלים בין הלאון לאסטרה?

הכוונה כמובן להבדלים בהתנהגות, נוחות וכל שאר

הדברים, ולא עיצוב חיצוני ופנימי, שאת זה כל אחד יכול לראות.

ורוני, מרגישים העברה לא חלקה של ההילוכים (דפיקות וכאלה)

כמו שחלק טוענים?

פורסם

אוקיי, אז אשתדל להרים את הכפפה:

כוח - הלאון (1.8) חזקה הרבה יותר מהאסטרה, אין השוואה בכלל. באסטרה אין הרגשה של דחף טורבו, וגם במקרים קיצוניים (מזגן, עומס, עלייה קשה) יורגש קצת מחסור בזמינות. גם תיבת ה-dsg תורמת את חלקה. נתוני היצרן מדברים על הפרש בן שתיים וחצי שניות בתאוצה 0-100, ופער דומה בתאוצות ביניים.

התנהגות - בגדול, לדעתי הלאון ׳אוחזת׳ קצת יותר טוב עקב קשיחותה. היא גם תהיה יציבה מעט יותר בסיבובים בגלל זה. עם זאת, ההגה של הלאון הוא לא משהו בכלל, וקשיחותו מרגיזה לפעמים. כמו״כ, בלאון קיים תת היגוי מוחשי בסיבובים חדים במהירות גבוהה - ושם, האסטרה תרגיש יותר ׳גרמנית׳.

נוחות - האסטרה מנצחת ללא ספק. באסטרה יש שילוב נדיר במכוניות מהסגמנט הזה, במסגרתו בנסיעה עירונית השיבושים די נעלמים, והתחושה ׳רכה׳, כאשר בנסיעה תובענית יותר המתלים ה׳פרוגרסיביים׳ מתקשחים ומעניקים תחושה יציבה ומהודקת.

גיר - הגיר האוטו׳ באסטרה אינו מהחלקים שישנם. הגיר בלאון הוא dsg - ג״כ לא שיא הנוחות. למי שחשובים הביצועים ונוחות הגיר בהילוכים הגבוהים (כלומר ללא תחושת טלטול בהעברה) ה-dsg עדיף. למי שחשובה הנוחות בפקקים - האסטרה עדיין יותר טובה.

בידוד רעשים - שתיהן מכוניות שקטות יחסית, אבל גם בזה האסטרה מנצחת.

לסיכום, האסטרה כמעט זהה לקרוז טורבו - ומכאן שהיא נוחה. בכל זאת מכונית קוריאנית/אמריקנית.

הלאון בגירסת ה1.8, למרות כל ההסתייגויות, עדיין קצת מוכוונת ספורטיביות, ומכאן שיציבה וחזקה יותר, ופחות נוחה. ללא איבזור נוסף גם ספרטנית למדי בפנים.

מכוניות שונות בתכלית.

פורסם

האסטרה כ"כ אופיינית לרכבים גרמנים, איזה תכונה ברכב אתה יכול להגיד שהיא אופיינית לרכבים קוראנים או אמריקאים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לאון קופרה ב 115K ?! כנראה שכיוונת ללאון 1.8 ידנית. מחיר האוטומטית עומד על 120K ללא אגרות, אלו יציבו אותה במחיר כמעט זהה לאופל הזו. ומדובר בתחרות מאוד מענינת על ליבו של הלקוח, כשמדובר בשתי מכוניות דומות מאוד חיצונית ושונות כל כך בעיצוב הפנים ובכל הקשור להתנהגות בכביש.

יפה שהצלחת להתייחס לגיבוב השטויות המכוון ש-roee כתב ברצינות :lol: :lol:

בכל מקרה, רק כדי שיהיה ברור מדוע אנחנו קצת מגזימים עם הדאחקות בשרשור הזה ובשרשורי אופל אחרים - לאחרונה יש כאן כל מיני סוכני אופל שחושבים שהם נורא מתוחכמים כשהם נרשמים בשני משתמשים שונים ומגיבים אחד לשני, במחשבה מטופשת שמנהלי הפורום לא ישימו לב. לצורך דוגמה שים לב למשל לשרשור הזה, בו שואל משתמש תמים בשם עודד טוכמן שאלה בנוגע לאופל, ומקבל תשובה מהירה ומלומדת ממשתמש אחר לגמרי בשם אמיר מנס שאין לו שום קשר אליו בשום צורה שהיא (hint hint) והם בכלל בכלל לא מכירים או שוהים בדרך קבע בתוך המוח של אותו הבנאדם. (nudge nudge) בכלל לא, אם אתה מבין למה אני מתכוון... (wink wink)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

עכשיו לפחות נפתרה התעלומה, כי חשבתי האם רק לי נראה שבשבוע אחרון יש כאן מסע פרסום של אופל ? מתברר שלא רק לי :lol:

האם רישום כפול/משולש של אותו בן-אדם (כמו שנקרא, bot), זה לא עבירה על חוקי הפורום ?

והאמת, אופל זה אוטו לא כ״כ רע, במיוחד כאשר מחיר הוא בסביבות 120.

נ.ב. האם כל ה-bots כ״כ תמימים ולא יודעים, שמנהלי הפורום רואים כתובות ה-IP מהם נשלחות ההודעות ?

פורסם

זה מה שמצחיק, שהאסטרה היא באמת מכונית לא רעה, בטח במחיר הזה, אבל סוכני המכירות האלה רק עושים לה שירות דוב...

וכמובן שרישום כפול הוא לא מקובל, אלא רק במקרים מאוד ספציפיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
שלום לכולם !

הייתי היום אצל "אופל" ,

והייתי בנסיעת מבחן , התרשמתי מהמכונית , יציבה על הכביש יש לה כוח ( 140 כ"ס ).

קיבלתי הצעה של 124000 שקל כולל האגרת רישוי והכל.

כולל GPS וכל התוספות. האפשריות.

3 שנים אחריות.

שווה?

רציתי לדעת האם המוכנית נחשבת טובה ואמינה? יש לה בעיות?

איך הדלק? הצריכה.

אני יכול לקבל משהו יותר טוב במחיר הזה?

תודה רבה.

שלום אבן עזרא.

כפי שהרגשת בעצמך האסטרה היא מכונית עם התנהגות כביש מעולה, ביצועים נהדרים

ונוחות נסיעה מורגשת.

אופל הוא רכב גרמני אמין ואני בטוח שתהנה מרכב בראש שקט למשך שנים.

אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת.

בברכה,

אמיר מנס, מנטור אופל

פורסם

וואו, כמה צריך להיות אטום בשביל להגיב באופן כזה בשרשור שבו חשפו אותך בתור סוכן סמוי של אופל, אה?

אמיר - כל הכבוד. באמת. הוכחה של כזו דבקות במטרה גם ברגעים מסוג זה לא באה ברגל. לא שציפיתי לאחרת מ"מנטור אופל" (תגיד, גם אמא שלך קוראת לך ככה?)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...