Jump to content

EvenEzra

  • הודעות

    9
  • כאן מאז:

הנקודות של EvenEzra

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. הליאון ספורטיבי מידי בשבילי . הייתי הרגע אצל פורד המחיר מסתכם ב141 כולל אגרה ולא כולל עלוקה וקו דנית. לא היה אפשרות לgps שהכרחי בשבילי. ומצלמת רוורס אבל היה למשל חנייה אוטמים ממה שהבנתי וסאנרוף האוטו מאוד דומה הסתכלתי על דגם ה2L נם 170 כוח סוס הצריכה היא 12 אמיתי נראה לי. הקרוז לא משך את תשומת ליבי. אז לסיכום : . 3 שנים אחריות ׳ טיפולים וחלקים מאוד זולים ׳ שוק קטן בעיה לעתיד, חבילת מולטימדיה שלמה כל מיני חיישנים! צבע מטאלי אגרה רישוי קודן ועלוקה ב125 אלף שקל לגבי הדלק אני יהיה שמח אם זה יהיה 10 לליטר.
  2. היה לי לבחור או חישוקים או צבע מטאלי. בחרתי צבע מטאלי. אבל עזוב את הצעה חשוב לי , המכונית. חוות דעות.
  3. מחלוקת? לפי KML הוא עושה 11.
  4. והוא באמת עושה 9 ממוצע? זה נורא.
  5. איך אתה יודע? שמעתי שהוא חיסכנוי , בגלל מנוע 1.4 וטורובו זה חיסכוני.
  6. מסך מגע , כל החיישנים , טלפון בלוטוס , בקרת שיוט , כל הדברים האלה מצלמות.
  7. לא ממש משנה לי מושבי עור , העסקה שקיבלתי טובה ממה שקיבלתי. אבל מעבר לכך? איך המכונית ? אמינה? איך צריכת הדלק?
  8. שלום לכולם ! הייתי היום אצל "אופל" , והייתי בנסיעת מבחן , התרשמתי מהמכונית , יציבה על הכביש יש לה כוח ( 140 כ"ס ). קיבלתי הצעה של 124000 שקל כולל האגרת רישוי והכל. כולל GPS וכל התוספות. האפשריות. 3 שנים אחריות. שווה? רציתי לדעת האם המוכנית נחשבת טובה ואמינה? יש לה בעיות? איך הדלק? הצריכה. אני יכול לקבל משהו יותר טוב במחיר הזה? תודה רבה.
  9. שלום! ברצוני לרכוש רכב Honda Civic Hybrid 2010 עם 38,000 ק"מ , במחיר 100 אלף שקלים. בעלות קודמת ליסינג , יד ראשונה. עם שנתיים אחריות. רציתי לדעת האם הרכב טוב בכללי ? האם הוא חסכוני? ( כמה לליטר )
×
×
  • תוכן חדש...