Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב הגיע הזמן להחליף את הפיוז'ן פאוור.

ההתלבטות בין Schick Hydro 5 Power Select ל Gillette Fusion Proglide Power.

על מה אתם ממליצים?

פורסם

לא מכיר את ה schick hydro , את ה פיוזן פרוגלייד פאוור רכשתי לפני כחודש והוא החליף את הגילט מאך 3 טורבו , סכין מעולה שמשאיר אחריו עור חלק ונעים, חוסך לי עוד יום ללא גילוח.

במקרה הציעו לי בסופר את הסכין הזו (הפיוזן) לאחר שלא היה להבים למאך 3, וממש הבדל של שמיים וארץ.

את המכשיר עצמו + להב 1 רכשתי במבצע של 40 ₪ ברמי לוי, 8 סכינים (להבים) נרכשו באיביי ב 95 ₪ לעומת 200 בארץ.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

כבר יותר מעשור משתמש במאך 3 הרגיל, כל סכין מחזיקה 3 חודשים. (מתגלח פעמים בשבוע).

היה מבצע בסוף דצמבר בשופרסל 50% אז קניתי 16 סכינים בסביבות 95 שקל.

לפי החישוב שלי עוד 4 שנים אני צריך לקנות סכינים מחדש, למרות שהסכין החדשה נראית לי באיכות יותר גרועה ונהיית קהה יותר מהר.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

היה לי את המאך 3 עד שהפיוז'ן הגיע. סכין טובה אבל הפיוז'ן לדעתי טובה יותר.

אני גם מתגלח פעמיים בשבוע ומשום מה הפיוז'ן לא מחזיקות לי יותר מחודש. הפס הכחול נעלם אחרי שבוע וחצי של שימוש.

שיק הם בעצם וילקינסון סוורד

דיברתי עם המוכר ושני הסכינים מקוריים וגם הפידבקים שלו טובים.

http://www.ebay.com/itm/321254937038?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

http://www.ebay.com/itm/221320623498?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איזה באסה, 2 ג'ל גילוח גילט, שקניתי ביחד נדפקו שניהם, כנראה באג ביצור, אחד לפני חודש והשני לפני כמה ימים. את הג'ל הראשון זרקתי, בשני כבר לא וויתרתי.

אז למי אכפת מסכינים זולות שהפחית ג'ל מתקלקלת אחרי מספר מועט של שימושים.

ככה נראה מיכל מבפנים:

Gel1.jpg

ככה נראה במיכל החדש שלו:

gel2.jpg

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
היה לי את המאך 3 עד שהפיוז'ן הגיע. סכין טובה אבל הפיוז'ן לדעתי טובה יותר.

אני גם מתגלח פעמיים בשבוע ומשום מה הפיוז'ן לא מחזיקות לי יותר מחודש. הפס הכחול נעלם אחרי שבוע וחצי של שימוש.

שיק הם בעצם וילקינסון סוורד

דיברתי עם המוכר ושני הסכינים מקוריים וגם הפידבקים שלו טובים.

http://www.ebay.com/itm/321254937038?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

http://www.ebay.com/itm/221320623498?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

קניתי את הסכינים של Gillette Fusion

תוך שבועים נחתו אצלי בארץ. הרבה יותר איכותיים מהסכינים של WILKINSON SWORD HYDRO 5 BLADESשאני משתמש בהם בשנתיים האחרונות.

סכין הוילקינסון הייתה מחזיקה מעמד כשלושה שבועות בלבד כשמדיי פעם אף הייתי נחתך מהלהבים, והגילוח עצמו היה בסדר אך לא מלהיב.

הג'ילט פויזן מגלח מצויין, פשוט מדהים. משאיר עור חלק והכי חשוב ללא חתכים. סוס מנצח ואם עושים חישוב כל ההפרש בינו לבין הוילקינסון הוא ש(מ)קל אחד בלבד. לא כדאי?

פורסם

כן קניתי ממנו, ולכן גם ציטטתי את ההודעה שלך וגם בתגובה יש ב Gillette Fusion קישור למוכר הנ"ל.

כפי שציינתי זמן משלוח של שבועים, זמן משלוח מצויין. הסכינים עצמם נראות מקוריות. כך שבהחלט המלצת על מוכר מצויין.

תודה .

פורסם

לפני 4 חודשים קניתי אצל קוריאני אחר והסכינים הגיעו די מהר, המחיר כשליש פחות מאשר בארץ. שים לב שמדובר ב-fusion רגיל (לא פרוגלייד) שדי קשה למצוא ברשת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוודאי שפרוגלייד... אני יכל לצרף צילום של מה שקבלתי, אם תבקש (אלה אם כן התכוונת למוכר שאתה ציינת).

והמוכר שאתה ציינת יותר יקר מהמוכר של R N B

פורסם
כן קניתי ממנו, ולכן גם ציטטתי את ההודעה שלך וגם בתגובה יש ב Gillette Fusion קישור למוכר הנ"ל.

כפי שציינתי זמן משלוח של שבועים, זמן משלוח מצויין. הסכינים עצמם נראות מקוריות. כך שבהחלט המלצת על מוכר מצויין.

תודה .

תודה על ההבהרה.

פשוט קניתי ממוכר אחר מעט זול יותר ואכלתי אותה. 45 יום ואין סכינים. לא יודע אם הבעיה במוכר או בדואר...

פורסם

בוודאי שפרוגלייד... אני יכל לצרף צילום של מה שקבלתי, אם תבקש (אלה אם כן התכוונת למוכר שאתה ציינת).

והמוכר שאתה ציינת יותר יקר מהמוכר של R N B

ככל הנראה שהצרכנים שלי יעברו לסכין יותר מודרני שיהיה יותר קל למצוא ברשת. הם משתמשים כבר כמה שנים בפיוז'ן הרגיל, שהרבה יותר קשה למצוא ולכם קניתי אצל אותו מוכר. מעולם לא השויתי מחירי פרוגלייד, אבל אני חושב שעל כל מוכר של פיוז'ן יש כ-100 מוכרי פרוגלייד. אני מניח שגם יותר זיופים..

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אגב למי שלא יודע המכשיר גילוח עצמו מדגם פיוז'ן מתאים לכל סוגי הסכינים, מהפיוז'ן הרגילים הכחולים ועד לפרוגלייד פאוור.

מחיר לשמניית פרוגלייד פאוור בארץ עומד על כ190 ש"ח אולם באיביי ניתן למצוא ב100-90 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

תודה על העדכון, יקל מאד ברכישה הבאה.

• תוכן חדש...