Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מזמין את ההידרו 5 של שיק מאחד המוכרנים שהוצע בשרשור, כבר קרוב לשנתיים.

חבל רק שהיבואן מפגין גרידיות בתמחורים, בדומה לזה של ג'ילט. כבר לרגע קיוויתי שהמונופול של ג'ילט יישבר, אך התבדתי. כשההידרו 5 רק התחיל להיות משווק בארץ, היו שולחים סאמפלים חינם עד הבית.

בדבר לגימיק הרוטט הוא.. ובכן.. גימיק. לא מוצא סיבה להוציא את האקסטרה כסף.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעתיק לכאן מדיון המציאות באייבי:

מדובר בסכינים האלה:

http://bit.ly/Gilette_Blades

היום כבר יש בחנות גם את תואמי פרוגלייד ומאך3 ומה שהיה לפניהם.

בינתיים כבר 4 גילוחים עברו בהצלחה והסכינים לא מראים סימני עייפות :-)

בשעה טובה הסכינים הגיעו :-),

להפתעתי הם הגיעו באריזה מקורית אטומה ולא סתם זרוקים בניילון, אכן ניראים כמו מקוריים והכי חשוב שעכשיו אחרי שהתגלחתי איתם -הם מגלחים בידיוק כמו המקורי!

גילוח חלק ונעים, חותך זיפים של גרוזיני בלי להרגיש, אין חתכים והעור חלק כמו טוסיק של תינוק :-).

כעת רק נישאר ליבדוק במיבחן הזמן כמה גילוחים אפשר יהיה להוציא מימנו, לדעתי שווה את המחיר של 9.99$ לשמינייה וחבל שבזמנו לא הזמנתי עוד וניצלתי את הקופון של 25% שכיום כבר פג :-(.

אחי מזמין כעת לכולנו לכל השנה :-).

התמונות-ליחצו להגדלה, צולמו ב5MP:- למי שיש אריזה מקורית אשמח שישווה ויתן חוות דעת.

1_5.jpg1_2.jpg

1_1.jpg1_6.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לאחרונה מחזיק לי סכין פיו'זן רגיל כבר המון זמן מאז שניסיתי משהו, למרות שקשה מאוד להשוות בין גילוחים בקיץ שגם אם הסכין לא חדה אפשר לעבור כמה פעמים בלי יותר מדי לגרות את העור, לעומת החורף שיש הבדל ענק בין סכין חדשה לאחרי כמה גילוחים.

מה שניסיתי זה אף פעם לא להכניס את הסכין למקלחת כדי שלא יקבל קורוזיה מהאדים, לקחת אותו רק אחרי המקלחת, ובסוף הגילוח לשתוף אותו עם קצת סבון נוזלי ומים רותחים כמה שניות (כדי שיתאדו יותר בקלות), אחרי זה לנער אותו חזק , לדפוק אותו נגד המגבת (על הצד ההפוך מהסכינים כדי לא לעקם אותם) כמה פעמים, ואחרי זה להעביר אותו על המגבת על הצד של הסכינים אבל בכיוון ההפוך לכיוון שהם מגלחים, 3-5 פעמים.

ולא להשתמש יותר ב"מתקן" הקטן שמחזיק את הסכין שמקבלים אותו! הוא מונע התאדות של המים מהסכין בקלות.

הרעיון הוא למנוע קורוזיה כמה שאפשר. אני מבין שזה לא סכין מברזל אבל כנראה שהיא גם מושפעת ממים כי זה עובד מצויין בינתיים.

פורסם

מעולם לא עשיתי אף אחת מהפעולות האלה, הסכין אצלי בתוך האמבטיה ומעולם לא ראיתי סימני חלודה עליו.

הפעם היחידה שזכור לי חלודה על סכין גילוח היה כשהם נרכשו בשק"ם בצבא ואלו היו BIC חד פעמיים.

אני מהמר בצורה בטוחה לחלוטין שהחלודה היא על זיופים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

לא ממש,

גם המקוריים מחלידים, 5 הלהבים לגילוח לא החלידו, אבל בכל סכין מקורי שהיה לי הסכין הנוספת לפאות תמיד מחלידה בסוף לאחר תקופה ארוכה.

