Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Honda Civic היברידי 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברצוני לרכוש רכב Honda Civic Hybrid 2010

עם 38,000 ק"מ , במחיר 100 אלף שקלים.

בעלות קודמת ליסינג , יד ראשונה.

עם שנתיים אחריות.

רציתי לדעת האם הרכב טוב בכללי ? האם הוא חסכוני? ( כמה לליטר )

פורסם

יש לי רכב כזה שנת 2008. מבדיקה שעשיתי לפני מספר ימים, צריכת הדלק בכביש בינעירוני היא 1:21 ואילו בעיר 1:17. כמובן הנהיגה הייתה מאד עדינה ללא האצות שלא.לצורך.

אגב, אני מוכר את שלי והוא יד ראשונה עם 45000 ק"מ. אם תהיה מעוניין אוכל להשאיר לך את הנייד שלי. המחיר שאני מבקש על הרכב הוא בכ-20000. נמוך יותר ממה שמבקשים ממך. לאוטו יש אחריות יצרן עד שנת 2016. תחשוב על זה.

פורסם

ההיברידי של הונדה ברמה נמוכה למדי, אפילו המזגן צריך מנוע עובד בשביל לעבוד.

אני לא הייתי הולך על ההיברידית הזאת, אולי על פריוס.

פורסם

גם בפריוס המזגן צריך מנוע פועל בשביל לעבוד.

אין שום רכב היברידי של אף יצרן שאפשר להפעיל מזגן בלי מנוע בנזין פועל.

פורסם
ההיברידי של הונדה ברמה נמוכה למדי, אפילו המזגן צריך מנוע עובד בשביל לעבוד.

אני לא הייתי הולך על ההיברידית הזאת, אולי על פריוס.

נר4, sharon208, שניהם טועים. סיויק היברידי לא צריך מנוע עובד בשביל המזגן. מספיק שהסוללות מלאות מספיק כדי להפיק את ההספק הדרוש.

פורסם
גם בפריוס המזגן צריך מנוע פועל בשביל לעבוד.

אין שום רכב היברידי של אף יצרן שאפשר להפעיל מזגן בלי מנוע בנזין פועל.

בפריוס, המזגן חשמלי (בעצם המדחס חשמלי ולא מחובר למנוע ברצועה). כל עוד יש חשמל במצבר, עובד ללא מנוע.

לגבי הונדה, הדבר נבדק, וחייבים מנוע עובד כדי להמשיך בקרור, לא כדי לזרוק אוויר קר מקירור קודם.

העיניין נבדק בשטח, ולא דיבורים מידע כללי.

פורסם
בפריוס, המזגן חשמלי (בעצם המדחס חשמלי ולא מחובר למנוע ברצועה). כל עוד יש חשמל במצבר, עובד ללא מנוע.

לגבי הונדה, הדבר נבדק, וחייבים מנוע עובד כדי להמשיך בקרור, לא כדי לזרוק אוויר קר מקירור קודם.

כפי שכבר כתבתי קודם, יש לי סיויק היברידי כמעט 4 שנים והוא לא צריך מנוע בנזין עובד כדי שהמזגן יעבוד והוא לא ממחזר אויר קר. אני יכול לשבת באוטו במשך דקות ארוכות עם מנוע מכובה והמזגן הוא אותו מזגן.

פורסם

בפריוס גם אם זה נכון זה לא קורה כל הזמן כי המצבר לא תמיד מלא מספיק.

ואם המצבר לא מספיק מלא הוא לא מספיק למזגן ואז גם אין אפשרות לנסוע רק עם המנוע החשמלי.

ככה שזה נכון חלקית.

פורסם

אבא שלי היה מעוניין ברכב היברידי בעבר הלא רחוק והוא ירד מהסיפור כיוון שאמרו לו אנשים רבים שהרכב בעל קרינה רבה ופוגע בנהג וביושבים ברכב עם הזמן.

השאלה ,באמת הרכב מוציא קרינה חזקה כמו שאומרים ? או שהקרינה ממש זניחה ולא פוגעת באף אחד גם לאחר כמה שנים של נסיעה יום יומית ( כאשר יושבים באוטו הרבה ).

עוד שאלה ,אם הרכב הזה או פריוס לצורך העניין כזה חסכוני (משמעותית ) הסיבה שלא כולם בעלי רכב היברידי היא בגלל הביצועים הנמוכים שלו ,עלויות אחזקה (מצברים)בלבד ?

עריכה : +עלויות אחזקה (מצברים).

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
עוד שאלה ,אם הרכב הזה או פריוס לצורך העניין כזה חסכוני (משמעותית ) הסיבה שלא כולם בעלי רכב היברידי היא בגלל הביצועים הנמוכים שלו בלבד ? לא עולה לי סיבה אחרת בראש כרגע.

הנה עוד סיבה : המחיר :-) פריוס עולה כ-30К יותר מהמשפחתית רגילה אחרת. ורכב יותר יקר מאבד יותר מהרכב יותר זול.

כך שכסף שתחסוך בדלק יתבזבז בירידת ערך כשתרצה למכור.

פורסם
אבא שלי היה מעוניין ברכב היברידי בעבר הלא רחוק והוא ירד מהסיפור כיוון שאמרו לו אנשים רבים שהרכב בעל קרינה רבה ופוגע בנהג וביושבים ברכב עם הזמן.

השאלה ,באמת הרכב מוציא קרינה חזקה כמו שאומרים ? או שהקרינה ממש זניחה ולא פוגעת באף אחד גם לאחר כמה שנים של נסיעה יום יומית ( כאשר יושבים באוטו הרבה ).

עוד שאלה ,אם הרכב הזה או פריוס לצורך העניין כזה חסכוני (משמעותית ) הסיבה שלא כולם בעלי רכב היברידי היא בגלל הביצועים הנמוכים שלו ,עלויות אחזקה (מצברים)בלבד ?

עריכה : +עלויות אחזקה (מצברים).

מי אמר לך שלרכב היברידי יש ביצועים נמוכים?

לדעתי הסיבה העיקרית היא מחיר הרכב.

פורסם

למישהו יש תשובה על זה?

פורסם
למישהו יש תשובה על זה?

אם תבלה ברכב הזה 100 שנה אולי יקרה לך משהו. תחשוב רגע, כמה זמן ביום אתה מבלה מול המחשב, טלויזיה, עובר ליד כל מיני שקעים וכל מיני מקורות חשמל וקורה לך משהו? התשובה היא שההשפעה היא מזערית עד כדי אפסית.

אנשים בארץ עוד לא הבינו את כל הפלוסים של רכב היברידי והמון תורם לזה הרווחים שהיבואנים רוצים לגזור על רכבים אלו.

פורסם

ההשוואה שאמרת לא מדוייקת כי זה שאתה עובר ליד איזה מכשיר או משהו לא אותו הדבר כמו לשבת ברכב עם המון סוללות ומצברים שמקרינים ,יש לעוד מישהו חוות דעת על כך ?

• תוכן חדש...