תשאירו סתם סכין ישנה באמבטיה ובסוף תיראו שהסכין הבודדת תחליד-כניראה היא שונה מהאחרות.

עריכה:

עכשיו מצאתי שהיה לי סכין ישנה של פרוגלייד שקיבלתי עם הסט לעיצוב זקן של בראון, הפרוגלייד לא סובל מהבעיה הזו, כניראה זה היה בסכינים הכתומים של פיוז'ן.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מעולם לא עשיתי אף אחת מהפעולות האלה, הסכין אצלי בתוך האמבטיה ומעולם לא ראיתי סימני חלודה עליו.

הפעם היחידה שזכור לי חלודה על סכין גילוח היה כשהם נרכשו בשק"ם בצבא ואלו היו BIC חד פעמיים.

אני מהמר בצורה בטוחה לחלוטין שהחלודה היא על זיופים.

לא שראיתי סימנים של חלודה אי פעם, עד היום קניתי רק מסופרים וסופר פארם. פשוט אני מתאר לעצמי שעיוותים מניטורים ובלתי נראים לעין בקצה החד, פוגעים בביצועים של הסכין. לא יצא לי לחפש על זה פשוט מאז שניסיתי את זה אני המון זמן עם אותה סכין.

פורסם

אפרופו המוכר הקוראני באיביי

ראיתי שמי שצריך גם ידית ולא בטוח שרוצה 16 סכינים

העסקה של ידית + 8 סכנים משתלמת בדיוק כמו העסקה עם ה-16 הסכינים במחיר פר סכין (אולי הפרש של 30 אגורות לסכין, שזה יוצא גג 2.4 ש"ח הפרש בכללי)

http://www.ebay.com/itm/NEW-Gillette-Fusion-Proglide-Power-1-Razor-1-Cartridges-8-Refill-Cartridges-/221416295507

פורסם
מעתיק לכאן מדיון המציאות באייבי:

מדובר בסכינים האלה:

http://bit.ly/Gilette_Blades

היום כבר יש בחנות גם את תואמי פרוגלייד ומאך3 ומה שהיה לפניהם.

בינתיים כבר 4 גילוחים עברו בהצלחה והסכינים לא מראים סימני עייפות :-)

גם אני קיבלתי שלשום את הסכינים הללו מהמוכר בבאנגגוד, היום אבדוק אותם.

פעם ראשונה שקניתי בבאנגגוד, יש שם צורך בהשארת פידבק ושהמוצר הגיע אלי? לא ראיתי איפה שהוא שצריך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי שכבר לא יכולתי (יכולתי, אבל אין שום סיבה לשלם 90 ש''ח לרביעת סכינים) לעמוד במחירי ג'ילט - חיפשתי המון באינטרנט ורכשתי סכיני schick hydro שהומלצו כאן בפורום. גילוח היה טוב, אבל לא ברמה של ג'ילט.

יום אחד חבר הביא לי סכיני גילוח של דורקו מקוריאה עם 6 להבים. ניסיתי והייתי בהלם - לא פחות!

בפעם הראשונה בחיים חוויתי גילוח חלק , נעים ולא כואב בכלל. חשוב לציין שהעור שלי מאוד רגיש. בקיצור גילוח מושלם! סוף סוף כיף לי להתגלח!

אבל מה שיותר חשוב - היה המחיר. שליש מחיר לרביעת סיכינים (בהשוואה לג'ילט).

כל כך התלהבתי מהגילוי שההחלטתי לייבא את הסכינים לארץ. בדקתי מספר ספקים בחו"ל, קבלתי מספר דוגמיות - ובסופו של דבר התברר לי שכל הדוגמיות מזוייפות. עזבתי את העניין וחזרתי להשתמש ב-schick hydro.

לפני שבוע, ממש במקרה בדרך לא דרך הצלחתי לשים יד על כמות סכינים מ-ק-ו-ר-י-ם! סכיני גילוח אמיתים, מקורים ומיוצרים בקוריאה.

במקצוע שלי אני מנהל פרויקטים בתחום אינטרנט ומובייל - תוך 6 שעות הקמתי חנות אינטרנט (בתוך פייסבוק) ולראשונה אני מפרסם את הקישור בפורום האהוב :)

אז חברים - אני מזמין אותכם להיכנס (קישור לחנות), לתת לייק ומי שמעוניין כמובן - לרכוש את הסכיני גילוח שלדעתי הכי טובים שקיימים בשוק ולא פחות חשוב עלותם שליש מחיר (בחישוב מצטבר - 9 ש''ח לסכין).

עוד דבר - אשמח לתת ל-10 חברי פורום הראשונים קופון הנחה. ניתן לפנות במייל או בפרטי.

פורסם

פעם ראשונה שאני מזמין סכיני גילוח מהאיביי .8 יח' ב103 ש"ח gillette fusion power. הגיע תוך שבוע ויום ומאוד מרוצה וממליץ.

קישור

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)
אחרי שכבר לא יכולתי (יכולתי, אבל אין שום סיבה לשלם 90 ש''ח לרביעת סכינים) לעמוד במחירי ג'ילט - חיפשתי המון באינטרנט ורכשתי סכיני schick hydro שהומלצו כאן בפורום. גילוח היה טוב, אבל לא ברמה של ג'ילט.

יום אחד חבר הביא לי סכיני גילוח של דורקו מקוריאה עם 6 להבים. ניסיתי והייתי בהלם - לא פחות!

בפעם הראשונה בחיים חוויתי גילוח חלק , נעים ולא כואב בכלל. חשוב לציין שהעור שלי מאוד רגיש. בקיצור גילוח מושלם! סוף סוף כיף לי להתגלח!

אבל מה שיותר חשוב - היה המחיר. שליש מחיר לרביעת סיכינים (בהשוואה לג'ילט).

כל כך התלהבתי מהגילוי שההחלטתי לייבא את הסכינים לארץ. בדקתי מספר ספקים בחו"ל, קבלתי מספר דוגמיות - ובסופו של דבר התברר לי שכל הדוגמיות מזוייפות. עזבתי את העניין וחזרתי להשתמש ב-schick hydro.

לפני שבוע, ממש במקרה בדרך לא דרך הצלחתי לשים יד על כמות סכינים מ-ק-ו-ר-י-ם! סכיני גילוח אמיתים, מקורים ומיוצרים בקוריאה.

במקצוע שלי אני מנהל פרויקטים בתחום אינטרנט ומובייל - תוך 6 שעות הקמתי חנות אינטרנט (בתוך פייסבוק) ולראשונה אני מפרסם את הקישור בפורום האהוב :)

אז חברים - אני מזמין אותכם להיכנס (קישור לחנות), לתת לייק ומי שמעוניין כמובן - לרכוש את הסכיני גילוח שלדעתי הכי טובים שקיימים בשוק ולא פחות חשוב עלותם שליש מחיר (בחישוב מצטבר - 9 ש''ח לסכין).

עוד דבר - אשמח לתת ל-10 חברי פורום הראשונים קופון הנחה. ניתן לפנות במייל או בפרטי.

לתשומת ליבך,

לא יודע אם ראית כבר (אולי זאת חנות שלך בכלל) אבל יש מוכר באיביי מישראל שמוכר במחירים דומים לשלך (לפעמים טיפטיפה יותר זולים).

בתור אחד שקונה כמעט הכל באינטרנט הייתי מעדיף לרכוש באיביי על הגנותיה השונות מאשר מדף פייסבוק....

קח את זה כנקודה למחשבה.

לינק למכירה:

http://www.ebay.com/itm/221512380336

עריכה אחרונה על ידי firebirdrc
פורסם

זה גם שלי. אתה יכול להזמין משם.

לגבי פייסבוק - בכל מקרה אתה משלם בפאיפל אז מובטח לך בטחון גם באיביי וגם בפייסבוק.

מספר חברים כבר הזמינו ממני וחבילה אחרונה נשלחה לב״ש אתמול בדואר רשום.

חוץ מזה מדד נוסף לאמינות הוא שאני חבר פורום משנת 2004;)

לסיכום - מה שנוח לך.

• תוכן חדש...